Είναι ο Κορονοϊός μέσο Παγκόσμιου τρόμου;

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

 

Ο Νικόλα Μακιαβέλι έλεγε “Οι άνθρωποι είναι τόσο αφελείς και τόσο έτοιμοι να υπακούσουν ώστε ποτέ δεν θα λείψουν τα θύματα σε έναν αχρείο για να κάνει τις απάτες του”.

Στις 13 Ιουνίου 2012 ένας εξηντάχρονος Σαουδάραβας εισάγεται σε μια ιδιωτική κλινική στην Τζέντα έχοντας ιστορικό 7 ημερών με συμπτώματα επίμονου πυρετού, βήχα, αποχρέψεις και δύσπνοια.

Προσφεύγει στον Αιγύπτιο Ιολόγο Dr Ali Mohamed Zaki ο οποίος απομονώνει τον έως τότε άγνωστο κορονοϊό. Ο Zaki κάνει έλεγχο στο δείγμα του κορονοϊού ψάχνοντας τα παθογόνα αίτια. Ο Zaki που δεν μπορεί να εντοπίσει την παθογόνα αιτία επικοινωνεί με το Ιατρικό Κέντρο Εράσμους στο Ρότερνταμ στο οποίο στέλνει το δείγμα του κορονοϊού. Το δείγμα του κορονοϊού ελέγχεται με τη μέθοδο των αλυσιδωτών αντιδράσεων πολομεράσης σε πραγματικό χρόνο.

Όμως η προσπάθεια να βρεθούν τα παθολογικά αίτια αποτυγχάνει και το δείγμα κάτω από δρακόντεια μέτρα φύλαξης μεταφέρεται  στο Εθνικό εργαστήριο Μικροβιολογίας στον Καναδά (National Microbiology Laboratory – NML) στις 4 Μαΐου 2013. Εκεί οι έρευνες διεξάγονται σε συνεργασία με το εθνικό εργαστήριο της Καναδικής Υπηρεσίας Τροφίμων και το Εθνικό κέντρο για ασθένειες ζώων που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο με την NML.

Τον Μάρτιο του 2019 ένα φορτίο εξαιρετικά τοξικών ιών από το Καναδικό εργαστήριο (NML) καταλήγει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην Κίνα.

Οι ιοί αυτής της κατηγορίας αποτελούν δυνητικά βιολογικά όπλα. Ξεσπάει ένα τρομακτικό σκάνδαλο στους κύκλους των ειδικών σε θέματα βιολογικού πολέμου. Μετά από διεξοδικές έρευνες των καναδικών αρχών εντοπίζεται μια ομάδα Κινέζων Ιολόγων που εργάζονται στο NML. Το γεγονός είναι παράδοξο γιατί όσοι εργάζονται στο NML έχουν περάσει εξονυχιστικούς ελέγχους. Ηγέτες της ομάδας των Κινέζων είναι ένα ζευγάρι εργαζομένων στο NML, η Dr Xiangguo Qiu και ο σύζυγός της Dr Keding Cheng. Οι δύο σύζυγοι έχουν σχηματίσει μία ερευνητική ομάδα με πολλούς μεταπτυχιακούς κινέζους φοιτητές οι οποίοι όπως αποδεικνύεται μετά τις έρευνες των καναδικών αρχών συνδέονται με το πρόγραμμα Βιολογικού Πολέμου της Κίνας και ειδικότερα με τα κέντρα:

α) Το ινστιτούτο Στρατιωτικής Κτηνιατρικής

β) Το Κέντρο ελέγχου και πρόληψης παθήσεων στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Chengchu

γ) Το Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan και

δ) Το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας της κινέζικης Ακαδημίας Επιστημών του Πεκίνου

Οι τέσσερις πιο πάνω εγκαταστάσεις εξυπηρετούν τα προγράμματα βιολογικού πολέμου και έχουν συνεργασθεί με την Dr Xiangguo Qiu στα πλαίσια της έρευνας για τον ιό του έμπολα.

Η Dr Qiu μεταφέρει από το 2006 έως το 2018 και άλλα δείγματα ιών σε κινέζικα εργαστήρια.

Παράλληλα έχει συνεργασθεί με τρεις Αμερικάνους επιστήμονες από το Ιατρικό Ινστιτούτο Ερευνών Μεταδοτικών παθήσεων του Αμερικάνικου στρατού το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Άμυνας και μείωσης απειλών.

Η Dr Xiangguo Qiu συνδέει τον Αμερικανικό στρατό, με εργαστήρια στην Κίνα τα οποία παράγουν όπλα βιολογικού πολέμου και το Καναδικό Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας.

Αλήθεια, οι μυστικές υπηρεσίες των τριών κρατών δεν ήξεραν τίποτα για τις ενέργειες της Dr Qiu ή μήπως ήξεραν?

Κατά την διάρκεια της σχολικής περιόδου 2017-2018 η Dr Xiangguo Qiu επισκέφθηκε πέντε φορές το Εθνικό Εργαστήριο της κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών της Wuhan το οποίο το 2018 θα πιστοποιηθεί σε επίπεδο BSL4 δηλαδή το ανώτατο επίπεδο ασφαλείας.

Οι εγκαταστάσεις είναι υπερασφαλείς γιατί στο κτηριακό συγκρότημα της πόλης Wuhan εργάζονται επιστήμονες που ασχολούνται με εξαιρετικά τοξικούς και παθογόνους ιούς.

Το Ινστιτούτο του Wuhan έχει μελετήσει και αναπτύξει Κορονοϊούς στα πλαίσια του προγράμματος Βιολογικού Πολέμου.

Οι κορονοϊοί και ειδικά ο SARS έχουν μελετηθεί εξονυχιστικά από το Ινστιτούτο του Wuhan το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχει φυλάξει αρκετές σειρές δειγμάτων.

Οι κορονοϊοί και ειδικά ο SARS είναι η αιχμή του δόρατος του κινέζικου προγράμματος Βιολογικού πολέμου.

Οι κινεζικές επενδύσεις αυξάνονται σημαντικά στον τομέα Βιολογικών επιστημών ειδικά στον τομέα της γονιδιακής επεξεργασίας και στον τομέα τεχνολογίας αιχμής.

Αυτή η εξέλιξη ίσως έχει καταλήξει στην ανακάλυψη ενός εξαιρετικά δραστικού και τοξικού Ιού με την Κίνα να κατέχει αποκλειστικά τα μυστικά της θεραπείας και των εμβολίων.

Αν και πρόκειται για Βιολογικό πόλεμο αυξάνει τον συντελεστή ισχύος της Κίνας με την δυνατότητά της να δρα ως παγκόσμιος σωτήρας σε διεθνές επίπεδο και της επιτρέπει να κινηθεί σε διάφορα επίπεδα μακροοικονομικών και μικροοικονομικών συνεργασιών.

Οι Κινέζοι διαθέτουν περισσότερες από 40 εγκαταστάσεις που εμπλέκονται σε παραγωγή βιολογικών όπλων, ειδικά ο ιός Ebola, κατατάσσεται στην κατηγορία Α των παραγόντων βιοτρομοκρατίας γιατί μεταδίδεται με εξαιρετική ευχέρεια από άτομο σε άτομο έχοντας υψηλό συντελεστή θνησιμότητας και μπορεί να προκαλέσει πανικό σε εξαιρετικά μεγάλες μάζες του πληθυσμού.

Το κινέζικο πρόγραμμα Βιολογικού πολέμου βρίσκεται σε πολύ προηγμένο στάδιο και διαθέτει ευρύτατο φάσμα χημικών όπλων και βιολογικών συστημάτων.

Το κινέζικο Υπουργείο Άμυνας έχει δημιουργήσει στενές συνεργασίες στρατιωτικών ειδικών ομάδων με ιδιωτικές εταιρείες τεχνολογίας αιχμής και επιδιώκει την δημιουργία ειδικών στρατιωτικών εφαρμογών στον τομέα της Βιολογίας και σε άλλες επιστήμες όπως έρμονες του εγκεφάλου στα προηγμένα βιομιμητικά συστήματα που θα πολλαπλασιάσουν τις ανθρώπινες επιδόσεις.

Αυτές οι έρευνες θα χρησιμοποιηθούν στον Αθλητισμό αλλά και σε στρατιώτες σε συνθήκες μάχης. Το ενδιαφέρον των αμυντικών κύκλων της Κινέζικης ηγεσίας για την βιολογία δημιουργεί έναν νέο τομέα αμυντικών αλλά και επιθετικών εφαρμογών που στοχεύει στην δημιουργία γενετικών όπλων και αναίμακτες νίκες.

Είναι πολύ πιθανόν οι Κινέζοι να έχουν ήδη κατασκευάσει το εμβόλιο και μεθόδους θεραπείας του κορονοϊού. Ίσως αυτή η διαρροή να έχει προκληθεί από το Ινστιτούτο του Wuhan. Προς την κατεύθυνση αυτή συνηγορεί η συνέντευξη του Dr Francis Boyle του καθηγητή νομικών που σχεδίασε το 1989 τον νόμο κατά των βιολογικών όπλων και συνεργάζεται με τον παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization – WHO).

Σύμφωνα με τον Boyle ο κορονοϊός αποτελεί επιθετικό βιολογικό όπλο ή δυαδικής χρήσεως τοξικό παράγοντα γενετικά τροποποιημένο με ενίσχυση των επιθετικών χαρακτηριστικών του.

Ο WHO γνωρίζει με αρκετή ακρίβεια το τι έχει συμβεί με συνέπεια να τηρεί στάση εγρήγορσης σε περίπτωση που οι κινέζικες απόπειρες για τον περιορισμό και έλεγχο αποτύχουν.

Ποιος όμως ωφελείται και τι μπορεί να σημαίνει η εμφάνιση του κορονοϊού και η επιβολή του ως παγκόσμια επιδημία δημιουργώντας τρόμο σε όλο τον πλανήτη.

Όπως και η επίθεση στους δίδυμους πύργους το 2001 δημιουργείται μια νομοθεσία παγκόσμιας καταστολής και περιορισμού των ελευθεριών των κοινωνιών.

Η μελέτη της αντίδρασης των πολιτών θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μελλοντικές “προκατασκευασμένες” επιδημίες ή διάφορες “κρίσεις”.

Ωφελούνται άμεσα οι διάφορες πολυεθνικές όχι μόνο των φαρμάκων αλλά και όλων των καταναλωτικών αγαθών γιατί σε περίπτωση πανικού τα διάφορα είδη “πρώτης ανάγκης” θα “εξαφανισθούν” με αποτέλεσμα η υπερβάλουσα ζήτηση να οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση των τιμών σε πολλά προϊόντα. Οι Πολυεθνικές των Φαρμάκων που θα διαθέσουν τα εμβόλια και την θεραπεία του κορονοϊού θα προσπορήσουν μυθικά κέρδη και επιρροή όχι μόνο στις μάζες αλλά και στις κυβερνήσεις των κρατών. Οι Πολυεθνικές προηγμένων συστημάτων βιολογίας θα αναπτύξουν όπλα βιολογικού πολέμου και μαζικού τρόμου.

Τα κέντρα εξουσίας θα μπορούν να δημιουργήσου συνθήκες παγκόσμιου “τρόμου” δημιουργώντας τεχνητές κρίσεις ή επιδημίες και να υποτάξουν εύκολα τους λαούς που αντιδρούν στις αποφάσεις τους. ας μην ξεχνάμε ότι η Κίνα από το 1970 έχει υιοθετήσει τους νόμους της ελεύθερης αγοράς όταν διέθεσε την περιοχή του Jensen στις παγκόσμιες πολυεθνικές προμηθεύοντας τους Κινέζους εργάτες οι οποίοι εργάζονταν σχεδόν δωρεάν.

Σήμερα το Υπουργείο Αμύνης της Κίνας συνεργάζεται στενά με τις μεγάλες “Δυτικές” Πολυεθνικές σε κοινά στρατιωτικά προγράμματα.

Οι διάφορες κυβερνήσεις (όπως η ελληνική) που ελέγχονται από τις Πολυεθνικές θα παίξουν τα παιχνίδια τρόμου που θα επιβάλουν οι εταιρείες για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και την εξουσία τους.

Αλήθεια, ο Κορονοϊός δεν αγγίζει την Cosco ή τα κινέζικα εμπορικά μαγαζιά που λειτουργούν στην Ελλάδα με την προστασία της κινεζικής πρεσβείας;

 

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

Ένα σχόλιο

  1. Ο κορονοϊός είναι απλως μια γρίπη όπως εκείνη του 1918. Τι είναι προτιμότερο: να πεθαίνει κόσμος ανεμβολίαστος ή να αρρωσταίνει εμβολιασμένος με μικρές πιθανότητες θανάτου; Επομένως, ακόμα και αν είναι μέσο τρόμου, ο εμβολιασμός είναι μέσο άμυνας με τις όποιες τρύπες μπορεί να έχει όπως κάθε άλλο αμυντικό μέσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.