Τα δάνεια δούλους τους ελεύθερους ποιεί-Η τραπεζική και μνημονιακή υποδούλωση της Ελλάδας

Ο συγγραφέας Άλντους Χάξλεν έγραψε «Η Τέλεια Δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της Δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και την διασκέδαση οι δούλοι θα αγαπήσουν την δουλεία τους». Και ο Μένανδρος τον 4ο αιώνα π.Χ. είχε δηλώσει «ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΙΕΙ».

Η Τράπεζα της Ελλάδας δημιουργήθηκε με τον Νόμο 3423/7-12—1927 και άρχισε να λειτουργεί στις 14 Μαΐου 1928. Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι μια απλή Ανώνυμη Εταιρεία. Είναι μια διεθνής συνθήκη εφάμιλλη της Συνθήκης της Λοζάνης και της Συνθήκης των Πρεσπών. Ίσως και πιο ισχυρή γιατί κρατάει υπόδουλη όλη την Ελλάδα. Τα μέλη που υπέγραψαν την συνθήκη είναι η Κοινωνία Των Εθνών (ΚΤΕ), η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ελλάδα. Ταυτόχρονα χορηγήθηκε στην Ελλάδα δάνειο 9.000.000 λιρών. Σύμφωνα με το καταστατικό της που υπερέχει κάθε εθνικού νόμου εκδίδει το νόμισμα και είναι η μόνη αρμόδια για την κυκλοφορία νομίσματος. Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση. Κανείς αντιπρόσωπος του Δημοσίου δεν έχει το δικαίωμα να ελέγξει τα βιβλία της Τράπεζας πλην του επιτρόπου του κράτους, ο οποίος απαγορεύεται αυστηρά να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε αφορά την Τράπεζα.

Η Ελλάδα δέχθηκε να αποποιηθεί της έκδοσης και της κυκλοφορίας του νομίσματος. Δηλαδή το Ελληνικό κράτος στην ουσία δεν έχει χρηματικούς (νομισματικούς) πόρους. Επειδή το Ελληνικό κράτος δεν έχει θησαυροφυλάκια ο Ελληνικός Χρυσός φυλάσσεται στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία τον χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτα. Επίσης όλοι οι χρηματικοί πόροι του κράτους έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία έχει το δικαίωμα να τους χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτα, κλασικό παράδειγμα της εποχής του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολόγων, η Τράπεζα της Ελλάδος έπαιξε τα αποθεματικά των ταμείων χωρίς έγκριση από τα Δ.Σ. των ταμείων.

Η Τράπεζα της Ελλάδος δημιούργησε το Τραπεζικό Σύστημα. Οι εμπορικές (συστημικές) Τράπεζες για να λειτουργήσουν παίρνουν άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος (όχι από το Δημόσιο) και λειτουργούν βάσει των κωδικών δεοντολογίας που εκδίδει η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία μπορεί να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας μιας τράπεζας.

Οι εγκύκλιοι της Τράπεζας της Ελλάδος έχουν ισχύ ενισχυμένου νόμου και υπερτερούν κάθε κρατικού νόμου, αφού η Τράπεζα της Ελλάδος δημιουργήθηκε με διεθνή συνθήκη. Το Ελληνικό δημόσιο έχει αποδεχθεί την έκδοση και την κυκλοφορία του νομίσματος μέσα στην χώρα να την ελέγχει ένας Ιδιωτικός φορέας – που ελέγχει βάσει του καταστατικού της το 66% των μετοχών – χωρίς να μπορεί να ελέγξει αυτόν τον φορέα.

Το Ελληνικό Δημόσιο απλώς ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ το κυκλοφορούν νόμισμα. Έτσι όλοι οι Έλληνες είναι χρεωμένοι επ’ άπειρον. Όταν η Ελλάδα εισήλθε το 2000 στην ζώνη του ΕΥΡΩ (το ΕΥΡΩ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2002), η Τράπεζα της Ελλάδος έγινε μέτοχος αλλά και θυγατρική ταυτόχρονα της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Δηλαδή η Ελλάδα έχασε κάθε δικαίωμα να ορίζει την νομισματική άρα και την Οικονομική πολιτική της.

Τα έτη 2012 έως 2013 με την διάλυση και εξαφάνιση 13 εμπορικών τραπεζών επέτρεψε να λειτουργούν μόνο 4 συστημικές τράπεζες κάτω από την αυστηρή εποπτεία της. Από το 2016 οι βασική μέτοχοι των Τραπεζών αυτών ήταν ξένοι αφού πέρασε μια περίοδος Τραπεζικής απάτης με διαρκή κοψίματα μετοχών και συνεχείς ανακεφαλαιοποιήσεις έτσι ώστε οι μικρομέτοχοι να χάσουν τις μετοχές τους (φυσικά η δικαιοσύνη παρακολουθούσε την σφαγή των μικρομετόχων απαθής όπως έκανε άλλωστε με την κλοπή των ομολόγων το 2012 – 2013 με το PSI). Η εποχή των μνημονίων ήταν μια συνεχής απάτη.

Όταν μπήκαμε με την απάτη των ΣΟΥΑΠΣ στο ενιαίο νόμισμα η Ελλάδα υπέγραψε το σύμφωνο σταθερότητας σύμφωνα με το οποίο το ετήσιο έλλειμα πρέπει να είναι το 3% του ΑΕΠ και το Δημόσιο χρέος 60% του ΑΕΠ. Μπήκαμε στα Μνημόνια το 2010 με έλλειμα 6% του ΑΕΠ και χρέος 126% του ΑΕΠ γιατί όπως έλεγαν, ήταν ο μόνος δρόμος για να διασωθεί η Ελληνική Οικονομία. Τεράστια απάτη από τις κυβερνήσεις και τους «ειδικούς».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της κομισιόν στο τέλος του 2019 το χρέος ήταν 180,5 του ΑΕΠ και το 2020 θα είναι πάνω από 207%. Δηλαδή τα μνημόνια εκτόξευσαν το χρέος. Κανένας δεν λογοδότησε γι’ αυτή την τεράστια απάτη. Ας δούμε όμως πώς γίνεται η κυκλοφορία του ΕΥΡΩ. Αν κάποιο κράτος έχει ανάγκη από νόμισμα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων του δεν μπορεί να εκδώσει ομόλογα προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν τα δέχεται.

Ομόλογα θα εκδώσουν οι 4 συστημικές Τράπεζες και θα δανεισθούν με επιτόκιο 0,25% – 1,25%. Ύστερα το κράτος θα εκδώσει ομόλογα και οι συστημικές τράπεζες θα δανείσουν το κράτος με επιτόκιο συνήθως από 3% – 5%, ή το κράτος θα εκδώσει ομόλογα και θα προσφύγει στις «αγορές». Οι αγορές είναι οι διαχειριστές κεφαλαίων, τα κερδοσκοπικά Funds, οι τράπεζες και οι Ασφαλιστικές εταιρείες. Οι 3 πρώτοι θεσμικοί δέχονται και διαχειρίζονται τεράστια μαύρα κεφάλαια από εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους όπλων, δουλεμπόριο, λαθρεμπόριο πετρελαίου κ.λπ. Δηλαδή, οι αγορές στην ουσία ξεπλένουν μαύρο χρήμα μέσω των Ελληνικών ομολόγων.

Έτσι, το Ελληνικό κράτος είναι πάντα υπόδουλο των τραπεζών, αφού δεν ελέγχει την έκδοση και την κυκλοφορία του νομίσματος, ούτε μπορεί να παρέμβει στην λειτουργία τους. Το 1979 η Ελλάδα μπήκε και επίσημα στην Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι απόλυτα τεκμηριωμένο ότι το 3ο Ράιχ σχεδίασε την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι το 1945 που τελείωσε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Όμως την υλοποίησε αφού το 1951 στην Γερμανία πέρασε νόμος που αμνήστευε τους Ναζί και τους επανάφερε στις παλιές τους θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Κλασικό παράδειγμα ο Μαξ Μέρτενς ο «Χασάπης της Θεσσαλονίκης» ο οποίος έστειλε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης 44.000 Ελληνοεβραίους. Γύρισαν πίσω 2.000 ενώ άλλες 2.000 εγκαταστάθηκαν στο κράτος του Ισραήλ. Ο Μαξ Μέρτενς έγινε Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ διατηρούσε κοινό γραφείο με τον Βάλτερ Χολ Στάιν τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως, και η Ιταλία επανάφερε το 1949 τους Ιταλούς φασίστες στις παλιές τους θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Στην ουσία η Ευρώπη πέρασε από το 3ο Ράιχ το 4ο Ράιχ εντελώς «αθόρυβα». Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που βρίσκονται στα γραφεία της κομισιόν στις Βρυξέλλες οι ιδρυτές και χρηματοδότες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν επιφανείς Ναζί. Στην Ελλάδα οι Πρωθυπουργοί επελέγησαν από τα ξένα κεφάλαια και εκλέχθηκαν με την βοήθεια των υποταγμένων ΜΜΕ. Οι πολιτικοί φρόντισαν να διαλύσουν κάθε βιομηχανική παραγωγή και ένα σημαντικό μέρος της Αγροτικής παραγωγής αφήνοντας την χώρα με ελάχιστους πόρους.

Για να καταλάβει ο Αναγνώστης την αλήθεια θα αναφέρουμε ένα γεγονός που έχει εξαφανισθεί απ’ όλα τα ΜΜΕ. Το 1948 και ενώ είχε αρχίσει να φθάνει στην Ελλάδα η Αμερικάνικη «βοήθεια» η Γερμανική κυβέρνηση έναντι των Γερμανικών αποζημιώσεων έστησε στην Ελλάδα μια Υψικάμινο. Έτσι ώστε η Ελλάδα να αρχίσει να έχει βιομηχανική παραγωγή. Τότε ο επικεφαλής της Αμερικάνικης βοήθειας στην Ελλάδα έδωσε εντολή και η Υψικάμινος διαλύθηκε και τα μηχανήματά της πωλήθηκαν σαν παλιοσίδερα στο Αμβούργο. Από τότε η Ελλάδα απαγορευόταν να έχει βαριά βιομηχανία. Την ίδια εποχή υπογράφηκαν συμβάσεις με τις οποίες η Ελλάδα θα έπρεπε να παραδώσει τον Ορυκτό της πλούτο στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη της οικονομίας των ΗΠΑ. Επίσης, την ίδια περίοδο ο επικεφαλής της Αμερικάνικης «βοήθειας» στην Ελλάδα χαστούκισε τον τότε Υπουργό Στέφανο Στεφανόπουλο γιατί δεν μοίραζε την Αμερικάνικη βοήθεια «όπως έπρεπε». Λίγες ημέρες μετά ο δουλικός Στεφανόπουλος έκανε δώρο στην γυναίκα του Πωλ Πόρτερ, ένα διαμαντένιο περιδέραιο και ζήτησε συγγνώμη.

Αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας, δουλικό και υποταγμένο. Με την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση «οι φίλοι» και «σύμμαχοί μας» έστησαν ένα παρακράτος το οποίο ονόμασαν «Ανεξάρτητες Αρχές».

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις εκχώρησαν στις «ανεξάρτητες αρχές» όλες τις κρατικές λειτουργίες. Η πλήρης υποδούλωση. Για να καταλάβει ο αναγνώστης το μέγεθος της υποδούλωσης, θα αναφέρουμε μια ανεξάρτητη αρχή, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Η ΑΑΔΕ δημιουργήθηκε με τον Νόμο 4389/27-5-2016 και αποτελεί ένα διεστραμμένο Νομικό μόρφωμα.

Στην ΑΑΔΕ υπάγονται οι ΔΟΥ (εφορίες) και τα τελωνεία. Στην ουσία παρέδωσαν σε μια αρχή η οποία ελέγχεται απόλυτα από τους δανειστές, τους πόρους του Ελληνικού κράτους και τις περιουσίες των Ελλήνων. Σε λίγο οι φωτιές των σπιτιών στην Αρμενία θα έλθουν και στην Ελλάδα, αφού θα χαθούν χιλιάδες σπίτια μέσω πλειστηριασμών. Ο κατακτητής είτε είναι Αζέρος, είτε είναι ο δανειστής παράγει το ίδιο αποτέλεσμα. Η ΑΑΔΕ είναι ο βραχίονας των δανειστών στην Ελλάδα. Ο νόμος που την δημιούργησε είναι ένα απίθανο γράφημα, μια νομική αρλουμπολογία προκειμένου να κατασχεθούν οι περιουσίες των Ελλήνων πολιτών. Είναι ένα ανύπαρκτο όργανο χωρίς νομική προσωπικότητα. Η ΑΑΔΕ εισπράττει τους φόρους του ελληνικού λαού, χωρίς κανένας κρατικός φορέας να την ελέγχει. Ενώ απαγορεύεται να κοινοποιηθεί ποιοι την αποτελούν.

Έτσι, κανένας Έλληνας πολίτης δεν γνωρίζει που πάνε οι φόροι του, ποιος τους διαχειρίζεται και με ποιο τρόπο. Κανείς δεν γνωρίζει αν η ΑΑΔΕ αποδίδει στο κράτος τους φόρους που εισπράττει ή τους δανείζει στο κράτος. Δηλαδή το κράτος δεν έχει πόρους και περιμένει την ελεημοσύνη από την ΑΑΔΕ (δηλαδή τους δανειστές) για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Γι’ αυτό ακριβώς δεν μπορεί να προσλάβει νοσηλευτές και γιατρούς στο ΕΣΥ, αφού δεν έχει πόρους. Μπορεί, όμως, να προσλάβει αστυνομικούς, αφού το κράτος που χτίζεται είναι ένα απολυταρχικό αστυνομικό κράτος. Δηλαδή η Ελληνική Βουλή ψήφισε εναντίον του κράτους και του ελληνικού λαού, αφού τους φόρους τους συλλέγει ένας ιδιωτικός φορέας, ο οποίος καθορίζει και την φορολογική πολιτική της Ελλάδας.

Οι Έλληνες πολίτες θα χάσουν τα σπίτια τους και δεν θα μπορούν να κάνουν ένσταση ή να φέρουν αντίρρηση, αφού η ΑΑΔΕ δεν έχει νομική προσωπικότητα. Εναντίον ποιανού θα προσφύγουν αφού απαγορεύεται να κοινοποιηθεί ποιοι αποτελούν την ΑΑΔΕ; Εμφανίζεται μόνο ένα Δ.Σ. το οποίο δεν έχει καμία απολύτως ποινική ευθύνη.

Το Δικαστικό Σώμα έχει αποδεχθεί αυτό το Νομικό τέρας, σαν Νομικό και Συνταγματικό!!!

Η ΑΑΔΕ επίσης παρ’ ότι είναι παρακράτος, έχει αστυνομικά καταναγκαστικά καθήκοντα και μπορεί να ελέγχει επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν κρατική άδεια λειτουργίας. Δηλαδή το παρακράτος ελέγχει το κράτος.

Έτσι θα στηθεί το αστυνομικό κράτος που έχουν προγραμματίσει οι δανειστές. Το πρώτο πείραμα αυτού του αστυνομικού κράτους έχει ήδη γίνει με τον έλεγχο του Κορονοϊού και την πορεία του Πολυτεχνείου.

Όποιος αναφέρεται επικριτικά απέναντι στον Κορονοϊό ή ασκεί κριτική, είναι ποινικά κολάσιμος. Η ελευθερία της έκφρασης καταργείται. Και όλα αυτά με την συνδρομή του δικαστικού σώματος και της Ελληνικής Βουλής. Έτσι, οι τράπεζες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα, έχουν καταργήσει την κοινωνική δικαιοσύνη, έχουν παραδώσει την Εθνική κυριαρχία στους δανειστές και τους θεσμούς, είναι πολύ πιθανόν η πιο κακόφημη συνοικία της Ελλάδας να είναι η Ελληνική Βουλή.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Ένα σχόλιο

  1. Αν είναι κάποια γνώμη, γράψτε εδώ το μήνυμά σας, για να σας απαντήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.