Το παραμύθι του Κορονοϊού και η δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων

Ο Γάλλος φιλόσοφος Jean d’ Alembert έγραψε: «Η τέχνη του πολέμου είναι η τέχνη να εξοντώσεις τους ανθρώπους, η τέχνη της πολιτικής είναι να τους εξαπατάς».

Στις 26/11/2020 η εφημερίδα VOICE δημοσίευσε το παρακάτω σχόλιο: «Η νυχτερίδα που άλλαξε τον Καπιταλισμό, το κινέζικο βιολογικό εργαστήριο στη Γουχάν ανήκει – στην πραγματικότητα – στην GLAXO, που κατά σύμπτωση είναι ιδιοκτήτης της Pfizer (ναι αυτή με το εμβόλιο) που κατά σύμπτωση τα οικονομικά της διαχειρίζεται η Black Rock (η οποία μαζεύει και τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων), που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται και την Open Foundation Society του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα συμφέροντα της Γερμανικής Winterthur, η οποία έχτισε το κινέζικο εργαστήριο που κατά σύμπτωση αγοράσθηκε από την Γερμανική Allianz την οποία κατά σύμπτωση, έχει μεγαλομέτοχο ο κολοσσός Vanguard που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock, που επίσης ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται το ένα τρίτο του παγκοσμίου επενδυτικού κεφαλαίου, η οποία κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft του Μπιλ Γκέιτς και που κατά σύμπτωση είναι και μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί ήρθε μια νυχτερίδα και τσίμπησε το φίδι και μολύνθηκε ολόκληρος ο πλανήτης».

Την ίδια ημέρα τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ ανέφεραν:

«Ανακαλύφθηκαν στην Καμπότζη και την Ιαπωνία βιολογικά εργαστήρια τα οποία από το 2010 διατηρούσαν κατεψυγμένες νυχτερίδες, οι οποίες είχαν συγγενή κορονοϊό σε ποσοστό 70% – 80% ίδιο με τον COVID19.

Οι επιστήμονες θεωρούν πιθανό ότι και άλλοι συγγενικοί κορονοϊοί βρίσκονται καταχωνιασμένοι σε καταψύκτες εργαστηρίων, αλλά δεν έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα». Άρα υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες ο Κορονοϊός να έχει μεταδοθεί στον άνθρωπο μέσω εργαστηρίων, όπως υποστηρίζει ο Νομικός Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Francis Boyle, ο Κορονοϊός είναι βιολογικό όπλο γενετικά τροποποιημένο. Υπάρχει περίπτωση ο Κορονοϊός να είχε κατασκευασθεί σε βιολογικό εργαστήριο από το 2010, έστω και σε ποσοστό 70% – 80%. Ας αναλύσουμε την πληροφορία της VOICE.

Στην Γουχάν υπάρχει ένα από τα 40 εργαστήρια βιολογικού πολέμου της Κίνας, διαβαθμισμένο σε επίπεδο 4, το ανώτερο επίπεδο ασφαλείας και το οποίο ανέπτυσσε μια σειρά κορονοϊών. Η εταιρεία GLAXO Smith Kline είναι μια πολυεθνική εταιρεία φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων υγείας που ιδρύθηκε το 2000 με συγχώνευση της Smith Kline Beecham και εδρεύει στην Αγγλία, στο Μπράντφορντ. Το 2015 εξαγόρασε τον κλάδο εμβολίων της Novartis έναντι 13 Δις Δολαρίων. Δηλαδή, η Glaxo ήξερε από το 2015 ότι θα εμφανισθεί ο Κορονοϊός και θα πρέπει να παράξει εκατομμύρια εμβόλια; Διαφορετικά δεν θα δαπανούσε 13 Δις Δολάρια για μια άχρηστη επένδυση. Είναι πιθανόν να έχει προπωλήσει τα εκατομμύρια εμβόλια της θυγατρικής της, της Pfizer πολύ πριν εμφανισθεί ο Κορονοϊός. Ας μην ξεχνάμε ότι η Black Rock που διαχειρίζεται τα οικονομικά της Glaxo ελέγχει απόλυτα όχι μόνο τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, αλλά και πολλές άλλες κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Glaxo την 1η Αυγούστου 2019 προχώρησε σε συνεργασία με την Pfizer δημιουργώντας μια παγκόσμια κοινοπραξία φαρμακευτικών προϊόντων και εμβολίων. Μια εταιρεία ηγέτη στον τομέα των εμβολίων, Glaxo 68%, Pfizer 32%.

Η κινέζικη κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε συνεργασία με Δυτικές πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στον τομέα του βιολογικού πολέμου, όσο και στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Η Κίνα από το 1972 παραχώρησε την περιοχή Jensen (γεωγραφικά η Jensen έχει το μέγεθος της Ελλάδας) στις πολυεθνικές εταιρείες προσφέροντας άφθονο εργατικό δυναμικό με μισθούς 1 – 5 Δολλάρια ημερησίως.

Η συνεργασία της Κίνας με τις πολυεθνικές εταιρείες έχει εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Από αμυντικά συστήματα, μέχρι όλη την γκάμα καταναλωτικών προϊόντων. Την περίοδο 2017 – 2018 στην Κίνα πέρασαν 120 νόμοι και η χώρα ακολούθησε το καθεστώς της ελεύθερης αγοράς. Έτσι, λοιπόν, είναι φυσιολογικό το εργαστήριο βιολογικού πολέμου της Γουχάν να ανήκει στην Glaxo (η οποία παρασκευάζει και το εμβόλιο). Έτσι και η Κίνα πέρασε σε καθεστώς παγκοσμιοποίησης. Το καθεστώς της ελεύθερης αγοράς το έχουν περάσει οι πολυεθνικές εταιρείες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Οι διάφορες Δημοκρατίες δεν είναι τίποτα άλλο από μια καμουφλαρισμένη δικτατορία των πολυεθνικών και των κέντρων εξουσίας. Τα οικονομικά της Pfizer (που έχει παρασκευάσει το εμβόλιο) τα διαχειρίζεται η Black Rock.

Η Black Rock είναι η πιο ισχυρή οικονομική εταιρεία στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Ρότσιλντ στην Νέα Υόρκη. Σαν ιδρυτής τυπικά μόνο εμφανίζεται ο Λάρι Φινκ. Σκοπός της ίδρυσής της είναι ο έλεγχος όλων των κεντρικών εκδοτικών τραπεζών. Συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο 17.000 εταιρειών, όπως η Microsoft, Google, Bayer Monsanto, Deutsche Bank, Shell, B.P., Total κ.λπ. Έχει τον έλεγχο σχεδόν όλων των κεντρικών τραπεζών στον πλανήτη. Δηλαδή, ελέγχει την έκδοση και την κυκλοφορία του νομίσματος σχεδόν σε όλα τα κράτη του κόσμου. Ελέγχει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την FED, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα, έτσι ελέγχει απόλυτα την Ελληνική κυβέρνηση και την Ελληνική οικονομία. Ελέγχει τα διάφορα κέντρα εξουσίας, όπως τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων στις ΗΠΑ, το Βασιλικό Ινστιτούτο στην Αγγλία κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα είναι και επενδυτική εταιρεία. Διαχειρίζεται 15 τρις δολάρια, όσο είναι και το χρέος των ΗΠΑ. Έχει εκατοντάδες υπαλλήλους σε όλα τα κράτη, όπως ο Τζορτζ Σόρος, ο Εμμανουέλ Μακρόν, η Άγγελα Κάνσερ (Μέρκελ), ο Ομπάμα κ.λπ. H Black Rock είναι η υπερτράπεζα, η υπερεταιρεία, στην οποία «ανήκει» ο κόσμος.

Η Black Rock διαχειρίζεται και την Open Foundation Society του Τζορτζ Σόρος, όπως και την ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Η Solidarity Now στεγάζεται στο παλιό φρουραρχείο απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης και είναι η κύρια υπεύθυνη για την ροή των μεταναστών – προσφύγων στην Ελλάδα. Πρόεδρός της είναι ο Στέλιος Ζαβός, αδελφός του υφυπουργού οικονομικών, Γιώργου Ζαβού.

Η Γενική Διευθύντρια είναι εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Αντιγόνη Λυμπεράκη. Στο Δ.Σ. συμμετέχει και ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Η οικογένεια Μπουτάρη καλλιεργεί 700 στρέμματα με αμπέλια στην Προβηγκία στην Γαλλία, που ανήκουν στην οικογένεια Ρότσιλντ, και παρασκευάζει το κρασί Ρότσιλντ (στοιχίζει περίπου 5.000 δολάρια το μπουκάλι). Γι’ αυτό το Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκε σαν εκπρόσωπος του Ρότσιλντ με τον Ζάεφ στην Θεσσαλονίκη. Όλα διαπλεκόμενα. Επίσης, συμμετέχει ο Ροζάκης (Ροζενστάιν) Χρήστος, γνωστός για τις φιλοτουρκικές του απόψεις – το Καστελόριζο είναι μακριά από την Ελλάδα, συνεργασία και συνεκμετάλλευση με την Τουρκία του Αιγαίου κ.λπ.

Ο Τζορτζ Σόρος διαχειρίζεται τα συμφέροντα της Γερμανικής Winterthur η οποία έχτισε το κινέζικο εργαστήριο στην Γουχάν, το οποίο αγοράσθηκε από την επίσης Γερμανική Allianz την οποία έχει μεγαλομέτοχο ο κολοσσός Vanguard που κατά σύμπτωση είναι ένας από τους μετόχους της Black Rock.

Η Black Rock είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft του Μπιλ Γκέιτς. Στην ουσία ο Μπιλ Γκέιτς είναι «βιτρίνα» της οικογένειας Ρότσιλντ. Στην Ελλάδα θα λέγαμε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο «αυτοφοράκιας» των Ρότσιλντ. Ο Μπιλ Γκέιτς με το ίδρυμα Γκέιτς διεκπεραιώνει με εξαιρετικό τρόπο τις δουλειές του Ρότσιλντ οι οποίοι είναι οι αφανείς μέτοχοι της Microsoft. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τους μετόχους με τους χορηγούς.

Η Axa Winterthur είναι η Νο 1 ασφαλιστική εταιρεία του κόσμου και θυγατρική της Credit Suisse. Η Vanguard Group είναι ένα κολοσσιαίο Fund Διαχειριστής Κεφαλαίων (συμμετέχει στην αγορά Ελληνικών ομολόγων). Διαχειρίζεται 6,2 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1975 στην Πενσυλβάνια. Είναι η 2η εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων στον κόσμο μετά την Black Rock. Είναι ένας από τους μετόχους της Black Rock (πιθανόν να έχουν ανταλλάξει μετοχές).

Η Vanguard και η Black Rock διαχειρίζονται το 40% των αμοιβαίων κεφαλαίων παγκοσμίως. Η Vanguard διαχειρίζεται τα κεφάλαια των Κυβερνητικών στελεχών της Κίνας. Τα κυβερνητικά στελέχη της Κίνας που έχουν γίνει εκατομμυριούχοι από την συνεργασία τους με τις πολυεθνικές, έχουν εμπιστευθεί τα κεφάλαιά τους στην Vanguard.

Τον Μάιο 2017 η Vanguard ξεκίνησε μια πλατφόρμα κεφαλαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Οκτώβριο του 2020 η Vanguard επέστρεψε περίπου 21 δισεκατομμύρια δολάρια σε κυβερνητικούς πελάτες στην Κίνα Κέρδη από επενδύσεις σε ακίνητα. Ίσως γι’ αυτό η Κίνα δεν είχε 2ο κύμα κορονοϊού.

Όλα διαπλεκόμενα. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις πολυεθνικές αυτές εταιρείες κατέχουν πάνω από το 60% του παγκόσμιου πλούτου και ελέγχουν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις.

Η Microsoft έχει χορηγήσει 250 εκ. δολάρια στις AstraZeneca, την Pfizer και την Τζόνσον και Τζόνσον για την κατασκευή του εμβολίου. Επίσης, έχει κάνει χορηγία και στην Biotech που από το 2018 ασχολείται με την κατασκευή του εμβολίου (σύμφωνα με δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ούγκουρ Σαχίν). Με επίσημη δήλωση το ίδρυμα Γκέιτς, χρηματοδοτεί όλες τις εταιρείες (7 στον αριθμό) που παρασκευάζουν το εμβόλιο για τον COVID19. Δηλαδή, τις AstraZeneca, Pfizer, Jonson and Jonson, Moderna κ.λπ.

Το ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε το 2000 τις εταιρείες GSK και Merck, οι οποίες παρασκεύαζαν το εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα στην Ινδία. Αποτέλεσμα του εμβολίου ήταν να μείνουν 490.000 άνθρωποι παράλυτοι από παρενέργειες του εμβολίου. Σε όποιες χώρες το ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε εμβόλια εμφανίσθηκαν σοβαρές παρενέργειες. Στην Ασία και την Αφρική οι πολυεθνικές εταιρείες μέσω του ιδρύματος Γκέιτς, χρησιμοποίησαν τους λαούς σαν πειραματόζωα. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και οι λαοί του 1ου κόσμου (ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες) μέσω μαζικών υποχρεωτικών εμβολιασμών σαν πειραματόζωα. Οι λαοί των ανεπτυγμένων χωρών είναι σίγουρο πως θα αντιδράσουν. Ποιος εγγυάται την ασφάλεια του εμβολίου; Το Ελληνικό κράτος είναι αναξιόπιστος εγγυητής γιατί εγγυήθηκε και τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και μετά λήστεψε τους ομολογιούχους. Θα εγγυηθεί ο ΠΟΥ; Μα ο ΠΟΥ είναι ο εκπρόσωπος των φαρμακευτικών πολυεθνικών.

Τι ρήτρες θα υπάρχουν σαν εγγύηση για την ασφάλεια του εμβολίου; Θα εμβολιάσετε τα παιδιά σας με εμβόλια που χρηματοδοτεί το ίδρυμα Γκέιτς; Όποιες εταιρείες χρηματοδοτήσει το ίδρυμα Γκέιτς και εμβολίασαν τους λαούς, τα αποτελέσματα ήταν ολέθρια, αφού παρουσίασαν εκτεταμένο πλήθος παρενεργειών.

Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι το εμβόλιο και η θεραπεία είχαν παρασκευασθεί πολύ πριν εμφανισθεί ο κορονοϊός. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ασθένησαν από κορονοϊό. Και οι τρεις είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν υποκείμενα νοσήματα. Και οι τρεις μέσα σε 12 ημέρες είχαν θεραπευτεί εντελώς. Γιατί η ίδια θεραπεία που ακολούθησαν δεν εφαρμόζεται σ’ όλους τους ασθενείς; Οι πολυεθνικές επιλέγουν να σώσουν αυτούς που επηρεάζουν τις μάζες;

Γιατί όμως δολοφονήθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι μέσω του κορονοϊού; Είναι το κόστος για να αλλάξουν οι κοινωνίες σε όλο τον πλανήτη. Πρέπει όλοι να γίνουν ψηφιακοί σκλάβοι και αυτό έπρεπε να περάσει μέσω ενός παγκόσμιου τρόμου για να μην υπάρξει αντίσταση. Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη θα μαρκαριστούν με ένα barcode. Όπως τα προϊόντα στα Super Market. Όλοι θα έχουν ένα ψηφιακό αριθμό. Όλοι θα είναι αριθμοί, όχι ανθρώπινες οντότητες. Έτσι δεν έγινε στο Άουσβιτς και το Νταχάου; Στην Ελλάδα ονομάζεται προσωπικός αριθμός του πολίτη. Ταυτόχρονα το φυσικό νόμισμα θα αντικατασταθεί με ψηφιακό νόμισμα. Οι πολίτες δεν θα μπορούν να ελέγχουν τα οικονομικά τους, ποιος θα ζήσει, ποιος θα πεθάνει, ποιος θα έχει χρηματική ευρωστία, ποιος θα είναι πάμπτωχος θα αποφασίζεται από τους ελεγκτές της ψηφιακής Δικτατορίας. Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος. Αυτό έχει ξεκινήσει από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001 με την καταστροφή των δίδυμων πύργων. Οι δίδυμοι πύργοι ανήκαν ο ένας στην οικογένεια Μόργκαν και ο άλλος στην οικογένεια Ροκφέλλερ. Από τότε άρχισε να χτίζεται το Παγκόσμιο Αστυνομικό κράτος, δήθεν για να καταπολεμηθεί η τρομοκρατία. Μα η παγκόσμια τρομοκρατία είναι παιδί των Μυστικών Υπηρεσιών. Όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη το αγαπημένο παιδί της CIA. Δεν υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση χωρίς να υποστηρίζεται από Μυστικές Υπηρεσίες.

Όλα θα γίνονται με τηλέ. Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, τηλεζωή. Ο εμβολιασμός θα προχωρήσει υποχρεωτικά όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον επιβάλλει η αγορά. Άθλιο χιούμορ μιας κυβέρνησης που έχει ψηφίσει 2 νόμους για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Το Ελληνικό κράτος ενίσχυσε την Αεροπορική εταιρεία Aegean με 120 εκατομμύρια ευρώ. Η Aegean δουλεύει σχεδόν μονοπωλιακά την εσωτερική αγορά. Αν αύριο ανακοινώσει ότι δεν θα δέχεται πελάτες που δεν έχουν εμβολιασθεί θα αποκόψει ένα σημαντικό μέρος των Ελλήνων πολιτών από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Η Aegean ιδρύθηκε το 1987. Στις 17 Φεβρουαρίου 1991 πήρε πιστοποιητικό αερομεταφορέα και μάλιστα ήταν η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που κατάφερε να λάβει τέτοια άδεια. Συμπτωματικά την χώρα κυβερνούσε τότε η κυβέρνηση του Κων/νου Μητσοτάκη. Τον Οκτώβρη 2013 με κυβέρνηση ΝΔ, εξαγόρασε πλήρως την Olympic Air. Ότι είχε απομείνει από την Ολυμπιακή Αεροπορία διέλυσε το 2008, συμπτωματικά τότε ο Υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης.

Σήμερα που η Aegean χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο, ο Κωστής Χατζηδάκης συμπτωματικά είναι Υπουργός Περιβάλλοντος και ενέργειας. Υπάρχει αφανής μέτοχος στην Aegean; Αν υπάρχει ποιος είναι; Ερωτήματα είναι για να καταλάβουμε γιατί το Ελληνικό Δημόσιο δώρισε 120 εκατομμύρια στην Aegean και γιατί η Aegean δεν θα δέχεται πελάτες που δεν έχουν εμβολιασθεί.

Αν γίνει το ίδιο και με τα διόδια τα οποία ελέγχουν ιδιωτικές εταιρείες (ελληνικές και ξένες). Οι Έλληνες θα έχουν φυλακισθεί στην ίδια του την χώρα. Η πλήρης δικτατορία. Απ’ αυτό το άρθρο και το προηγούμενο ο αναγνώστης θα καταλάβει γιατί απλώθηκε ο Κορονοϊός σε όλο τον πλανήτη. Γιατί δολοφονήθηκαν μέσω του κορονοϊού εκατομμύρια άνθρωποι.

Θα γυρίσουμε στην εποχή της φεουδαρχίας. Η ιστορία θα γυρίσει πίσω. Η νεοφεουδαρχία θα δημιουργηθεί μέσω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας την οποία ελέγχει μια ελίτ. Αμέσως μετά τον κορονοϊό έρχεται η τεχνολογία 5G.

Αλήθεια οι «ειδικοί» δεν θα μας παρουσιάσουν μελέτες για το πόσο επηρεάζει η τεχνολογία 5G την ανθρώπινη υγεία;

Θα δεχθούμε να γίνουμε ψηφιακοί σκλάβοι χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο; Το 4ο Μνημόνιο είναι εδώ και ονομάζεται Έκθεση Πισσαρίδη. Έτσι θα κατασχεθούν οι ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων. Όλα στημένα και προγραμματισμένα. Μια απολύτως ελεγχόμενη ζωή. Ο μεγάλος τρόμος δεν είναι ο κορονοϊός. Είναι η εκπαίδευση να ζεις με τον φόβο. Ο Κορονοϊός είναι το μέσον με το οποίο θα δημιουργηθεί η απόλυτη ψηφιακή, αστυνομική δικτατορία. Αυτός είναι ο τρόμος που έρχεται.

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

2 Σχόλια

  1. Dimitri Kostopoulos

    “Η Black Rock είναι η πιο ισχυρή οικονομική εταιρεία στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Ρότσιλντ στην Νέα Υόρκη”
    Καλησπέρα Κ. Δημήτρη. Μπορώ να ρωτήσω από πια πηγή ανακαλύψατε ότι οι Ρότσιλντ Ίδρυσαν την BLACK ROCK? Θα ήθελα να διαβάσω αυτό το άρθρο άμα το έχετε να μου το στείλετε.
    Συγχαρητήρια για την πολύ καλή ενημέρωση!
    Με εκτίμηση
    Δημήτρης Κωστόπουλος
    Kansas, USA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.