Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι: Εύκολο μέσο πληρωμών ή… κάτι άλλο;

Πρακτική χρήση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πορτοφολιού: Στις 16/9/2020 η Ursula von der Leyen είχε αναφέρει για το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι (δηλαδή την ένωση της ψηφιακής ταυτότητας με το ψηφιακό νόμισμα. Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι είναι:

  1. Ένας απλός και ασφαλής τρόπος ελέγχου των πληροφοριών που επιθυμείτε να μοιραστείτε με υπηρεσίες που απαιτούν ανταλλαγή πληροφοριών, δηλαδή με τις υπηρεσίες του Δημοσίου, τράπεζες, ιδιωτικές εταιρείες, τελωνεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, γραφεία ταξιδίων, κλπ.
  2. Ταυτοποίηση εντός και εκτός διαδικτύου αποθήκευσης πληροφοριών, που παρέχονται από κυβερνήσεις, δηλαδή από όλο το Δημόσιο κάθε χώρας και τις υπηρεσίες ασφαλείας της κάθε χώρας. Αποθήκευση και ανταλλαγή πληροφοριών που παρέχονται από ιδιωτικές πηγές, π.χ. νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, γραφεία ντετέκτιβ, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, καθετί που λέμε στο κινητό μας τηλέφωνο – και όλες εν γένει τις ιδιωτικές εταιρείες. Χρήση πληροφοριών για την επιβεβαίωση του δικαιώματος διαμονής, εργασίας ή σπουδών σε συγκεκριμένο κράτος – μέλος, δηλαδή αν δεν χρησιμοποιήσουε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι, δε θα μπορούμε να εργαστούμε, να ταξιδέψουμε ή να σπουδάσουμε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  3. Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι διατίθεται σε κάθε πολίτη, κάτοικο ή επιχείρηση της Ε.Ε. που επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει. Αν κάποιος δεν επιθυμεί το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι, θα απορρίπτεται από το κοινωνικό σύνολο στις χώρες της Ε.Ε.
  4. Περιέχει στους χρήστες πλήρη έλεγχο όσον αφορά την επιλογή των πτυχών του Πορτοφολιού των δεδομένων των πιστοποιητικών του που μοιράζονται με τρίτους και τη δυνατότητα παρακολούθησης της εν λόγω κοινοποίησης, δηλαδή θα χρησιμοποιούνται για όλες τις επαφές με το Δημόσιο και τις τράπεζες.

Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, όπως για:

  1. Χρήση Δημοσίων Υπηρεσιών, όπως αίτηση για πιστοποιητικό γέννησης, ιατρικά πιστοποιητικά, δηλαδή αν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή όχι, κλπ.
  2. Άνοιγμα λογαριασμού, δηλαδή δεν θα έχουμε πρόσβαση αν δε χρησιμοποιήσουμε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι στους λογαριασμούς μας στην τράπεζα, ούτε θα μπορούμε να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό. Θα μας αποκόψουν δηλαδή από το ψηφιακό χρήμα.
  3. Υποβολή φορολογικών δηλώσεων, δηλαδή δε θα μπορούμε να έχουμε επαφή με τις φορολογικές αρχές και θα θεωρούμαστε ότι δεν έχουμε υποβάλει φορολογική δήλωση. Θα μας θεωρούν φοροφυγάδες.
  4. Υποβολή αίτησης για εγγραφή σε πανεπιστήμιο στη χώρα καταγωγής ή σε άλλο κράτος – μέλλος, δηλαδή δε θα μπορούμε να εγγραφούμε σε πανεπιστήμιο ή άλλο ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, έστω και αν έχουν αριστεύσει στις πανελλήνιες εξετάσεις, υποχρεώνουν τα παιδιά 17 ετών να κάνουν χρήση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πορτοφολιού, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούν να σπουδάσουν!
  5. Αποθήκευση ιατρικής συνταγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στην Ε.Ε., δηλαδή τα φαρμακεία δεν θα μας δίνουν τα φάρμακά μας, έστω και αν έχουμε μία βαριά και ανίατη ασθένεις ή οι ηλικιωμένοι δε θα μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους.
  6. Απόδειξη ηλικίας: Δεν θα μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ενήλικες, π.χ. για να βγάλουμε δίπλωμα οδήγησης ή να ψηφίσουμε.
  7. Ενοικίαση αυτοκινήτου με ψηφιακή άδεια οδήγησης. Η άδεια οδήγησης, όπως και οι πινακίδες του αυτοκινήτου θα είναι ψηφιακές και δε θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο.
  8. Check-in σε ξενοδοχείο: Δεν θα μπορούμε να νοικιάσουμε δωμάτιο σε ξενοδοχείο.
  9. Δεν θα μπορούμε να πάρουμε τραπεζικό δάνειο, δηλαδή οι πυροπαθείς και οι πλημμυροπαθείς δε θα μπορούν να πάρουν δάνειο.
  10. Δεν θα μπορούμε να βάλουμε ψηφιακές υπογραφές, όπως θα απαιτείται για να κάνουμε οποιαδήποτε αίτηση.
  11. Δεν θα μπορούμε να υπογράφουμε νομικά έγγραφα, όπως συμβόλαια αγοραπωλησιών ακινήτων ή αυτοκινήτων, διαθήκης, συμβόλαια ενοικίασης ακινήτων-αυτοκινήτων, εξουσιοδοτήσεις, πάσης φύσεως αιτήσεις προς δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις και οποιοδήποτε άλλο νομικό έγγραφο.
  12. Θα είναι απόδειξη ότι πληρώσαμε εισιτήριο για τα Θεάματα, όπως συναυλίες, θέατρα, κινηματογράφο, γήπεδο, κλπ. Όλα θα είναι ψηφιακά και θα εμφανίζονται στο Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι. Θα υπάρχουν στην είσοδο ψηφιακοί σαρωτές, που θα ελέγχουν ποιος είσαι, σε τί θέση κάθεσαι στο γήπεδο και έτσι θα σε ταυτοποιούν αμέσως.

Δεν θα μπορούμε να στείλουμε ή να παραλάβουμε τίποτα, επειδή δεν θα δέχονται να μας εξυπηρετούν χωρίς το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι. Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας δεν θα δέχονται αιτήσεις, π.χ. για ανανέωση συμβολαίου ή για αγορά κινητού, κλπ., δηλαδή θα μας αποκόψουν από τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Δεν θα υπάρχουν πλέον φυσικά έγγραφα, παρά μόνο ψηφιακά σε οποιαδήποτε δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία.

Όμως, το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν θα υπάρχει φυσικό χρήμα, παρά μόνο ψηφιακό χρήμα, αφού το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι είναι πρόγραμμα σκλαβοποιήσεως. Αν υπογράψουμε την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση είναι σαν να δεχόμαστε μόνοι μας να είμαστε ψηφιακοί σκλάβοι. Με την υπογραφή μας θα παραδώσουμε τη ζωή μας σε τρίτους. Όλα τα χρέη προς την εφορία, κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ, λογαριασμοί κλπ. Θα αφαιρούνται αυτόματα από το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι μας, π.χ. αν δεν φοράμε μάσκα, δεν κάνουμε εμβόλιο ή ό,τι άλλο μας επιβάλλουν, θα παρακρατείται χρήμα από το πορτοφόλι μας και δε θα μπορούμε να φέρουμε αντίσταση, να υποβάλλουμε ένσταση ή να εκφράσουμε την παραμικρή αντίρρηση, αφού όλα θα είναι τελεσίδικα με τη δική μας υπογραφή στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και μάλιστα, θα έχουμε ποινική ευθύνη αν αντισταθούμε σ’ αυτά.

Με όσες μονάδες περισσεύουν στο Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι, θα τρώμε συνθετικό κρέας, έντομα και σκουλίκια. Δεν θα φτάνουν για να βάλουμε καύσιμα κι έτσι θα μένουμε στο σπίτι. Έτσι κι αλλιώς, θα καταργηθούν οι βενζινοκινητήρες και οι πετρελαιοκινητήρες.

Το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι είναι μία απάτη. Δεν είναι νόμιμο, είναι ένα πρόγραμμα για να ψηφιοποιηθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη. Θα ψηφιοποιήσουν την περιουσία μας, ακίνητα, αυτοκίνητα, μετρητά, μετοχές, ομόλογα κλπ. και θα μπορούν εύκολα να τα δεσμεύσουν, αν ας πούμε υπάρχει μια υγειονομική ή κλιματική κρίση. Ο COVID ήταν το μεγάλο πείραμα.

Ο Χαράρι είπε “Δεν θα έχετε τίποτα και θα είσαστε ευτυχισμένοι”. Οι κυβερνοφεουδάρχες που θα ελέγχουν αυτό το πρόγραμμα που ψευδώς ονομάζουν Ψηφιακό Νόμισμα, θα μπορούν να μεταβιβάσουν ό,τι έχουμε στους εαυτούς τους, ενώ για εμάς θα έχουν ήδη δημιουργήσει μία εικονική πραγματικότητα, μέσα στην οποία δεν θα κατέχουμε τίποτα, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι και δεν θα θέλουμε να βγούμε έξω γιατί μέσα στο κουκούλι που έχουν δημιουργήσει, θα νιώθουμε ασφάλεια. Θα μας πουλήσουν ασφάλεια και θα αγοράσουν την ελευθερία μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία. Έτσι θα είμαστε κυβερνοδουλοπάροικοι, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι, επειδή θα έχουμε ασφάλεια, που είναι και η μεγαλύτερη ανθρώπινη ανάγκη. Δεν θα χρειάζεται να προσπαθήσουμε γιατί θα μας εξασφαλίζουν ασφάλεια άλλοι.

Έτσι, θα παραδώσουμε τη ζωή μας σε τρίτους, επειδή θα είμαστε βολεμένοι μέσα στην ασφάλεια που θα μας προσφέρουν. Απολαύστε τις τελευταίες ελεύθερες ημέρες που θα ζήσουμε, εκτός αν αποφασίσουμε να πολεμήσουμε, χωρίς να υπολογίσουμε το τίμημα.

Τραπεζικός

Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.