Νεοφεουδαρχία: Η σκλαβοποίηση των λαών

Ο Άμσελ Μάγερ Μπάουερ Πατριάρχης της οικογένειας Ρότσιλντ έλεγε “Δώστε μου το δικαίωμα να φτιάχνω χρήμα και δεν με ενδιαφέρει ποιος θα φτιάχνει τους Νόμους”. Είναι ίσως η πιο σωστή ρήση που ακούσθηκε ποτέ.

Σήμερα περίπου 13 μεγάλες οικογένειες κυβερνάνε τον πλανήτη Γη.

Διαθέτουν το 90% του παγκόσμιου πλούτου και ασκούν εξουσία επί όλων σχεδόν των κρατών.

Οι οικογένειες (ελίτ) κυβερνούν τον πλανήτη σε σχήμα πυραμίδας. Το δολάριο που έχουν επιβάλλει σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα-αποθεματικό, το έγκυρο νόμισμα με το οποίο γίνονται όλες οι συναλλαγές παγκοσμίως-στην μία του όψη έχει την πυραμίδα με τα 13 επίπεδα ενώ κάτω από την πυραμίδα υπάρχει η φράση Νέα Παγκόσμια τάξη πραγμάτων και ο αριθμός 1776 (στα λατινικά).

Την 1η Μαΐου 1776 ιδρύθηκε το τάγμα των Ιλουμινάτων από τον Άνταμ Βαϊσχάουπ. Η οικογένεια Ρότσιλντ είναι η κυρίαρχη οικογένεια. Οι Ρότσιλντ κατάγονται από την Ισραηλινή φυλή Λευί. Οι Λευί διαχειρίζονταν τα οικονομικά των 12 φυλών του Ισραήλ.

Στα μέσα του 18ου αιώνα είχαν ιδρύσει ένα ενεχυροδανειστήριο στην Φρανκφούρτη. Σύμβολο της εταιρείας ο Πατριάρχης της οικογένειας Άμπελ Μάγερ Μπάουερ καθιέρωσε την κόκκινη ασπίδα. Έτσι πήραν το επώνυμο Ρότσιλντ-Κόκκινη Ασπίδα.

Η Κόκκινη Ασπίδα σήμερα είναι το σύμβολο της πόλης της Φρανκφούρτης. Εκεί έχει έδρα το Γερμανικό Χρηματιστήριο και η Μπούντεσμπανκ-η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας.

Ο Άμσελ Μάγιερ αποκτάει 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια.

Η επιχείρησή του μεγαλώνει, έτσι στέλνει τα 4 αγόρια του στις πιο ανεπτυγμένες πόλεις της εποχής-Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Νάπολη-όπου ιδρύουν τραπεζικά ιδρύματα. Ταυτόχρονα αναπτύσσει ένα δίκτυο κατασκόπων, πληροφοριοδοτών και έτσι ελέγχει τις πληροφορίες πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο.

Στους Ναπολεόντιους πολέμους χρηματοδοτεί όλες τις αντιμαχόμενες παρατάξεις και καθορίζει την τύχη των πολέμων.

Καθορίζει την μάχη Βατερλώ στις 18 Ιουνίου 1815. Μέσω του δικτύου πληροφοριών οι Ρότσιλντ πληροφορούνται πρώτοι την έκβαση της μάχης. Στο Λονδίνο τα “παπαγαλάκια” του Νέϊθαν Ρότσιλντ διαδίδουν ότι την μάχη την κέρδισε ο Ναπολέων και βαδίζει εναντίον του Λονδίνου.

Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου ακολουθεί πανικός. Οι Λόρδοι που είναι και μέτοχοι των Αγγλικών εταιριών πουλάνε τις μετοχές τους σε εξευτελιστικές τιμές. Έτσι ο Νέιθαν Ρότσιλντ αγοράζει το 64% των Αγγλικών εταιρειών.

Αμέσως μετά οι Ρότσιλντ αντικαθιστούν τους φτωχούς πλέον Λόρδους με δικούς τους ανθρώπους και έτσι μέχρι σήμερα ελέγχουν την βουλή των Λόρδων στην Αγγλία.

Το ίδιο κάνουν και στον Αμερικάνικο Εμφύλιο πόλεμο (1861-1865). Χρηματοδοτούν και τους Βόρειους και τους Νότιους έτσι αγοράζουν τράπεζες και επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

Χρηματοδοτούν τα εμπόλεμα μέρη και στους δύο παγκόσμιους πολέμους. Μόνο από τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο κερδίζουν 120.000.000 δολάρια. Κολοσσιαίο ποσό για την εποχή. Το 1821 ξεσπάει η Ελληνική Επανάσταση. Οι Ρότσιλντ δανείζουν το 1824 και 1825 μέσω των οίκων τους Λοφνάν και Αδελφών Ρικάρντο 2.800.000 λίρες στην Ελλάδα.

Σε αντάλλαγμα ενεχυριάζουν για τους τόκους όλη την παραγωγή του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους, αλάτι, σπίρτα κ.λπ.

Ενώ για το Κεφάλαιο ενεχυριάζουν όλη την έκταση της Ελλάδας. Έτσι η Ελλάδα γίνεται μια αποικία χρέους από τότε μέχρι σήμερα. Εν τω μεταξύ έχει ξεσπάσει η επανάσταση το 1817 του Αλή Πασά που θέλει να επανασυσταθεί το δεσποτάτο της Ηπείρου. Ο Αλή Πασάς συνεργάζεται με την φιλική εταιρεία και ενισχύει την Ελληνική επανάσταση οικονομικά και υλικά.

Στα Γιάννενα εκδίδεται το Νόμισμα-γρόσι-της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ταμίας και εισπράκτορας του Αλή Πασά είναι ο Γεώργιος Σταύρου.

Η επανάσταση του Αλή καταπνίγεται από τον Σουλτάνο Μαχμούτ και ο Αλή Πασάς σκοτώνεται. Όμως η ελληνική επανάσταση εξαπλώνεται και το 1828 με την Ναυμαχία του Ναβαρίνου η Ελλάδα απελευθερώνεται.

Με το πρωτόκολλο του 1832 η Ελλάδα διευρύνει τα σύνορά της μέχρι τον Όλυμπο.

Το 1832 οι μεγάλες δυνάμεις ορίζουν βασιλιά της Ελλάδας τον Όθωνα. – Ο Όθωνας είναι ο μοναδικός βασιλιάς της Ελλάδας, όλοι οι άλλοι είναι βασιλιάδες των Ελλήνων -.

Ένα χρόνο πριν έλθει ο Όθωνας στην Ελλάδα η χώρα παίρνει υποχρεωτικά δάνειο 60.000.000 φράγκων γαλλικών από την τράπεζα των Ρότσιλντ στο Παρίσι. Είναι η οριστική ταφόπλακα της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Μαζί με την ακολουθία του Όθωνα έρχεται στην Ελλάδα και ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ, ο πραγματικός κυβερνήτης της Ελλάδας. Το 1848 ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ ιδρύει την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος χρησιμοποιώντας σαν “βιτρίνα” τον Γεώργιο Σταύρου.

Εκδίδονται 5000 μετοχές και ο Μαξ Ντε Ρότσιλντ παίρνει το 55% των μετοχών. Η Εθνική Τράπεζα εκδίδει την δραχμή, ένα τοπικό ιδιωτικό νόμισμα. Η δραχμή ουδέποτε υπήρξε Εθνικό Νόμισμα. Εθνικό νόμισμα είναι το Νόμισμα που εκδίδει το Ελληνικό Δημόσιο και όχι μια Α.Ε. ιδιοκτησίας ιδιωτών.

Με κεφάλαια της Εθνικής Τράπεζας το 1927 ιδρύεται η Τράπεζα της Ελλάδος, επίσης μια ιδιωτική Α.Ε. Η τράπεζα της Ελλάδος μέχρι το 2002 που η χώρα μπήκε στο ΕΥΡΩ εξέδιδε τη δραχμή. Σύμφωνα με το καταστατικό της τράπεζας της Ελλάδος απαγορεύεται οποιοσδήποτε έλεγχος από το Ελληνικό Δημόσιο-κράτος εν κράτει-, οι μέτοχοί της είναι κατά 65% ιδιώτες και οι εγκύκλιοι που εκδίδει έχουν ισχύ νόμου.

Σήμερα είναι εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας οι Ρότσιλντ, ελέγχουν το 94% της τράπεζας της Ελλάδος, και ο κεντρικός τραπεζίτης που είναι και αυτός που ορίζει την οικονομική πολιτική της χώρας εκλέγεται μόνο κατόπιν απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Οι Ρότσιλντ ελέγχουν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αφού το Διοικητικό της Συμβούλιο το αποτελούν οι 28 Κεντρικές-εκδοτικές-τράπεζες των ευρωπαϊκών χωρών, στις οποίες βασικός μέτοχος είναι η οικογένεια Ρότσιλντ.

Σήμερα οι Ρότσιλντ ελέγχουν τις εκδοτικές τράπεζες 201 χωρών από τις 204 που υπάγονται στον ΟΗΕ.

Επίσης ελέγχουν την παγκόσμια αγορά χρυσού-γι’ αυτό ο χρυσός θεωρείται παγκόσμιο αποθεματικό μέταλλο-καθώς και 15.000 επιχειρήσεις σε όλο τον πλανήτη. Από τράπεζες μέχρι τεράστιες πολυεθνικές που καλύπτουν κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η Ρότσιλντ ελέγχουν επίσης την FED (Σύστημα Αποθεματικού Κεφαλαίου) που εκδίδει το δολλάριο.

Στις 4 Ιουλίου (ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ) 1963 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντυ εκδίδει το προεδρικό διάταγμα 11110 με το οποίο αφαιρεί την έκδοση του δολαρίου από την ιδιωτική FED και το αναθέτει στο Αμερικάνικο Δημόσιο-Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο Κένεντυ επειδή ελέγχει την μαφία πιστεύει ότι είναι άτρωτος. Φυσικά υπογράφει την θανατική του καταδίκη.

Στις 22 Νοεμβρίου 1963, 3 επαγγελματίες εκτελεστές τον εκτελούν στο Ντάλας. Η πρώτη πράξη που κάνει ο αντικαταστάτης του, Λύντον Τζόνσον είναι να ακυρώσει το διάταγμα 1110 και η έκδοση του δολαρίου να επανέλθει στην ιδιωτική FED.

Δεύτερη στην πυραμίδα μεγαλύτερη οικογένεια είναι η οικογένεια Ροκφέλερ. Οι Ροκφέλερ είναι Αμερικανοχάζαροι.

Η οικογένεια ελέγχει σημαντικότατο μερίδιο εξόρυξης και εμπορίας υδρογονανθράκων στον πλανήτη. Ο ιδρυτής της δυναστείας Τζον Ροκφέλερ περιοδεύον έμπορος και λογιστής ιδρύει το 1863 ένα διυλιστήριο πετρελαίου στο Κλήβελαντ. Ενώ το 1870 ιδρύει την εταιρεία Standard Oil Company. Σταδιακά η εταιρεία παίρνει τον έλεγχο όλων των διυλιστηρίων στην Φιλαδέλφεια και την Βαλτιμόρη.

Αποκτά τεράστιο πλούτο και δύναμη γιατί έχει αρχίσει η 2η Βιομηχανική Επανάσταση-του πετρελαίου-που θα αντικαταστήσει τις καρβουνοκίνητες μηχανές με πετρελαιοκίνητες.

Ο Ροκφέλερ θα δραστηριοποιηθεί και σε άλλους κλάδους όπως μεταφορές (σιδηρόδρομοι), σιδηρουργία, μεταλλουργία κ.λπ.

Μέχρι το 1882 κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα Τραστ στον πλανήτη. Έτσι ελέγχει από προέδρους των ΗΠΑ μέχρι και ένα μεγάλο πλήθος ΜΜΕ.

Το 1901 δημιουργεί το Ίδρυμα Ροκφέλερ-το ίδρυμα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην νεότερη Ελληνική Ιστορία.

Οι αντιμονοπωλιακοί νόμοι των ΗΠΑ τον αναγκάζουν το 1911 να διαλύσει την Standard Oil Company σε μικρότερα κομμάτια.

Χρηματοδοτεί τον Αμερικανικό στρατό ο οποίος καταλαμβάνει τον Παναμά και του τον παραδίδει.

Έτσι δημιουργεί έναν φορολογικό παράδεισο. Μια χώρα-εταιρεία την οποία οι Ροκφέλερ ελέγχουν μέχρι σήμερα. Σκληρός και απάνθρωπος με τους εργαζομένους του, δολοφονεί όσους αντιστέκονται στις απάνθρωπες συνθήκες δουλειάς που επιβάλλει.

Απέκτησε 5 παιδιά που τον διαδέχθηκαν στις επιχειρήσεις του. Όταν πέθανε έλεγχε το 90% της βενζίνης στις ΗΠΑ και πλήθος εφημερίδων και ΜΜΕ.

Ο κύριος συνεχιστής της δυναστείας του ήταν ο εγγονός του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ συγχώνευε το 1946 την Chase National και την Bank of the Manhattan Company δημιουργώντας την μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα του κόσμου, την Chase Manhattan Bank.

Δημιούργησε το 1973 μέσα στους κόλπους της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, την τριμερή επιτροπή η οποία έλεγχε πολλούς πρωθυπουργούς μεταξύ των οποίων τον Χουντικό Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η Τριμερής ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις ενώ περίπου το 2000 ενσωματώθηκε ξανά με την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Από το 1933 οι Ροκφέλερ ελέγχουν τα πετρέλαια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας μέσω της Aramco.

Η Aramco ιδρύθηκε το 1964 και ένωσε τις εταιρείες Esso, Mobil, Sogal και Texaco. Ενώ λειτουργεί και η Exon Mobil.

Η Aramco έχει προϋπολογισμό 3 φορές τον προϋπολογισμό ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Aramco παράγει 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. Η Aramco ελέγχει συνήθως τις Ελληνικές κυβερνήσεις αφού μερικά βασικά Ελληνικά κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν με  δική της χρηματοδότηση.

Αντίθετα τις Τουρκικές κυβερνήσεις, ελέγχει μια ιδιότυπη συμμαχία Αγγλο-Ολλανδικών και Ρωσικών συμφερόντων.

Η Αγγλική ΒΡ ή Αγγλο-Ολλανδική Shell ή Ρωσική Ronset και Gazprom τα τεξανικά καρτέλ (το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα).

Η Ελληνική και Τούρκικη διαμάχη για το Αιγαίο είναι μια σύγκρουση εταιρειών και όχι κρατών.

Οι Ελληνικές και οι Τουρκικές κυβερνήσεις ακολουθούν δουλικά τις εντολές των πολυεθνικών πετρελαίου που θέλουν μερίδα εκμετάλλευσης στα πετρέλαια του Αιγαίου και στο φυσικό αέριο του Κρητικού Πελάγους.

Θα είναι κρίμα να σκοτωθούν Έλληνες και Τούρκοι πολίτες για τα συμφέροντα των πολυεθνικών.

Εκτός όμως από τις δύο μεγάλες οικογένειες που ελέγχουν το 70% – 80% του παγκόσμιου πλούτου, υπάρχουν και οι άλλες έντεκα οικογένειες όπως η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, οι Φορντ, οι Ανιέλι κ.λπ.

Οι 13 αυτές οικογένειες κυβερνάνε τον κόσμο όπως απεικονίζονται στην πυραμίδα του δολαρίου.

Οι οικογένειες αυτές αποτελούν μια ελίτ που θεωρούν τον πλανήτη Γη φέουδό τους όπως ακριβώς οι φεουδάρχες του μεσαίωνα.

Έχουν την αντίληψη ότι τους ανήκει ότι υπάρχει στη Γη, έμψυχο ή άψυχο.

Θέλουν να επιβάλλουν μια απόλυτη και καθολική εξουσία στους λαούς μέσω της τεχνολογίας την οποία ελέγχουν απόλυτα.

Οι πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογικής αιχμής τους ανήκουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι το μητρικό κεφάλαιο όλων των κεφαλαίων είναι το τραπεζικό κεφάλαιο.

Τα άλλα, Βιομηχανικό, Εμπορικό, Εφοπλιστικό κ.λπ. είναι θυγατρικά του τραπεζικού. Γιατί το τραπεζικό κεφάλαιο εκδίδει και το νόμισμα, ελέγχει την κυκλοφορία του νομίσματος.

Η απόλυτη και καθολική επιβολή της εξουσίας των Ελίτ πάνω στους λαούς μέσω της τεχνολογίας ονομάζεται Νεοφαιουδαρχία.

Ήδη έχει προχωρήσει πολύ. Οι λαοί εκπαιδεύονται στη χρήση της πλαστικής κάρτας ενώ το μετρητό νόμισμα αποσύρεται.

Σε λίγο χρόνο όλες οι συναλλαγές θα είναι ψηφιακές.

Οι κοινωνίες θα γίνουν αχρήματες.

Η απόλυτη υποδούλωση.

Το νόμισμα σε φυσική μορφή δίνει στους πολίτες επιλογές.

 Στην ψηφιακή εποχή που έρχεται αυτός που θα ελέγχει το λογισμικό θα ελέγχει και την ζωή των πολιτών.

Όλες οι συναλλαγές θα είναι ψηφιακές και έτσι τις προτεραιότητες στην ζωή των ανθρώπων θα τις βάζουν αυτοί που θα ελέγχουν το λογισμικό. Αν έχεις μετρητά μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις τρόφιμα για την οικογένειά σου και να μην πληρώσεις τον φόρο που σου επιβάλλουν.

Στην ψηφιακή κοινωνία θα πληρώνεις τους φόρους, τις υποχρεώσεις στην ΔΕΚΟ και με ότι σου περισσεύει θα ζεις.

Όποιος αντιστέκεται θα του παγώνουν τους λογαριασμούς και θα τον αποκλείουν από την αγορά αγαθών.

Θα επιλέγουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Αυτοί που κατέχουν την τεχνολογία θα την κρατούν για τον εαυτό  τους. Θα ελέγχουν όλες τις πτυχές τη ζωής των ανθρώπων.

Οι ψηφοφορίες θα γίνονται μέσω computers.

Ήδη στην Ελλάδα τις μετοχές της Singular Logic που ελέγχει τα αποτελέσματα των εκλογών τις κατέχει η οικογένεια Ρότσιλτς.

Ο Στάλιν έλεγε «μην κοιτάς πόσοι ψηφίζουν και τι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιοι ελέγχουν την ψηφοφορία.

Η κοινωνία του Όργουελ έρχεται.

Οι Έλληνες βουλευτές που ψηφίζουν «Ναι σε όλα» στα μνημόνια είναι σαν τον Mr. Smith στο Matrix. Όλοι ίδιοι και βιαστές της Ελληνικής κοινωνίας. Η ψηφιακή Νεοφαιουδαρχία είναι ήδη εδώ.

Τραπεζικός     

Βιβλιογραφία:

α) Τα σοβαρά παρασκήνια του 20ου αιώνα (Κων. Μπαρμπής)

β) Αφύπνιση-Ενημέρωση (Γ. Αϋφαντής)

γ) Νεοφεουδαρχία (Αλμπάνης Ευστράτιος)

δ) Η συνομωσία της σιωπής (Ν. Βεργίδης)

ε) Παγκόσμιοι Εντολοδότες (Θ. Στρίγας)

στ) Τα πετρέλαια της Ελλάδας (Κ. Κόλμερ)

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

4 Σχόλια

  1. Τραπεζικέ γράφω εδώ γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί σου. Αυτό που θέλω να σου πω είναι το έξής:
    Διαβάζω την αρθρογραφία σου, ακούω τις ενημερωτικές εκπομπές που συμμετέχεις, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες, ωραία λοιπόν, από εκεί και πέρα ποια είναι η συμβολή σου ας πούμε μέσα από την εκλογική διαδικασία του Μαίου? Δεν θα έπρεπε με κάποιο σχήμα πρόσωπα σαν εσένα να δώσουν τον αγώνα των εκλογών για να έχει διέξοδο σε αυτή τη μάχη αυτός ο λαός?

    • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

      ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΎΡΙΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕ. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΑΖΊ ΣΑΣ
      ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΈΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΕΛΊΤ?

      • Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν βλέπω να έχουμε και πολλές επιλογές ανατροπής της παγκόσμιας ελίτ όπως μας έχουν εγκλωβίσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.