Η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας και η διάλυση της μεσαίας τάξης

Κωστής Παλαμάς έγραψε “Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι”.

Το Παγκόσμιο χρέος είναι 300 τρις δολάρια.
Ποιοι χρωστάνε σε ποιους; Οι λαοί χρωστάνε στις κεντρικές (ιδιωτικές) τράπεζες που εκδίδουν το νόμισμα. Οι Ευρωπαϊκές χώρες χρωστάνε 1,8 τρις.
Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποπληρώσουν το χρέος ποτέ. Όμως σε όλο τον πλανήτη συμβαίνει το ίδιο.
Οι μικρομεσαίοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη αδυνατούν να επιβιώσουν.

Οι κυβερνήσεις επιτίθενται εναντίον των πολιτών υπακούοντας στα κέντρα εξουσίας. Εκποιούνται τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία αλλά τα ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία των πολιτών τα κοράκια των funds σε συνεργασία με τις τράπεζες αρπάζουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των μικρομεσαίων. Δηλαδή επιτίθενται στην πρώτη και μεγαλύτερη ανάγκη επιβίωσης που έχει ο άνθρωπος. Την ασφάλεια. Έτσι δημιουργείται μια μεγάλη στρατιά ανέργων, απόρων και αστέγων οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Ο στόχος είναι η διάλυση της μεσαίας τάξης και η δημιουργία 2 τάξεων μόνο. Των υπερπλουσίων και των πάμπτωχων. Ποιος όμως είναι ο υπεύθυνος. Ο υπεύθυνος είναι οι Κεντρικές τράπεζες που εκδίδουν το νόμισμα (μητρικό κεφάλαιο) και οι μεγάλες πολυεθνικές Εταιρείες (θυγατρικό κεφάλαιο).

Η επίθεση στους λαούς γίνεται μέσω των υπ0αλλήλων τους που είναι το πολιτικό σύστημα που νομοθετεί εις βάρος των λαών και υπέρ των τραπεζών και των πολυεθνικών. Καταργώντας το Σύνταγμα καταλύοντας τις ελευθερίες των πολιτών και φτωχοποιώντας και εξαθλιώνοντας τους λαούς. Όμως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν εάν δεν είχαν εξαγορασθεί οι δικαστικοί λειτουργοί, το νομικό σώμα, οι υπηρεσίες ασφαλείας η ηγεσία του στρατεύματος και η επιταγμένη επιστήμη. Η ελεγχόμενη δικαιοσύνη κάνει 3 πράγματα:

  1. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελίτ (Ελληνικής και ξένης).
  2. Συγκαλύπτει τις εγκληματικές πράξεις της Ελίτ.
  3. Μεταφέρει τους πόρους των μικρομεσαίων στην Ελίτ.

Οι επικυρίαρχοι έχουν υποσχεθεί σε όλες αυτές τις κοινωνικές ομάδες ασυλίας. Όσο μεγάλες καταστροφές και να υποστεί ο λαός αυτοί θα είναι στο απυρόβλητο και θα διατηρήσουν τα προνόμιά τους. (Αυτό είναι έμμεση δωροδοκία). Την ίδια ώρα οι κυβερνήσεις πιέζουν αφόρητα τους λαούς να εμβολιασθούν, με ένα σκεύασμα που δεν είναι εμβόλιο αλλά είναι πλατφόρμα γενετικής μηχανικής.

Με τα Lockdown που θα συνεχισθούν αφαιρούν τους πόρους των μικρομεσαίων επιχειρηματιών χωρίς όμως να διαγράψουν τις φορολογικές, τις δανειακές και τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους. Ενώ ταυτόχρονα νομοθετούν φορολογικές ελαφρύνσεις και διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των μεγάλων εταιρειών.

Έτσι οι μικρομεσαίοι θα εξαφανισθούν και την θέση τους θα πάρουν τα μονοπώλεια που θα κυριαρχήσουν στην αγορά. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι θα ζουν με ένα υποτυπώδες επίδομα πείνας που θα τους προσφέρουν οι ελεγχόμενες κυβερνήσεις.

Οι επικυρίαρχοι που ονομάζουν τον εαυτό τους HOMO DEI (Ανθρώπους θεούς) θέλουν να επιβάλουν μια παγκόσμια νεοφεουδαρχία που θα διαιρέσει βασικά τον κόσμο σε δύο τάξεις. Τους Άρχοντες του Εγκεφάλου (κύριοι και χειριστές της εξελιγμένης τεχνολογίας) που θα καταστρέψουν την μεσαία τάξη και τους τεχνοδουλοπάρικους. Έτσι θα δημιουργηθούν 2 ΝΕΕΣ τάξεις και 2 υποτάξεις που θα είναι:

  1. Οι Άρχοντες του εγκεφάλου (τεχνο-δισεκατομυριούχος). Οι HomoDei που νομίζουν ότι είναι Θεοί.
  2. Οι εργάτες Ανώτερης Υπηρεσίας (Κυβερνογιάπηδες) που θα είναι τα “αμορτισέρ” της 1 ης τάξης των Homo Dei.
  3. Οι ταπεινοί και φτωχοί εργάτες δηλαδή οι Κυβερνοδουλοπάρικοι.

Και ο “χαμένος” λαός αυτοί που θα έχουν εξαιρεθεί από τον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας που θα είναι οι εξαθλιωμένοι προλετάριοι.

Ο Στημένος από τις Πολυεθνικές Πόλεμος Ρωσίας και Ουκρανίας επιδεινώνει την κατάσταση και οδηγεί ένα κομμάτι του πληθυσμού σε αφανισμό.

Η κοινωνία των πολιτών διαλύεται. Τις κοινωνικές σχέσεις τις έχει διαλύσει ο Covid 19 με τον περιορισμό στο σπίτι και η εξελιγμένη (ψηφιακή) τεχνολογία. Τα τοξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης Καθοδηγούν τις μάζες προς τον υπέροχο Νέο ψηφιακό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Οι άνθρωποι για να διαφύγουν από την δυστοπική κοινωνία που έχουν κατασκευάσει προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο διαφυγής. Είμαστε πειραματόζωα ενός τρομοκρατικού πειράματος όπου τα κράτη θα είναι ιδιωτικές εταιρείες πολυφυλετικές με πολίτες υπηκόους σκλάβους.

Ο τρόπος παραγωγής στοχεύει στην μεγιστοποίηση των κερδών μέσω της ψηφιακής σκλαβοποίησης των μαζών μέσω της σύνδεσης του ανθρώπινου εγκεφάλου με την προηγούμενη τεχνολογίας μέσω αλγορίθμου. Έτσι οι Homo Dei έχουν δημιουργήσει εθιστικές τεχνολογίες όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα (το νέο ναρκωτικό).

Οι πολίτες δείχνουν μια υποταγμένη απάθεια και υποταγή σε υπανθρώπους πολιτικούς που δολοφονούν τον λαό της χώρας τους.

Έτσι οι πολίτες έχουν μόνο ένα δρόμο. Την οργάνωση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, την ανοικοδόμηση των κοινωνικών σχέσεων, την απόρριψη της κουλτούρας του “θορύβου” και της απληστίας. Την αναδιοργάνωση της καθημερινής ζωής και της παιδείας έτσι ώστε με συνειδητοποιημένους πολίτες να δημιουργηθεί μια αυτό-
οργανωμένη κοινωνική εξέγερση από κάτω προς τα επάνω.

Μια επανάσταση του “Κάντο μόνος σου”. Δίπλα-Δίπλα σε πολίτες με κριτική σκέψη με έντονη προσωπικότητα, αποφασισμένους να διεκδικήσουν την ζωή τους χωρίς ψεύτικους φωτισμένους ηγέτες. Μια καθολική και μαζική ανυπακοή και απόρριψη αυτών που μας δολοφονούν.

Φυσικά θα έχουμε “συνέπειες” τίποτα όμως δεν κερδίζεται χωρίς μάχη. Όλα στην φύση είναι διττά. Για να κερδίσεις ελευθερία, ευημερία, δικαιοσύνη και ποιότητα ζωής πρέπει να θυσιάσεις το κινητό, τον καναπέ, το τηλεκοντρόλ, το βόλεμα, των ωχαδελφισμό και όλα τα βαρίδια που μας τραβάνε στον πάτο αλλά το κυριότερο είναι να ξεφύγουμε από τον φόβο που μας έχουν φυτέψει στο μυαλό.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.