«Οι ανεξάρτητες Αρχές δεν είναι ανεξάρτητες»: Τραπεζικός-Σερέτης Γρηγόρης

Ελέγξτε επίσης

Προσομοιώσεις, ψεύτικα πλάνα και διαστρέβλωση της αλήθειας: Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός                                                                                                              310x165

Προσομοιώσεις, ψεύτικα πλάνα και διαστρέβλωση της αλήθειας: Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

2 Σχόλια

  1. Αλήθεια τώρα πιστεύετε κε Τραπεζικέ ότι ο Βελοπουλοςαποτελει την ελπίδα της χώρας; Άκουσα την πρόταση σας στην εκπομπή του,, για μικρές ομάδες. Σας απέφυγε τεχνιεντως. Σας έκοψε,, και σας στρίμωξε χωρίς να σας αφήσει να ανταπαντησετε.Τετοιος είναι. Από το 19988 που στήριζε το τίποτε. Κάθε κυβέρνηση έχει το ψευτιαντιθετο της. ..Έτσι για να γίνεται ψευτιαντιλογος. Στην ουσία, εσείς έχετε μεγαλύτερη επιρροή με αυτά που αποκάλυπτετε στον Σερέτη.Ακριβως, για να έχει επιλογή ο λαός.Να μάθει, να σκεφτεί να αποφασίσει για το ποιος θα τον ελέγχει. Όπως το Ευαγγέλιο. Το όποιο δεν είναι προς σωτηρία. Αλλά προς μαρτυρία. Για να μην βρεθεί κάποιος να πει:..δεν ήξερα, δεν άκουσα….Ο Βελόπουλος στην ουσία παίζει τον στεναχωρημένο και απογοητευμένο πατριώτη. ….με τα “παρόν”, με την ψήφιση του 1ου μνημονίου, και την στήριξη της ΝΔ τελευταία ..για την απαλλαγή των χρεών του. Αυτή την στιγμή η εκπομπή σας με τον Σερέτη κάνει τη μοναδική αντιπολίτευση. Σας χαιρετώ με την ευχή να παραμείνετε όπως είστε.
    “”Αυτό ου προσκυνάς,,, αυτό ελέγχει τη ζωή σου”.

    • Ο Τραπεζικός είναι ανεξάρτητος και αταξινόμητος. Το τί κάνει και πώς συμπεριφέρεται ο Βελόπουλος και ο κάθε άλλος πολιτικός αρχηγός είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Εγώ λέω την άποψή μου σύμφωνα με την εμπειρία μου, τα βιώματά μου και την έρευνα που κάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.