Είναι ο Κορωνοϊός ένα βιολογικό όπλο που φέρνει μια τυραννική Οργουελική Κοινωνία;

Ο Dr Francis Boyle νομικός συνεργάτης του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) σε συνέντευξή του τον Μάρτη του 2020 αναφέρει “Ο Κορωνοϊός αποτελεί επιθετικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ή δυαδικής χρήσεως τοξικό παράγοντα γενετικά τροποποιημένο με ενίσχυση των επιθετικών χαρακτηριστικών του”. Και ο Λουκ Μοντανιέ Γάλλος Ιολόγος βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2008 που ανακάλυψε τον Ιο του AIDS συμπληρώνει “Ο νέος Κορωνοϊός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και προοριζόταν ως εμβόλιο του HV. Ο ιός δεν θα μπορούσε να εμφανισθεί με φυσικό τρόπο”. Ο Καθηγητής Μοντανιέ διδάσκει στο πανεπιστήμιο “Shanghai Jiao Tong” στην Κίνα και γνωρίζει τί γίνεται στην τεράστια αυτή χώρα.

Ο Έλληνας γιατρός Γ. Ιωαννίδης δήλωσε “Ο Κορωνοϊός έχει θνησιμότητα συγκρίσιμη με εκείνη της κοινής γρίπης. Οι καραντίνες (lockdown) μπορούν να οδηγήσουν σε τόσο μεγάλη οικονομική κρίση ώστε να απειληθούν πολύ περισσότερες ζωές”.

Το ΔΝΤ δήλωσε επίσημα στις 24/6/2020 “Οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού θα ξεπεράσουν τις χειρότερες προβλέψεις”. Ένας από τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο David Rockefeller στις 14/9/1994 είχε αναγγείλει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ “Είμαστε στα πρόθυρα ενός Παγκόσμιου Μετασχηματισμού, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η Σωστή μεγάλη Κρίση και τα έθνη να δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη”.

Ο ΟΗΕ στεγάζεται σε κτήριο που ανήκει στην οικογένεια Rockefeller και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της οικογένειας. Τα θέματα της λέσχης Μπίλσμπεργκ το 2019 ήταν το μέλλον του καπιταλισμού, το μέλλον της Ευρώπης και η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης. Ο Κορωνοϊός βοηθάει σημαντικά το μέλλον του καπιταλισμού και της Ευρώπης. Επιταχύνει τις εξελίξεις στην παγκόσμια Οικονομία και δημιουργεί την Νέα Οργουελική κοινωνία που έρχεται.

Η Νίκη Κεραμέως που πήρε μέρος στην συνεδρίαση της Λέσχης το 2019 το Μοντρέ της Ελβετίας άρχισε αμέσως να εφαρμόζει τις εντολές της Λέσχης. Κάμερες στα σχολεία, τηλεκπαίδευση, απαγόρευση των καταλήψεων, ένταξη των καθηγητών σε ένα καινοτόμο σύστημα χαφιεδισμού.

Προγράμματα εκπαιδευτικής ύλης που διαφημίζουν τις αρχές της νέας κοινωνίας που χτίζεται.

Ο κορωνοϊός εργαλειοποιήθηκε αμέσως από

την άρχουσα τάξη της Ελλάδας. Στην ελληνική βουλή πέρασε νομοσχέδιο για τον προσωπικό αριθμό του πολίτη. Από πολίτες οι Έλληνες πλέον γίνονται απρόσωπα νούμερα. Είναι ένας αριθμός με εννέα αριθμητικά στοιχεία και τρία γράμματα που θα συντροφεύει τα παιδιά που γεννιούνται από το Μαιευτήριο ως τον θάνατο. Όλοι οι Έλληνες πολίτες από φυσικά πρόσωπα γίνονται αριθμοί:
Η προσωπική ζωή καταργείται.

Τώρα οι Νεοέλληνες χωρίς τον προσωπικό τους αριθμό δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κρατικές υπηρεσίες (Δήμους, Δημόσια Νοσοκομεία κ.λπ.).

Επίσης από κομβικές ιδιωτικές υπηρεσίες όπως ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Εφορίες, Τελωνεία κ.λπ.

Οι Έλληνες θα γίνουν απρόσωπα όντα σαν τους μαθητές που φοράνε τις μάσκες στα σχολεία.

Η μάσκα στους διάφορους χώρους είναι εκπαιδευτική (όπως δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Εκπαιδεύει τους πολίτες που σε λίγο θα μπουν στην παραγωγική διαδικασία να συνηθίσουν στην πολτοποιημένη μεικτή κοινωνία που έρχεται. Στις μεικτές κοινωνίες που έρχονται, Χριστιανών μαζί με Μουσουλμάνους οι κυρίες του Ισλάμ θα φοράνε φερετζέδες ή τσαντορ όπως ορίζει το κοράνι. Ενώ πολύ σύντομα στη ζωή μας θα αρχίσουν να μπαίνουν οι μετάνθρωποι (ρομπότ). Όλα τα τηλέ (τηλεργασία, τηλεκπαίδευση κ.λπ.) που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται μόνιμα είναι η σταδιακή αντικατάσταση των φυσικών ανθρώπων σε ρομπότ στις διάφορες εργασίες. – Τα ρομπότ είναι απρόσωπα σαν τους πολίτες που φοράνε μάσκα – Σιγά-σιγά και ο έρωτας θα γίνεται με τηλεπάθεια.

Γιατί να υπάρχουν δάσκαλοι και καθηγητές στα σχολεία αφού ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη και στοργική πατρική φωνή θα μπορεί να διδάξει εξ αποστάσεως με τηλεμάθηση τους μαθητές στο σπίτι.

Γιατί να υπάρχουν ΚΕΠ στους Δήμους αφού τα έγγραφα θα εκδίδονται αυτόματα με ηλεκτρονική εντολή από το σπίτι ή τα λογιστικά γραφεία.

Γιατί να υπάρχουν τόσοι υπάλληλοι στις ΔΟΥ αφού τα οικονομικά στοιχεία θα μεταδίδονται αυτόματα στην ΑΑΔΕ (Οι ΔΟΥ ήδη έχουν ιδιωτικοποιηθεί αφού έχουν περάσει στην πλήρη εποπτεία των δανειστών μέσω της ΑΑΔΕ) η οποία θα μπορεί να ελέγχει την εγκυρότητά τους και να εκδίδει τα κατάλληλα πιστοποιητικά.

Γιατί να υπάρχουν ταμίες στα Super Market αφού ο κάθε πολίτης θα έχει ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή θα έχει περάσει τους λογαριασμούς του στο κινητό του τηλέφωνο και θα μπορεί να αγοράζει προϊόντα μέσω του Barcode που υπάρχει σε κάθε προϊόν με χρέωση του λογαριασμού του και πίστωση του λογαριασμού του Super Market.

Πολλοί παραγωγικοί κλάδοι θα αντικαταστήσουν τους εργαζόμενους με ρομπότ εκτοξεύοντας την ανεργία στα ύψη. Ήδη στην Ιαπωνία και στην Κίνα αυτό γίνεται συνεχώς.

Η TOYOTA έχει δημιουργήσει ολόκληρο χωριό με ΡΟΜΠΟΤ που παράγει αυτοκίνητα χωρίς ανθρώπινη παρουσία. Η Κίνα έχει αναπτύξει την τεχνητή νοημοσύνη σε υψηλά επίπεδα. Η εγκατάσταση του 5G θα βοηθήσει σημαντικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πτωχεύσουν και θα αντικατασταθούν από πολυεθνικές εταιρείες που θα “επενδύσουν” στην Ελλάδα με επιδότηση του ελληνικού κράτους (χωρίς να βάλουν ούτε ένα ΕΥΡΩ). Αυτό προβλέπει το 3ο μνημόνιο.

Ρευστοποίηση της δημόσιας περιουσίας και επιδότηση των ξένων “επενδυτών” με 12,5 Δις ΕΥΡΩ ή από το ταμείο ανασυγκρότησης με τα 22 Δις ΕΥΡΩ των επιχορηγήσεων. Π.χ. η Microsoft του Bill Gates θα εγκαταστήσει στην Ελλάδα μια μονάδα Database και θα προσλάβει 100 εργαζόμενους ενώ θα επιδοτηθεί με 1 Δις ΕΥΡΩ από τις ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ του ταμείου ανασυγκρότησης. Παράλληλα οι επενδυτές θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν και από τις ελληνικές ελεγχόμενες από το εξωτερικό τράπεζες με δάνεια.

Αν η επένδυση δεν αποδώσει και τα δάνεια δεν εξυπηρετηθούν, οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν “προβλέψει” να γίνει νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα χρέη των “επενδυτών” να τα πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ πανηγυρίζουν για τις ιδιωτικές ξένες επενδύσεις ενώ “θάβουν” κάθε επενδυτική κρατική προσπάθεια.

Αναφέρουν ότι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Δεν αναφέρουν όμως τις εργασιακές συνθήκες που θα εργασθούν οι εργαζόμενοι.

Έχουν φροντίσει διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις να δημιουργήσουν ένα αντεργατικό νομικό πλαίσιο που ευνοούν πλήρως τις πολυεθνικές. Όπως μισθός 534 ΕΥΡΩ, απλήρωτες υπερωρίες ή μονιμότητα της εργασίας έχει καταργηθεί, το ωράριο έχει διευρυνθεί από 8ωρο έχει γίνει 10ωρο, εργασία τις Κυριακές και πολλά άλλα που συνθέτουν έναν εργασιακό μεσαίωνα. Φυσικά υπάρχει το καίριο ερώτημα. Ο κορωνοϊός είναι βιολογικό όπλο ή πανδημία; Γιατί αν είναι βιολογικό όπλο, κάποιοι δολοφονούν με “βιολογικές σφαίρες” εκατομμύρια ανθρώπους.

Αν είναι πανδημία οφείλουν να εξηγήσουν γιατί άφησαν την πανδημία να απλωθεί στον πλανήτη και τώρα την εργαλειοποιούν για να περάσουν τα πιο αντιλαϊκά μέτρα διαλύοντας την μεσαία τάξη και εξαθλιώνοντας τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Στην Ελλάδα που η Ευρωπαϊκή Ένωση των πολυεθνικών την έχει αφήσει χωρίς καθόλου πόρους όλες οι κοινωνικές παροχές γίνονται με δανεικά. Το κοινωνικό κράτος έχει διαλυθεί και προσπαθεί να γαντζωθεί στην ελεημοσύνη που δίνουν οι δανειστές, ενώ οι δανειστές λεηλατούν και αρπάζουν όλους τους παραγωγικούς πόρους χωρίς να δαπανήσουν ούτε ένα ΕΥΡΩ.

Η κυβέρνηση τον Αύγουστο του 2020 πήρε δάνειο ύψους 2,5 Δις ΕΥΡΩ. Το 1,4 Δις ΕΥΡΩ θα δαπανηθεί για να πάρουν τα αναδρομικά που κλάπηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία τους οι συνταξιούχοι.

Όμως επειδή είναι δανεικά τα 1,4 Δις ΕΥΡΩ θα πρέπει να επιστραφεί έντοκα στους δανειστές. Η απάτη σε όλο της μεγαλείο. Το κράτος κάνει κοινωνική πολιτική με δανεικά κεφάλαια που πρέπει να επιστραφούν έντοκα. Είναι φυσικό για ένα κράτος που ζει με δανεικά αντί να αναπτύξει παραγωγικές διαδικασίες που θα παράξουν πλούτο.

Τα πολιτικά και επιστημονικά “παπαγαλάκια” που γλείφουν τα ψίχουλα από το τραπέζι της αστικής τάξης βγήκαν έρποντας στα ΜΜΕ για να παπαγαλίσουν τις εντολές των αφεντικών τους.

Δημιουργούν μια “θολή” εικόνα για τον κορωνοϊό αλλάζοντας συνεχώς απόψεις. Η σύγχυση είναι μια τεχνική που δημιουργεί αμφιβολίες για το αληθινό. Όμως και η δικαιοσύνη συμπλέει με τους δημιουργούς της Οργουελικής κοινωνίας που έρχεται.

Έχει ποινικοποιήσει την αντίθετη άποψη που αμφιβάλει για τον κορωνοϊό και τη χρήση μάσκας.

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης ενώ μεταφέρει τις οικονομίες των μικρομεσαίων στους δανειστές και την Αστική Τάξη.

Θα επιβληθεί ένα ψηφιακό ενιαίο νόμισμα σε όλον τον πλανήτη που θα τα ελέγχει και θα το διαχειρίζεται μια εκδοτική κεντρική τράπεζα.

Το σύστημα 5G έχει ήδη εγκατασταθεί στην Ελλάδα και η Ελληνική βουλή έχει ψηφίσει την επέκτασή του σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης ο κορωνοϊός καλύπτει τις ενέργειες που έχειν επίπτωση στα εθνικά θέματα.

Πριν λίγες ημέρες στο τέλος του Σεπτέμβρη του 2020 η Ελληνική Κυβέρνηση ενεργοποίησε την απόρρητη επιτροπή εξωτερικών και Άμυνας με θέμα την Αναδιάταξη των ενόπλων Δυνάμεων.

Η επιτροπή ψήφισε νόμο για την αναδιάταξη του Ελληνικού Στρατού. Η αναδιάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται κάθε 10 χρόνια από την απόρρητη επιτροπή εξωτερικών και Άμυνας. Η αναδιάταξη επιβλήθηκε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με εντολές που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση.

Είναι πολύ πιθανόν η αναδιάταξη να περιλαμβάνει αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών του Ανατολικού και μεταφορά στρατιωτικών μονάδων από τον Έβρο στην ενδοχώρα δηλαδή ίσως διαλύεται η πρώτη γραμμή άμυνας έναντι της Τουρκίας.

Η Τουρκία θα μετατοπίσει την 4η Στρατιά (του Αιγαίου) προς τα πίσω. Άγνωστο σε τί βάθος μέσα στην Τουρκία. Αν γίνει αυτό στην ουσία τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου γίνονται “Γκρίζα ζώνη” και η Θράκη με την εγκατάσταση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης του Αμερικάνικου στρατού γίνεται “ουδέτερη ζώνη”.

Ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται για κάθε ενέργεια εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Στην Οργουελική κοινωνία που έρχεται ή αστυνομική καταστολή θα έχει πρωτεύοντα ρόλο, αφού με τον νέο πτωχευτικό κώδικα οι πλειστηριασμοί θα πολλαπλασιαστούν και οι αδύνατες και μεσαίες οικονομικά τάξεις θα χάσουν τα σπίτια τους.

Οι τράπεζες θα επιβάλουν σκληρά μέτρα για τους αδύναμους δανειολήπτες την ίδια ώρα που χαρίζουν εκατομμύρια ΕΥΡΩ στην άρχουσα τάξη και τους κολλητούς της.

Ο νόμος για τα συνδικάτα καταστέλλει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα αφού πρέπει να ψηφίζει το 50% των εγγεγραμμένων και όχι των παρόντων. Είναι κωμικό μια κυβέρνηση μειοψηφίας να ψηφίζει νόμους που επιβάλλουν ισχυρότατες πλειοψηφίες.

Επίσης ο νόμος για τις πορείες στην ουσία καταργεί το δικαίωμα για οποιαδήποτε πορεία με τις απαγορεύσεις που επιβάλλει.

Όλα ποινικοποιημένα και φοβισμένα. Οι κοινωνίες θα πολτοποιηθούν και θα γίνουν πολυπολιτισμικές, χωρίς πολιτισμό αλλά με έναν τρόπο ζωής που όλα (άνθρωποι, αγαθά, δικαιώματα, συνειδήσεις, ιδεολογίες κ.λπ.) θα είναι εμπορεύματα.

Θα γίνει ένας πλανήτης ψηφιακών δούλων. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε σε όλον τον πλανήτη.

Για να περάσουν όλα αυτά θα πλαστογραφηθεί με αισχρό τρόπο η αλήθεια.

Από τη στιγμή που ο όποιος λαός στερείται την αντικειμενική γνώση για τα αληθινά συμβάντα που τον έφεραν στην τωρινή του κατάντια μοιραία εκφυλίζεται και η διεκδικητική του ζωτικότητα.

Κορωνοϊός

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.