Ο βιασμός της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και το γκριζάρισμα του (Ανατολικού) Αιγαίου

Δύο σοφές Ελληνικές παροιμίες λένε «το χειρότερο με την προδοσία είναι ότι δεν προέρχεται ποτέ από εχθρό» και το δεύτερο συμπληρώνει για το Ελληνικό πολιτικό σύστημα, «Γελάω που καμαρώνετε με την ξεφτίλα σας».

Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετικά όμορφη και πολύ πλούσια χώρα που βρίσκεται στο πιο κομβικό γεωπολιτικό σημείο του πλανήτη.

Έχει όμως ένα τεράστιο μειονέκτημα. Έχει κοτζαμπάσηδες πολιτικούς και υποταγμένους και ενδοτικούς δικαστές. Από την εποχή των δανείων της εξάρτησης και της υποτελείας το 1824 και το 1825, βρίσκεται συνεχώς κάτω από δανειακή κατοχή. Δηλαδή κάτω από δουλεία. Τα τρία πρώτα κόμματα μετά την τυπική απελευθέρωση (ουσιαστικά πάντοτε είμαστε μια αποικία χρέους) ήταν το φιλο-Αγγλικό, το φιλο-Γαλλικό και το φιλο-Ρώσικο. Δεν σχηματίσθηκε φιλο-Ελληνικό κόμμα. Μέχρι σήμερα το πολιτικό σύστημα (χωρίς εξαίρεση) είναι εντολοδόχο ξένων συμφερόντων. Οι εθνάρχες, γέροι της Δημοκρατίας, Λαϊκοί ηγέτες κ.λπ. είναι ένας κατασκευασμένος μύθος για την εξαπάτηση του λαού.

Οι Έλληνες πρωθυπουργοί προκατασκευάζονται και ύστερα εγκαθίστανται (δια ψήφου) σαν υπάλληλοι ξένων στην αποικία του χρέους. Το χρέος είναι η αλυσίδα που κρατάει δεμένη από το λαιμό την Ελλάδα. Και θα υπάρχει πάντα αφού το νόμισμα που χρησιμοποιείται είναι ιδιωτικό, δηλαδή δανεικό.

Η Νομοθετική, η Εκτελεστική και η Δικαστική εξουσία λειτουργούν πάντα κάτω από την εποπτεία ξένων συμφερόντων και εκτελούν δουλικά τις εντολές τους. Έτσι η νομοθεσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων κέντρων εξουσίας και των μεγάλων τραπεζών και πολυεθνικών εταιρειών. Οι πολυεθνικές έχουν δημιουργήσει και χρηματοδοτούν την αστική τάξη τα Ελλάδας που είναι οι απ’ ευθείας μεσίτες τους.

Οι πολιτικοί και οι δικαστές είναι απλώς αναλώσιμοι υπάλληλοι που εκτελούν εντολές. Η αστική τάξη κυβερνάει αφού είναι ο χρηματοδότης των Ελληνικών πολιτικών κομμάτων. Αν η χρηματοδότηση σταματήσει, τα κόμματα θα «εξαφανισθούν».

Επίσης, η αστική τάξη ελέγχει απόλυτα τα ΜΜΕ, τα οποία εξαρτώνται από τον Τραπεζικό δανεισμό και τις χορηγίες (κρατικές και ιδιωτικές).

Η αστική τάξη συνεργάζεται στενά με το παρακράτος των ανεξάρτητων αρχών και το τραπεζικό σύστημα.

Έτσι το κράτος ουσιαστικά δεν έχει ούτε εξουσία, ούτε πόρους.

Οι πρωθυπουργοί μοιάζουν με τους προπονητές που ο πρόεδρος της ομάδας τούς δίνει σε χαρτάκι με την σύνθεση και τον τρόπο του παιχνιδιού. Δεν κυβερνούν αλλά εκτελούν εντολές και λύνουν τις εσωτερικές μικροδιαφορές μεταξύ των πολιτών της αποικίας.

Φυσικά δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη αφού οι νόμοι της Παγκοσμιοποίησης – Ελεύθερης αγοράς – έχουν καταργήσει αυτές τις έννοιες. Ο Ελληνικός λαός δεν απολαμβάνει σχεδόν τίποτα από τον τεράστιο πλούτο αυτής της Ιερής γης. Ιερή γη γιατί είναι ποτισμένη με θάλασσες αίματος.

Έτσι και σήμερα, οι Έλληνες πρέπει να παραδώσουν γη και ύδωρ στους ξένους δυνάστες με τη θέλησή τους. Αυτό γίνεται μόνο αν οι ξενόδουλοι πολιτικοί ή στρατιωτικοί (Χούντες – π.χ. η Χούντα Γονατά – Πλαστήρα, με υπουργό εσωτερικών τον Γεώργιο Παπανδρέου, εκτέλεσαν 14 εργάτες στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1923 γιατί τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους. Η Χούντα του κλέφτη και καταχραστή Δημοσίου Χρήματος, Θεόδωρου Πάγκαλου, παππού του Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος χωρίς ντροπή παρέδωσε τον ικέτη Οτσαλάν στους Τούρκους. Όταν ο Πάγκαλος έλεγε «Μαζί τα φάγαμε», εννοούσε τον παππού του. Η Χούντα του Ιωάννη Μεταξά, η οποία εκτόπισε, βασάνισε φρικτά (φάλαγγα, ηλεκτρικό ρεύμα στα γεννητικά όργανα, ξυλοδαρμοί κ.λπ.) και καταδίωξε πολλούς Έλληνες γιατί είχαν αντίθετη ιδεολογία. Η Χούντα του συνεργάτη των Ναζί και πράκτορα της CIA Γεωργίου Παπαδόπουλου κ.λπ.) εφάρμοσε τα σχέδια που εκπονούν τα διάφορα κέντρα εξουσίας. Ενδιάμεσοι που δίνουν εντολές στους Έλληνες πολιτικούς, είναι τα ξένα πιόνια των Πολυεθνικών, μερικά από τα οποία είναι, η Άγγελα Κάσνερ (Μέρκελ), ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Βλαδίμηρος Πούτιν κ.λπ.

Οι Έλληνες πολιτικοί συνεργάζονται αρμονικά με μικρότερα πιόνια, επιπέδου Ερντογάν, Σίσι, Χαφτάρ, Ζάεφ κ.λπ.

Η παγκοσμιοποίηση έχει επιβάλλει μια καθολική και απόλυτη δικτατορία των Πολυεθνικών εταιρειών εις βάρος των λαών. Η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση των Πολυεθνικών δεν έχει καμία σχέση με τους λαούς της Ευρώπης. Το τελευταίο στημένο παιχνίδι που παίζεται στην περιοχή μας αφορά το Αιγαίο και συμμετέχουν όλα τα πιόνια της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, το καθένα με τον ρόλο που του έχουν αναθέσει τα κέντρα εξουσίας.

Τις Ελληνικές και Τουρκικές κυβερνήσεις τις ελέγχουν διαφορετικές Πολυεθνικές πετρελαίου, οι οποίες ενώ έχουν αναπτύξει έναν εικονικό ανταγωνισμό (γι’ αυτό γίνονται και οι εικονικές και ελεγχόμενες κρίσεις στο Αιγαίο) για τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ταυτόχρονα διαπλέκονται μεταξύ τους για να μοιρασθούν αυτά τα κοιτάσματα. Έχουν προηγηθεί τα προκαταρκτικά της τελικής φάσης. Αυτά είναι η διχοτόμηση της Κύπρου το 1974 και η εναλλαγή της Χούντας με πολιτικά πιόνια, τα Ίμια το 1996 (πάντοτε υπό την εποπτεία της CIA και του ΝΑΤΟ. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της κρίσης, το αεροπλανοφόρο Θεόδωρος Ρούσβελτ βρισκόταν στα ανοιχτά της Κρήτης και οι Αμερικανικές βάσεις έλεγχαν απόλυτα τις κινήσεις των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Τουρκίας), η συμφωνία της Μαδρίτης το 1997 (η κυβέρνηση Σημίτη αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο), η πτώση και η δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι (τόλμησε να προσπαθήσει να εκδώσει Δημόσιο Λιβυκό νόμισμα – το Λιβυκό δολάριο – και να το συνδέσει με τα πετρέλαια της Λιβύης), η άνοδος του Σίσι με την βοήθεια της CIA στην Αίγυπτο (οι αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν πάρει εντολή να βρίσκονται σε στάση αναμονής) και φυσικά η τοποθέτηση «υπάκουων» κυβερνήσεων στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης την δύναμη των Πολυεθνικών υπερμονοπωλίων θα αναφέρουμε ότι σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρησιμοποίησαν 4 υπάκουα πιόνια, τον Χίτλερ, τον Τσόρτσιλ, τον Ρούσβελτ και τον Στάλιν και εκτέλεσαν 60 εκατομμύρια αθώους ανθρώπους, όλων των εθνικοτήτων. Τα σημερινά γεγονότα ξεκίνησαν με την εγκατάσταση το 2016 του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ώστε να ελέγχονται όλες οι κινήσεις του παιχνιδιού και συνεχίσθηκαν με την συμφωνία των Πρεσπών και το υποτιθέμενο Τουρκολιβυκό σύμφωνο συνεργασίας. Φυσικά δεν υπάρχει σύμφωνο αφού η Βουλή της Λιβύης δεν το έχει επικυρώσει μέχρι σήμερα. Δύο καθοδηγούμενα πιόνια του παιχνιδιού, ο Ερντογάν και ο Σάρατζ, τον Νοέμβριο του 2019 υπέγραψαν ένα χαρτί υγείας που το ονόμασαν Τουρκολιβυκό Σύμφωνο.

Σε αυτή την απάτη βασίστηκε όλος ο επόμενος σχεδιασμός. Ήταν το τυράκι για να τσιμπήσουν οι λαοί της Ανατολικής Μεσογείου.

Αμέσως μετά, στις 4 Δεκεμβρίου 2019, η TOTAL και ο Σάρατζ, υπέγραψαν σύμφωνο ώστε η TOTAL να εκμεταλλευθεί τα τεράστια κοιτάσματα Saha που βρίσκονται στον κόλπο της Σύρτης. Η TOTAL την ίδια στιγμή που υπογραφόταν το Τουρκολιβυκό σύμφωνο, εξαγόραζε τα δικαιώματα για την εκμετάλλευση του κοιτάσματος Saha από την εταιρεία MARATHON και αμέσως μετά υπέγραψε συμφωνία με τον Σάρατζ. Βασικός μέτοχος της TOTAL είναι η Black Rock, ιδιοκτησίας οικογενείας Ρότσιλντ.

Οι Ρότσιλντ ελέγχουν επίσης την έκδοση και την κυκλοφορία της Τούρκικης Λίρας αφού η κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας είναι Ιδιωτική (Α.Ε.) την οποία ελέγχει η οικογένεια.

Δεν θα τόλμαγε ποτέ ο Ερντογάν να θίξει τα συμφέροντα των Ρότσιλντ στην Λιβύη, γιατί ξέρει ότι η Τουρκία θα πτώχευε και θα έμπαινε κάτω από την εποπτεία του ΔΝΤ (βασικός μέτοχος του ΔΝΤ είναι η οικογένεια Ρότσιλντ. Επειδή είναι και ο βασικός μέτοχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Κριστίν Λα γκαρντ μεταφέρθηκε από το ΔΝΤ στην ΕΚΤ).

Στην ουσία Ελλάδα και Τουρκία έχουν τον ίδιο χρηματοδότη, αφού εκδότης του ΕΥΡΩ και της Τουρκικής Λίρας είναι η ίδια οικογένεια. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ένα πιόνι της οικογένειας Ρότσιλντ, αφού είχε υπηρετήσει ως Επενδυτικός Διευθυντής στον οίκο Ρότσιλντ στο Παρίσι. Ανέβηκε στην Γαλλική προεδρία το 2017, χωρίς κόμμα και χωρίς πρόγραμμα, χάρη στην χρηματοδότηση της οικογένειας, και αμέσως μετά, το 2018, «δώρισε» την κρατική TOTAL στους Ρότσιλντ. Φυσικά τα πιόνια Τσίπρας, Μητσοτάκης (συγκυβερνούν από το 2015 έχοντας περάσει μαζί όλα τα κρίσιμα νομοσχέδια και το 3ο Μνημόνιο), έδωσαν την εκμετάλλευση τόσο των κοιτασμάτων του Ιονίου Πελάγους στην TOTAL (στις 28/2/2018) κατά 50%, όσο και τα κοιτάσματα του Κρητικού Πελάγους (30/7/2019) στην TOTAL και την EXON MOBIL (Ρότσιλντ και Ροκφέλερ). Για τα μάτια του κόσμου, στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων Ιονίου και Κρητικού Πελάγους συμμετέχουν και τα ΕΛΠΕ με 25%.

Όμως τις μετοχές τους το Ελληνικό Δημόσιο τις έχει παραδώσει στο ΤΑΪΠΕΔ Α.Ε. για ξεπούλημα και έχει αποξενωθεί από οποιοδήποτε δικαίωμα εκμετάλλευσης. Τα παραρτήματα των συμβάσεων παραχώρησης είναι απόρρητα και έτσι ο Ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει παραχωρηθεί. Τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ελλάδας θα είναι η απόλυτη πηγή τροφοδοσίας με ενέργεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο άμεσο μέλλον.

Το 2012 ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Κρήτης και σύμβουλος ενέργειας της Κυβέρνησης του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος, έδωσε μια διάλεξη στο ίδρυμα Κακογιάννη, στην οποία ανέφερε ότι «Αν η Ελλάδα εκμεταλλευόταν μόνο το 25% ενός μόνο κοιτάσματος (εδώ ο καθηγητής εννοεί το κοίτασμα ΤΑΛΩΣ) στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος, θα είχε έσοδα 50 εκατομμύρια ΕΥΡΩ τον χρόνο για 100 χρόνια». Τα χρηματοδοτούμενα από Τραπεζικό δανεισμό και κρατικές χορηγίες ΜΜΕ, έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στην παραπλάνηση του Ελληνικού λαού.

Μετά την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Ιονίου και του Κρητικού Πελάγους, υπογράφεται η συμφωνία για την ΑΟΖ Ελλάδας – Ιταλίας. Είναι πιθανόν η συμφωνία να δόθηκε στις δύο χώρες, έτοιμη από τις πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίου. Η TOTAL έχει παρουσία σε 130 χώρες. Είναι υπερπολυεθνική εταιρεία και υπερέχει έναντι οποιουδήποτε κράτους. Η Black Rock των Ρότσιλντ που είναι και ο βασικός της μέτοχος, διαχειρίζεται 15 τρις δολάρια. Όσο είναι το χρέος των ΗΠΑ.

Με τη συμφωνία αυτή η Ελλάδα παραχωρεί Εθνική Κυριαρχία σε ορισμένα μικρά αλλά σημαντικότατα νησάκια, βόρεια της Κέρκυρας. Στους Στροφάδες 2,75 Ναυτικά Μίλια εις βάρος της Ελλάδας. Στους Οθωνούς 1,4 Ναυτικά Μίλια εις βάρος της Ελλάδας. Και στο Μαρθάκι, η Ελλάδα παραχωρεί την Νησίδα Πλατεία.

Αυτά τα τρία νησάκια επηρέαζαν την υφαλοκρηπίδα της Αλβανίας και η Ελλάδα είχε δικαιώματα στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της Αλβανίας, τα οποία απεμπόλησε. Αν υπογραφεί ΑΟΖ με την Αλβανία, η Αλβανία θα απαιτήσει δικαιώματα στην Ελληνική ΑΟΖ.

Επίσης Νότια αφήνει ακάλυπτη την ΑΟΖ της Κρήτης και τα τεράστια κοιτάσματα Ιδρυτών του Κρητικού Πελάγους. Ίσως οι πετρελαϊκές πολυεθνικές είχαν έτοιμη και την ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου, γι’ αυτό έμεινε ακάλυπτη η Νότια Κρήτη.

Η συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας – Ιταλίας υπογράφτηκε στις 9 Ιουνίου 2020 από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδα και τον Λουίτζι Ντι Μάιο. Δύο μήνες μετά, στις 7 Αυγούστου 2020 υπογράφεται η μερική συμφωνία για την ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου, πάλι από τον Νίκο Δένδα και τον Αιγύπτιο Υπουργό Εξωτερικών Σαμέχ Σούκρι. Το πιόνι Νίκος Δένδας παντού. Ποιων συμφέροντα εξυπηρετεί; Η συμφωνία είναι μερική και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ένα από τα δύο κράτη να υπογράψει συμφωνία ΑΟΖ με τρίτο κράτος. Η Σαουδική Αραβία χαιρετίζει τη συμφωνία. Ίσως η Saudi Aramko θα αποκτήσει στο μέλλον δικαιώματα εκμετάλλευσης στα κοιτάσματα που άφησε κενά η συμφωνία.

Η συμφωνία κόβει την ΑΟΖ της Ρόδου στη μέση. Άρα η μισή Ρόδος δεν έχει ΑΟΖ. Το 12% της Κρήτης δεν έχει ΑΟΖ και αφήνει ακάλυπτο όλο το σύμπλεγμα του Καστελόριζου. Κόβει το Αιγαίο στον 28ο Μεσημβρινό, πράγμα που επιθυμούσε η Τουρκία. Η συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου φωνάζει ότι είναι δημιούργημα των Πολυεθνικών πετρελαίου και ότι οι εταιρείες του στηρίζουν την Τούρκικη κυβέρνηση. Πρέπει να πάρουν μερίδια στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Ανατολικού Αιγαίου.

Η Ελληνική περιοχή Ανατολικά του 28ου Μεσημβρινού γκριζάρεται. Αφήνει ακάλυπτο Ελληνικό χώρο 4.600 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Οι ΗΠΑ και η Αγγλία μέσω του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου και του BBC (το πιο ελεγχόμενο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης) δηλώνουν ότι η περιοχή που άφησε ακάλυπτη η Συμφωνία είναι αμφισβητούμενη.

Το ίδιο έργο που παίχτηκε στα Ίμια επαναλαμβάνεται στη Συμφωνία για την ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου. Στην ουσία δημιουργεί την «Γαλάζια Πατρίδα» που έχει εξαγγείλει το πιόνι ο Ερντογάν ανατολικά του 28ου Μεσημβρινού. Εξ’ άλλου το ΝΑΤΟ από την εσοχή των Ιμίων έχει τυπώσει χάρτες με το Αιγαίο διχοτομημένο. Όλα στημένα και προγραμματισμένα.

Οπότε ο Ελληνικός λαός τρώει μια ήττα, οι ελεγχόμενες κυβερνήσεις βγάζουν στην βιτρίνα τους «ειδικούς». Οι ειδικοί είναι συνήθως καθηγητές Πανεπιστημίου πλήρως ελεγχόμενοι από το σύστημα και παπαγαλίζουν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι το απόσταγμα της σοφίας είναι η αλήθεια. Την εποχή των μνημονίων οι «ειδικοί» οικονομολόγοι μας έλεγαν ότι ο μόνος δρόμος για να σωθεί η χώρα είναι ο οικονομικός βιασμός των Ελλήνων μέσω των μνημονίων. Φυσικά το χρέος με την εφαρμογή των μνημονίων εκτοξεύτηκε από το 126% του ΑΕΠ που εμφανίσθηκε (με το μαγείρεμα των λογιστικών στοιχείων) το 2009, στο 200% του ΑΕΠ το 2019. Τα αποθεματικά των ταμείων κλάπηκαν και συνταξιούχοι και εργαζόμενοι φτωχοποιήθηκαν βίαια.

Αμέσως μετά ήλθαν οι «ειδικοί» λοιμωξιολόγοι του Κορονοϊού. Η Ελληνική Οικονομία διαλύθηκε. Οι μικρομεσαίοι έγιναν προλετάριοι. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν ήταν οι Τράπεζες (αυξήθηκαν οι καταθέσεις), τα Super Market (έσπασαν ρεκόρ κερδών), οι εταιρείες φαρμάκων και οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών. Ο Ελληνικός λαός συνηθίζει την φυλακή και τη φτώχεια. Οι «ειδικοί» λοιμωξιολόγοι αύξαναν τον αριθμό των θυμάτων του Κορονοϊού και δήλωναν θανάτους από άλλες ασθένειες σαν θανάτους από Κορονοϊό. Έτσι δήλωσε δημόσια ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Δηλαδή οι λοιμωξιολόγοι διέσπειραν fake news; Ερώτηση είναι.

Τώρα με την τεχνητή κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο εμφανίσθηκαν οι Ειδικοί Διεθνολόγοι και Αναλυτές που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ήττα είναι καλή συμφωνία. Το να «γκριζάρονται» 4.600 τετραγωνικά χιλιόμετρα Εθνικής Κυριαρχίας είναι βαριά ήττα.

Επίσης πάντοτε οι κυβερνήσεις για να καλύψουν τις αποτυχίες και να περάσουν επώδυνα μέτρα ή να εξαπατήσουν τον λαό δημιουργούσαν ψεύτικα διλλήματα. Τα διλλήματα είναι τεχνική δημιουργίας τρόμου. Την εποχή των μνημονίων, το δίλλημα ήταν μνημόνια ή χρεωκοπία.

Φυσικά χρεωκοπήσαμε όταν εφαρμόσαμε τα μνημόνια που υπέγραψαν δουλικά όλες οι κυβερνήσεις χωρίς εξαίρεση. Ας μην ξεχνάμε ότι μπήκαμε στα μνημόνια με πλαστογράφηση των λογιστικών στοιχείων που ανέβασαν με ψευδή τρόπο το Δημόσιο Έλλειμα. Την εποχή του κορονοϊού, το δίλλημα είναι Υγεία ή Οικονομία. Το δίλλημα είναι σαφέστατα πλαστό.

Στην πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης, η ισχυρή οικονομία συμβαδίζει με το ισχυρό σύστημα υγείας. Ο πλούτος της Ελλάδας μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες υγείας για όλους του κατοίκους. Αρκεί το Δημόσιο χρήμα να επενδυθεί σωστά στις κρατικές δομές υγείας. Έτσι θα υπάρχει ένα ισχυρό σύστημα υγείας. Θα υπάρχει πρόληψη – τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού, θα υπάρχει επάρκεια νοσηλευτικού προσωπικού, επάρκεια σε ΜΕΘ, εργαστήρια έρευνας για την ανακάλυψη εμβολίου, σύγχρονα νοσοκομεία κ.λπ.

Η οικονομία και η υγεία αναπτύσσονται παράλληλα και δεν είναι αντίθετα μεγέθη για να δημιουργήσουν δίλλημα. Έτσι η ισχυρή οικονομία μαζί με ένα ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας θα μπορούσε να ελαχιστοποιήσει την εξάπλωση οποιασδήποτε επιδημίας.

Έτσι δουλεύουν κανονικά η υγεία και η οικονομία ταυτόχρονα χωρίς η Ελλάδα να επηρεάζεται. Αν όμως το Δημόσιο Χρήμα το καταχρασθούν διαχρονικά αυτοί που ασκούν εξουσία, το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κανένα τομέα. Για την τεχνητή και ελεγχόμενη κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο το δίλλημα είναι πόλεμος ή διάλογος. Στην Ελληνική κοινή γνώμη περνάει η άποψη του διαλόγου.

Φυσικά ο διάλογος με παραχωρήσεις μεγάλου μέρους της Εθνικής κυριαρχίας, αφού ο διάλογος έχει τελειώσει πριν αρχίσει. Όλα στημένα και πάντοτε εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ πρωταγωνιστεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις, στα κρίσιμα θέματα παρακολουθεί «μουγκή». Το πιόνι Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου ΑΝΑΝ για την Κύπρο, δεν βγάζει άχνα για συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, που θα δημιουργήσει Ελληνοκυπριακή κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο, παρ’ όλο που η TOTAL εκμεταλλεύεται τα 6 από τα 9 οικόπεδα της Κύπρου και η Γαλλία θα παρέμβει για να υπερασπίσει τα συμφέροντα της εταιρείας.

Οι πόλεμοι γίνονται πάντοτε για τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών και οι λαοί σφάζονται για τα συμφέροντα αυτά. Οι Τούρκοι έβγαλαν τα πλοία τους ερευνητικά – Oruc Reis – και πολεμικά στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα ή μήπως Υφαλοτρυπίδα, αφού είναι τρύπια από παντού.

Τα χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ από τις κυβερνήσεις περνάνε από το θέμα απαλά και σιγά – σιγά το «σβήνουν». Ότι μέχρι τις 23 Αυγούστου, Τουρκικά πλοία θα βιάζουν την Ελληνική κυριαρχία στο Ανατολικό Αιγαίο είναι δευτερεύον θέμα. Το πρώτο είναι ο κορονοϊός με τα 240 άτυχα θύματα που το 90% είχε υποκείμενα νοσήματα.

Φαίνεται ότι μετά την Αποβιομηχάνιση και την Αποαγροτοποίηση, τώρα πρέπει να γίνει κα Αποτουριστικοποίηση ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις να περάσουν στα χέρια ξένων «επενδυτών» και μετά αφού η Ελλάδα δεν θα έχει πόρους, θα γίνει η αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας και η προλεταριοποίηση του ελληνικού λαού.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να συσπειρωθεί άμεσα για να αντιμετωπίσει το τσουνάμι που έρχεται και να αντισταθεί στην επίθεση που δέχεται από τους Έλληνες κοτζαμπάσηδες και τους ξένους δυνάστες, γιατί εκτός από τις πλαστές υποχρεώσεις που έχει προς τους δανειστές, έχει και ιστορικά θεμελιώδη δικαιώματα πάνω σ’ αυτή την ιερή γη.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

2 Σχόλια

  1. Νικος Ρ.

    ποσο ποναει η καταστροφη της Ελλαδας μας…ποσο δυνατα θελω να φωναξω την αληθεια μπας και παρουν χαμπαρι οι ραγιαδες νεοελληνες τι εγκλημα κανουν και ψηφιζουν τους δολοφονους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.