Το εμβόλιο του Κορονοϊού. Πώς κατασκευάζεται ένας ψηφιακός «σκλάβος»

Ο Γάλλος πολιτικός Κόμης Μιραμπό έγραψε: «Τα πρόβατα πηγαίνουν για σφάξιμο και δεν λένε τίποτα, δεν ελπίζουν τίποτα. Αλλά τουλάχιστον δεν ψηφίζουν τον χασάπη που τα σκοτώνει».

Ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης έλεγε: «Κοιτάξτε, ετοιμαζόμαστε για μια άλλου είδους σκλαβιά τώρα».

Και ο φιλόσοφος Πωλ Βαλερύ συμπληρώνει: «Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι σκλάβος της εξέλιξης. Δεν υπάρχει πρόοδος που δεν καταλήγει να τον υποδουλώσει εντελώς». Ίσως γνώριζε ότι η τεχνολογική εξέλιξη ελεγχόταν από μια ελίτ η οποία την χρηματοδοτούσε.

Το 2018 ο Ουγκούρ Σαχίν, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της εταιρείας Biotech, δήλωσε σε ένα συνέδριο λοιμοξιολόγων στο Βερολίνο: «Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε ένα εμβόλιο με την τεχνολογία RNA που θα χρησιμοποιηθεί σαν όπλο σε περίπτωση παγκόσμιας πανδημίας». Πώς ο Ουγκούρ Σαχίν ήξερε για την επερχόμενη πανδημία; Δηλαδή το εμβόλιο της Biotech είχε κατασκευασθεί πριν εμφανισθεί ο Κορονοϊός;

Ο Μαρκ Σούζμαν, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Γκέιτς, είχε δηλώσει τον Μάρτιο του 2020: «Χρηματοδοτούμε 7 εταιρείες για την κατασκευή του εμβολίου κατά του Κορονοϊού». Ανάμεσα στις 7 αυτές εταιρείες ήταν και η Πφάιζερ, η Τζόνσον και Τζόνσον και η Αστραζένεκα, τις οποίες το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε με 250 εκατομμύρια δολάρια. Το Ίδρυμα Γκέιτς είχε παραδεχθεί τον Μάρτιο του 2020 ότι συνεργαζόταν με 15 φαρμακευτικές εταιρείες. Δηλαδή με όλες τις εταιρείες που κατασκεύαζαν το εμβόλιο. Ίσως πίσω από την συνεργασία μεταξύ Biotech και Pfaizer βρισκόταν το ίδρυμα Γέιτς. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Pfaizer είναι ο Ελληνοεβραίος (3ης γενιάς) Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος σπούδασε κτηνίατρος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Αφού η Pfizer χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates και ο κ. Μπουρλά είναι λογικό να έχει στενές σχέσεις με το Ίδρυμα. Ο Ρόμπερτ Κένεντυ, γιος του δολοφονημένου Υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και διαπρεπής δικηγόρος, συνέταξε μια έκθεση με την οποία κατήγγειλε τον Μπιλ Γκέιτς για διάφορα εγκλήματα που διέπραξε χρησιμοποιώντας σαν όργανο τις διάφορες εταιρείες και οργανισμούς που χρηματοδοτούσε. Οι εταιρείες αυτές χρησιμοποίησαν σαν πειραματόζωα δοκιμής εμβολίων πληθυσμιακές ομάδες στην Ασία και την Αφρική. Στην έκθεση αναφέρεται ότι: «Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς για το καταστροφικό εμβόλιο πολιομυελίτιδας που έχει παραλύσει στην Ινδία 490.000 παιδιά. Το εμβόλιο εφαρμόσθηκε την περίοδο μεταξύ του 2000 και 2017. Όταν η Ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω τα εμβόλια Γκέιτς, τα ποσοστά παράλυσης πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία». Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που χρηματοδοτείται με 420 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Γκέιτς παραδέχθηκε ότι η παγκόσμια έκρηξη πολιομυελίτιδας είναι κυρίως στέλεχος του εμβολίου. Δηλαδή τα εμβόλια του Γκέιτς, αντί να θεραπεύουν, επιδεινώνουν την πολιομυελίτιδα.

Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κογκό, Φιλιππίνες και Αφγανιστάν συνδέονται με τα εμβόλια Γκέιτς. Το 2009 το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε την ΡΑΤΗ, μια διεθνή οργάνωση για την υγεία, καθώς και τις εταιρείες GSK και Merck, οι οποίες χορήγησαν εμβόλια σε 23.000 κορίτσια 9 – 15 ετών στην Ινδία. Σύμφωνα με το έγκυρο έντυπο India Times, 7 κορίτσια πέθαναν και 1.200 κορίτσια εμφάνισαν παρενέργειες όπως στείρωση και επιληπτικές κρίσεις.

Το 2010 το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε μια δοκιμή εμβολίου πειραματικής ελονοσίας της εταιρείας GSK στην Αφρική. Από τα 5.049 παιδιά που εμβολιάσθηκαν, 151 βρέφη πέθαναν ενώ 1.048 υπέφεραν από παράλυση, κατάσχεση και εμπύρετους σπασμούς. Επίσης, το Ίδρυμα Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει μεγάλες πολυεθνικές οι οποίες ασχολούνται με μεταλλαγμένες καλλιέργειες, όπως η Monsanto, η Syngenta, η Bayer και η Du Pont. Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κένεντυ επίσης αναφέρει: «Ο Μπιλ Γκέιτς θα σπείρει τον θάνατο και την υποδούλωση με το εμβόλιο για τον κορονοϊό». Το Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς μέσω της θυγατρικής του εταιρείας Microchips συνεργάζεται εδώ και χρόνια με το Πανεπιστήμιο Μ.Ι.Τ. για την δημιουργία μικροτσίπ.

Το 2018 δημιούργησαν το πρώτο εμφυτεύσιμο αντισυλληπτικό τσιπ. Πρόκειται για ένα ασύρματο τσιπ με διαστάσεις 20x20x7 χιλιοστά, που θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα μιας γυναίκας (στον καρπό ή στην κοιλιά) και με την σταδιακή απελευθέρωση της ορμόνης λεβονογεστρέλης, μέσω τηλεχειριστηρίου θα αποτρέπει την σύλληψη του εμβρύου.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2020 ο Cyrus A. Parsa, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Α.Ι. με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος μελετά εδώ και 20 χρόνια τα βιοψηφιακά δίκτυα και τον υβριδικό πόλεμο, κατέθεσε αγωγή εναντίον των εταιρειών Amazon Boston, Dynamics, Hanson Robotics, της Microsoft του Bill Gates και του Zuckerberg για πιθανή κατάχρηση πειραμάτων με τεχνητή νοημοσύνη, στρατιωτική ρομποτική του δικτύου 5G και της βιοτεχνολογίας (τι σύμπτωση, στο θέμα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ τον Μάιο του 2019 ήταν και «η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης»).

Η αγωγή αναφέρεται συγκεκριμένα για τεχνολογικές και βιολογικές απειλές που στρέφονται κατά της ανθρωπότητας και που εξαπλώνονται από την Κίνα στο Ιράν και τις ΗΠΑ.

Το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ (που συνεργάζεται με το Ίδρυμα Γκέιτς στην κατασκευή μικροτσίπ) οργανώθηκε το 1950 με χρήματα της CIA. Τα γραφεία της CIA στο εσωτερικό των ΗΠΑ έχουν στενή συνεργασία με τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Αυτό γίνεται εις βάρος της Ακαδημαϊκής ελευθερίας, αφού οι καθηγητές των πανεπιστημίων είναι πάντοτε πρόθυμοι να συνεργασθούν με την CIA.

Η σχέση του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς και του ΜΙΤ στην κατασκευή μικροτσίπ είναι μακροχρόνια. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι σε ποιο βάθος έχει φθάσει η έρευνα για την κατασκευή μικροτσίπ. Είναι πολύ πιθανόν τα μικροτσίπ να είναι τελειοποιημένα και να καλύπτουν πολλές εφαρμογές.

Ο πρώην υπουργός Νίκος Μαυραγάνης στις 21/11/2020 ανέφερε σε εκπομπή: «Το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2020 ότι τα εμβόλια θα περιέχουν μια κβαντική κουκίδα, ένα νανοσφαιρίδιο που θα περιέχει πληροφορίες. Το εμβόλιο θα περιέχει βιοτσίπ ελέγχου». Αν το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ήξερε τόσες λεπτομέρειες για το εμβόλιο, σημαίνει ότι το εμβόλιο ήταν ήδη κατασκευασμένο στον Δυτικό κόσμο. Ας μην ξεχάσουμε ότι ΜΙΤ, CIA και Ίδρυμα Γκέιτς είναι ένα ενιαίο σώμα.

Στην Ελλάδα τα σκυλιά τσιπάρονται με εμβόλιο, το αφεντικό τους μπορεί να ανιχνεύσει που βρίσκονται σε απόσταση 5 km. Το τσιπάρισμα στα σκυλιά είναι υποχρεωτικό (και το εμβόλιο στους Έλληνες πολίτες). Τα σκυλιά είναι τα τέλεια πειραματόζωα πριν την εφαρμογή του τσιπαρίσματος σε ανθρώπους (στην Σουηδία έχει αρχίσει. Το 30% των γονέων για λόγους ασφάλειας έχει αποδεχθεί το τσιπάρισμα στα νεογέννητα παιδιά).

Ας δούμε όμως τι αναφέρει ο νόμος για τον εμβολιασμό των Ελλήνων πολιτών.

Στο ΦΕΚ Α54/11-3-2020 αναφέρεται ο Νόμος 4675/2020 για τον εμβολιασμό του Ελληνικού πληθυσμού.

Στο άρθρο 4 αναφέρεται:

«Σε περιπτώσεις κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία, μπορεί να επιβάλλεται με απόφαση του Υπουργείου Υγείας μετά από γνώμη!! του ΕΕΔΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο ή τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας, για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια».

Το νομοσχέδιο είχε δοθεί για διαβούλευση από τις 4 Φεβρουαρίου 2020. Πριν ξεκινήσει η πανδημία του Κορονοϊού, ο οποίος εμφανίσθηκε στην Ελλάδα στις 26 Φεβρουαρίου 2020. Πώς ήξερε το Υπουργείο Υγείας πως θα εμφανισθεί ο Κορονοϊός και θα εξελιχθεί σε πανδημία;

Όμως ακολουθεί μια πράξη Νομοθετικού περιεχομένου, στις 25/2/2020 στο ΦΕΚ 42/ΤΕΥΧΟΣ Α’ που επιβάλει ποινή φυλάκισης 2 έτη ή ακόμη πιο σοβαρή ποινή για όποιον αρνηθεί τον εμβολιασμό.

Θαυμάστε:

Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας, Άρθρο 1 Κύρωση από 25/2/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Κορονοϊού. Μέτρα πρόληψης υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου:

 1. Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης Κορονοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην δημόσια υγεία μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης καθώς και περιορισμού διάδοσης της νόσου.
 2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται: α) Στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορούν να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα την νόσο
 3. Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση 2 ετών εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2020
Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ο Πρωθυπουργός
Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου

Δηλαδή όποιος δεν εμβολιάζεται υποχρεωτικά θα τιμωρείται με φυλάκιση 2 ετών ή άλλη βαρύτερη ποινή. Ερώτηση, δηλαδή μπορεί να τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη ή και θανατική ποινή;

Θα εμβολιάζονται όλοι μόνο με μια γνώμη του ΕΕΔΥ!!!

Ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται ηλεκτρονικό μητρώο εμβολιασμένων.

Δηλαδή αν δεν έχεις εμβολιασθεί δεν θα μπορείς να δουλέψεις πουθενά και δεν θα μπορείς να κάνεις καμία συναλλαγή;

Ισόβιο ηλεκτρονικό φακέλωμα για όλους, πώς θα εγγυηθεί το κράτος την ασφάλεια του εμβολίου, θα δεχθεί ρήτρα 5 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ για όποιον παρουσιάσει παρενέργειες;

Με το γνωστό παραμύθι, ότι όποιος δεν εμβολιασθεί θα είναι πιθανός φορέας, όλοι θα πρέπει να γίνουν ψηφιακοί σκλάβοι.

Όλοι ήξεραν για το εμβόλιο. Η CIA, το MIT, το Ίδρυμα Γκέιτς, η Biotech, η Pfaizer, το Ελληνικό κράτος, οι Φαρμακευτικές εταιρείες. Όλα συγκλίνουν ότι τον Μάρτη του 2020 το εμβόλιο είχε παρασκευασθεί. Οι «ειδικοί» και τα ΜΜΕ θα διαφημίζουν συνεχώς τον εμβολιασμό. Το υποταγμένο δικαστικό σώμα και η αστυνομία θα επιβάλουν με τη βία τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Ο πολίτης θα πάψει να έχει επιλογή στην ιατρική θεραπεία του;

Προσέξτε μια λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τον Νόμο 4461/28-3-2017 την καθολική εποπτεία σε περίπτωση υγειονομικών κρίσεων έχει το Εθνικό Συμβούλιο Δημόσιας Υγείας (ο νόμος ψηφίσθηκε το 2017, όλοι ήξεραν για την πανδημία εκτός από τον λαό;).

Όμως το ΕΣΥΔΥ είναι μια ανεξάρτητη αρχή με Διοικητική και Οικονομική αυτοτέλεια. Δηλαδή, ένα παρακράτος και όχι το επίσημο κράτος διαχειρίζεται την πανδημία; Το ΕΣΥΔΥ είναι ο σύνδεσμος με τον ΠΟΥ και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του.

Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) έχει σαν κύριο χρηματοδότη το Ίδρυμα Γκέιτς, με 420 εκατομμύρια δολάρια (όταν οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν τον ΠΟΥ με 300 εκατομμύρια δολάρια).

Δηλαδή, το Ίδρυμα Γκέιτς είναι χρηματοδότης του ΠΟΥ και ταυτόχρονα των εταιρειών που κατασκευάζουν το εμβόλιο για τον Κορονοϊό κατά τα ιστορικά δεδομένα λένε μικροτσίπ, ότι όπου εφαρμόσθηκε εμβολιασμός με εμβόλια που χρηματοδότησε το Ίδρυμα Γκέιτς, όχι μόνο δεν εξαλείφθηκε ο ιός, αλλά αντιθέτως παρουσιάσθηκαν σημαντικές παρενέργειες. Είναι πιθανόν και τα εμβόλια που θα χορηγηθούν στους Έλληνες πολίτες, όχι μόνο να μην περιορίσουν τον Κορονοϊό, αλλά σε ένα βάθος χρόνου να παρουσιάσουν θανατηφόρες παρενέργειες ή άλλα συμπτώματα, όπως πρόωρη γήρανση, παραλύσεις, πόνους κ.λπ.

Όλα για το «καλό» μας.

Γι’ αυτό το Ίδρυμα Γκέιτς χρησιμοποιεί εταιρείες «λαγούς» (βιτρίνες) για να προωθήσει τα εμβόλια που χρηματοδοτεί και να μην εμφανίζεται πουθενά.

Και όμως η Ελληνική Βουλή ψήφισε νόμο με υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τα εμβόλια που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Γκέιτς, αδιαφορώντας αν υπάρχουν παρενέργειες ή τσιπάρισμα. Αρκεί μια βεβαίωση του ελεγχόμενου από τις πολυεθνικές ΠΟΥ ή μιας άλλης ελεγχόμενης από τις πολυεθνικές αρχής για να δημιουργηθούν ψηφιακοί σκλάβοι.

Όλα για το «καλό» μας.

Τα ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε ένα διαγωνισμό τρόμου. Στην αρχή το βάρος της ενημέρωσης έπεφτε στα κρούσματα. Μας έλεγαν συνεχώς πόσα κρούσματα υπήρχαν. Στο δεύτερο επίπεδο τρόμου τα ΜΜΕ έριχναν το βάρος στους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ.

Τώρα που υποχρεωτικά θέλουν να εμβολιάσουν όλους τους Έλληνες πολίτες, πέρασαν στο τρίτο επίπεδο τρόμου. Τα ΜΜΕ συνεχώς αναφέρουν τους νεκρούς, ενώ δείχνουν και ανοιχτούς τάφους στα δελτία ειδήσεων. Οι πολιτικοί και οι «ειδικοί» έχουν επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ γελοιότητας προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο Ελληνικός λαός.

Ταυτόχρονα με τον Νόμο 4727/2020/23-9-2020 καθιερώνεται ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ αριθμός του πολίτη. Ο προσωπικός Αριθμός θα αποτελείται από 12 αλφαριθμητικά στοιχεία, εκ των οποίων τα 9 θα είναι αριθμοί και τα 3 γράμματα.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες για να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή σε όλες τις υπηρεσίες Δημόσιες ή Ιδιωτικές θα χρησιμοποιούν τον Αριθμό του πολίτη. Από όντα με ονοματεπώνυμο θα γίνουμε ελεγχόμενοι αριθμοί, όπως στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ και το ΝΤΑΧΑΟΥ. Έτσι το ηλεκτρονικό αρχείο του Αριθμού του πολίτη θα συνδεθεί με το ηλεκτρονικό αρχείο των εμβολιασμών.

Θα δημιουργηθεί δηλαδή μια ψηφιακή σκλαβοποίηση που δεν θα ξεφεύγει κανένας.

Η απόλυτη ψηφιακή δουλεία. Η Ελλάδα με την νομοθεσία περί υποχρεωτικού εμβολιασμού που ψηφίσθηκε, είναι παραβίαση κατάφορα την σύμβαση το Οβιέδο (Νόμος 2619/1998 ΦΕΚ 132) η οποία στο άρθρο 5 προβλέπει «επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνο αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσής του.

Η συναίνεση μπορεί να είναι ρητή ή σιωπηρή, προφορική ή έγγραφη».

Επί χρόνια τα σκυλιά ήταν υπάκουα πειραματόζωα του τσιπαρίσματος. Τώρα πρέπει να προσκυνήσουν και οι άνθρωποι. Προσκυνώ σημαίνει παίρνω την πορεία του σκύλου.

Προς + κυών (σκύλος, ζώο)

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

2 Σχόλια

 1. Georgios Abatzidis Belgique

  Πιστεύω ότι ποτε δεν θα προσκυνήσω οτι και να μου στοιχίσει
  Βρίσκω τα άρθρα και γενικά την εργασία πλήρης και κατατοπιστική
  Γενήθηκα Ελεύθερος και θα πεθάνω Ελεύθερος
  ” Όσοι το χαλκεον χερι βαρυ του φοβου αισθανονται
  ζυγον δουλειας ας εχουσι, θελει αρετην και τολμη η Ελευθερια ” Αιωνιε Καλβε

 2. Κώστας Μπογιατζίδης

  Η τελευταία 2ετία με βοήθησε σημαντικά να ανοίξω τα κλειστά μου μάτια. Πολλά για τα οποία είχα υπόνοιες επιβεβαιώνονται. Δεν ξέρω γιατί αρνιόμουν να τα δω. Νομίζω το αρχικό σοκ είναι μεγάλο. Αυτό το σοκ είναι που δεν επιτρέπει σε πολλούς να δεχτούν την ιστορική αλήθεια. Φοβούνται την αυτοκριτική που λέει έκανα λάθος. Κύριε Τραπεζικέ ενδιαφέρομαι για επιπλέον πληροφορίες αυτών που αναφέρετε εδώ και σε άλλα μέσα για θέματα που ίσως δεν μπορούν να αναπτυχθούν απλά. Είμαι στη διάθεσή σας να εξακριβώσετε ότι δεν επιδιώκω κάτι πέρα από τη γνώση. Αν αυτό σας βρίσκει σύμφωνο θα χαρώ πολύ να μάθω από εσάς. ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.