Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια ο ίδιος. Μερικοί γέλασαν, κάποιοι έκλαψαν οι περισσότεροι ήταν σιωπηλοί”. Το 2019 οι Κινεζοαμερικάνοι από το εργαστήριο της Γιουχάν και όχι μόνο ξαπόλησαν το απόλυτο βιολογικό όπλο του Covid-19. Ένα όπλο με ψυχολογικές προεκτάσεις. Αν αντιστρέψετε τα γράμματα του COVID σχηματίζεται η λέξη DIVOC.

Στα αντεστραμμένα εβραϊκά εμφανίζεται σαν Diββug που σημαίνει “κατοχή από ένα κακό πνεύμα”. Στον μεσαίωνα οι Αλχημιστές σκόπευαν στην “επεξεργασία της Ανθρωπότητας”. Αυτός είναι και ο στόχος του Βιολογικού όπλου COVID-19. O covid-19 παρουσιάσθηκε στο πανανθρώπινο κοινό σαν πανδημία. Ήταν μια καθαρή Ψ.Ε.Π. (Ψυχολογική Επιχείρηση) με στόχο την σκλαβοποίηση του ανθρώπου, ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση σε ένα νέο σύμπαν το Μετασύμπαν όπου οι άνθρωποι θα είναι ελεγχόμενα ρομπότ.

Έτσι τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν ο εγκλεισμός στο σπίτι (Lockdown) που αποκλείει την ανθρώπινη επαφή, και διαταράσσεται ο ανθρώπινος βιολογικός κύκλος (αϋπνία, κατάθλιψη, απελπισία, τρόμος κλπ) που δημιουργεί το σύνδρομο της παραίτησης από κάθε ζωτική δημιουργία και τις πνευματικές δραστηριότητες.

Η απόλυτη κατάργηση της ιδιωτικής ζωής αφού η τηλεόραση με την τεχνολογία TVISION και το πρόγραμμα Smart interactivity λειτουργεί σαν πομποδέκτης. Η τεχνολογία TVISION εφαρμόστηκε στις τηλεοράσεις smart, τα λαπτοπ, τα κινητά Smart phone, τους κομπιούτερ. Η τεχνολογία TVISION δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ το οποίο από το 1950 συνεργάζεται με την CIA.

Η εταιρεία Samsung στις αρχές του 2015 ανακοίνωσε ότι οι Smart τηλεοράσεις της κατέγραφαν όταν ήταν σε λειτουργία ότι γινόταν μέσα στο δωμάτιο. Δηλαδή εσύ βλέπεις τηλεόραση και αυτή βλέπει εσένα. Έγιναν αγωγές εναντίον της και πλήρωσε δεκάδες εκατομμύρια αποζημιώσεις.

Στις 26/2/2017 ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε απόρρητο έγγραφο όχι μέσα σε smart τηλεοράσεις, στα κινητά, στα laptop, στα κομπιούτερ υψηλής τεχνολογίας. Είχαν ενσωματώσει την τεχνολογία TVISION και αισθητήρες κατέγραφαν όχι μόνο τον ήχο και την εικόνα μέσα στο δωμάτιο αλλά ανέλυαν και τα συναισθήματα των θεατών μέσω των εκφράσεων των προσώπων τους. Γι’ αυτό αν ψάχνεις ένα προϊόν αμέσως μετά εμφανίζονται διαφημίσεις για το προϊόν που ψάχνεις. Ο κάτοχος τέτοιου είδους στοιχείων μπορεί να έχει πρόσβαση στις ενέργειες των διαφόρων φυσικών προσώπων.

Έτσι όχι μόνο πουλάει τα δεδομένα σε πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες δημιουργούν προσωποποιημένες διαφημίσεις αλλά μπορεί και να αναλύσει την συμπεριφορά μας και να δημιουργήσει το ψυχολογικό προφίλ μας. Αυτό έγινε με την τηλεκπαίδευση όταν η εταιρεία CISCO είχε κάνει 1.500.000 Έλληνες πολίτες υποκείμενα παρακολούθησης αφού έκλεβε τα προσωπικά τους στοιχεία.

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Συνέδριο του Νταβός του 2022 ο πρόεδρος της ΝΟΚΙΑ ανακοίνωσε ότι τα επόμενα κινητά θα είναι μέσα στο δέρμα μας. Μια άλλη εφαρμογή της πανδημίας του COVID 19 είναι ότι παρουσίασαν το ψέμα σαν τη νέα αλήθεια.

Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Επιβάλλουν εξουσίες και καταστέλλουν την ανθρώπινη ελευθερία με πρόσχημα την υγεία. Μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε άνθρωποι Β΄ διαλογής. Επιβάλλουν έναν καθολικό τρόμο. Επιβάλλουν άκρατη λογοκρισία και πετσοκόβουν την διαφορετική άποψη. Κατεβάζουν τα site που δεν συμφωνούν με την γνώμη της ΕΛΙΤ. Ενώ αναπτύσσουν μέσω εξογκωμένων υπερβολικά ειδήσεων την αύξηση της εγκληματικότητας.

Τα ΜΜΕ επιβάλλουν το ψέμα σαν την νέα αλήθεια που εξυπηρετεί την νέα τάξη πραγμάτων. Τα ΜΜΕ ανακατεύουν στις ειδήσεις και τα προγράμματά τους το ψέμα με την αλήθεια έτσι ώστε ο πολίτης να μην μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το ψέμα και ποια η αλήθεια. Εκπέμπουν μεικτές ειδήσεις με ψέματα και αλήθειες. Η ελευθερία δολοφονείται. Μας κλείνουν σε προσωπικές φυλακές οι οποίες είναι τα σπίτια μας.

Τα Μ.Μ.Ε. ουρλιάζουν ότι μόνο στα σπίτια μας θα είμαστε ασφαλείς. Διαλύουν την αλληλεγγύη και την κοινωκοποίηση μεταξύ των ανθρώπων. Δημιουργούν μια Δυστοπική κοινωνία εφαρμόζοντας τους ίδιους νόμους που επέβαλλε ο Χίτλερ στους εβραίους. Αυτό είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης “όχι θα ζήσουμε τον χειμώνα του 1942”.

Μας μεταδίδουν τρομο-απελπισία ενώ χρησιμοποιούν την τεχνική εξουσίας επιβράβευση-ποινή για την υποταγή των “ανυπάκουων” και των “ψεκασμένων”. Εξοντώνουν τελετουργικά 7500 Υγειονομικούς γιατί δεν αποδέχθηκαν να είναι πειραματόζωα.

Χρησιμοποιώντας το HAARP ετοιμάζουν έναν ιδιαίτερα κρύο χειμώνα. Έτσι θα κόβουν την παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου.

Στην κατοχή οι Ναζί έκοβαν το ηλεκτρικό και το φωταέριο. Θα υπάρχει τεράστια έλλειψη χρημάτων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Έτσι οι τρομοκρατημένοι και απελπισμένοι άνθρωποι θα ψάχνουν μια διαφυγή από τα προβλήματα που τους τυραννούν και τους βασανίζουν.

Αυτοί που δημιουργούν αυτή την δυστοπική κοινωνία έχουν ήδη δημιουργήσει την διαφυγή σε έναν τεχνητό “ευτυχισμένο νέο κόσμο”. Οι ψηφιακοί Αλχημιστές θα βάλουν όσους επιβιώσουν (δεν θα επιβιώσουν όλοι) σε έναν ψηφιακό εικονικό κόσμο. Θα δημιουργήσουν τους μετανθρώπους που θα ζουν μέσα σε ένα μετά σύμπαν. Θέλουν να αλλάξουν την ανθρώπινη φύση.

Θα συνδέσουν το ανθρώπινο σώμα με μηχανικά μέρη και τον ανθρώπινο εγκέφαλο με ένα δίκτυο το οποίο θα το ελέγχει μια ΕΛΙΤ μέσω αλγορίθμων, τεχνητής νοημοσύνης και εικονικής πραγματικότητας. Η DARPA (Υπηρεσία προηγμένης έρευνας και τεχνολογίας του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α.) καθοδηγητής του Facebook αναπτύσσει εξελιγμένες στρατιωτικές τεχνολογίες εργάζεται πάνω σε τέτοια προγράμματα. Θα συνδεθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος με τις συσκευές και το δίκτυο.

Θα δημιουργηθεί μια “φυλακή σκέψης”. Η ελευθερία θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί με μια εικονική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι θα ζουν ευτυχισμένοι μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα που θα τους συναρπάζει. Χωρίς προβλήματα, θα είναι αυτό που ονειρεύονται μέσω γυαλιών εικονικής πραγματικότητας και δεν θα θέλουν να βγουν από την εικονική αυτή “Ευτυχισμένη φυλακή”. Όσοι επιζήσουν θα αμείβονται ίσα ίσα για να επιβιώσουν και όλη την ημέρα θα είναι μέσα σε ένα Matrix.

Έτσι σιγά σιγά οι μετάνθρωποι θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους αφού όπως λέει ο Νίτσε “Ο Άνθρωπος θα είναι μπροστά στον Μετάνθρωπο ένας γελωτοποιός ένα Υποδεέστερο είδος”. Οι άνθρωποι θα ανταλλάξουν οικειοθελώς την ελευθερία τους με την υγεία τους και την επαγγελματική αποκατάσταση. Αφού όλες τις εργασίες θα τις κάνουν μετάνθρωποι που θα είναι πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί και πιο ευφυείς από τους απλούς ανθρώπους.

Οι αλγόριθμοι και η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσουν τους εργαζόμενους οι οποίοι θα είναι περιττοί και ένα μέρος αυτών θα πρέπει να εξοντωθεί. Όσοι μείνουν θα προσαρμοσθούν ή θα πεθάνουν. Οι εργαζόμενοι θα έχουν συνεχή έλεγχο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και όταν τελειώνουν την εργασία τους θα γυρίζουν στην μοναξιά του σπιτιού τους, θα συνδέουν τον εγκέφαλό τους (μέσω κράνους, ή γυαλιών) με το δίκτυο και θα είναι ότι θέλουν. Θα ταξιδεύουν όπου θέλουν θα κάνουν εικονικό σεξ μέχρι εκσπερμάτωση. Δεν θα έχουν ευθύνες και θα ζουν σε μια τεχνητή ουτοπική κοινωνία. Όλα αυτά θα εφαρμοσθούν πολύ σύντομα.

Έτσι έχει ήδη δημιουργηθεί ένας εικονικός κόσμος με την ονομασία Horizon World. Mέσω τις πλατφόρμας Horizon home θα δημιουργεί το δικό του εικονικό σπίτι με τους άνετους χώρους που θέλει, τον εικονικό κήπο, την εικονική πισίνα κλπ. Ο χρήστης θα αισθάνεται ότι υπάρχει μέσα σε ένα πραγματικό σπίτι με έπιπλα και συσκευές. Θα υπάρχει η πλατφόρμα Horizon Work με την οποία ο χρήστης θα εργάζεται με τηλεργασία εξ’ αποστάσεως.

Ο χρήστης θα μπορεί να βρίσκεται εικονικά στην εργασία του ενώ θα εργάζεται από το σπίτι. Θα ελέγχεται απόλυτα από τον εργοδότη του. Οι άνθρωποι θα εθιστούν να λειτουργούν μέσα στο μετασύμπαν όταν οι συνθήκες της πραγματικής ζωής θα χειροτερεύουν μέσα από κατασκευασμένες κρίσεις (απάτες). Η μόνη διαφυγή θα είναι η μεταφορά στο Μετασύμπαν σε ένα ψεύτικο κόσμο γιατί θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και επειδή δεν θα χρειάζεται να μοχθήσουν αφού θα τους παρέχεται η αυταπάτη ότι και η πραγματικότητα αλλάζει αρκεί να παραδίνεσαι σε ένα ψεύτικο κόσμο γεμάτο ψευδαισθήσεις μέσα σε μια εικονική “γλυκιά φυλακή”.

Για να αντιμετωπίσουμε την ψηφιακή φυλακή που έχουν προετοιμάσει για εμάς πρέπει να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. να ξεφύγουμε από τον φόβο, να ξεχωρίσουμε το ψέμα από την αλήθεια, να αντισταθούμε με ανυπ0ακοή και αντίδραση. Πρέπει να ενισχύσομε την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή να δημιουργήσουμε ομάδες αντίστασης και να μην αποδεχθούμε την μοίρα που ετοιμάζουν για εμάς.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Ένα σχόλιο

  1. Ευτυχιος

    Πες μας Κ Τραπεζικές,σε ακούω στον Γρηγόρη, τι θα κάνουν οι άλλοι για εμάς, ψηφιακά νομίσματα κλπ.Δεν μας λες όμως,τι θα πράξεις εσύ για να το πράξουμε και εμείς απέναντι σε αυτά! Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.