Τα δολοφονικά «Ιατρικά λάθη» και η ψήφιση της τροπολογίας για την ασυλία των «ειδικών»;

Ο Λένιν έλεγε: «Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής». Το 1981 εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Ιός του Έιτζ (AIDS). Πιθανόν να προήλθε από εργαστήριο της CIA. Το 1986 η ραγδαία εξάπλωσή του αναστάτωσε ένα μεγάλο μέρος της Αμερικάνικης κοινωνίας. Τον Γενάρη του 1987 στα γραφεία του FAD (Ο οργανισμός που εγκρίνει τα φάρμακα στις ΗΠΑ) συνεδριάζουν οι 11 κορυφαίοι γιατροί (ειδικοί) για το AIDS.

Οι «ειδικοί» εγκρίνουν ένα φάρμακο για την αντιμετώπιση του AIDS. Το φάρμακο ονομαζόταν AZT και κατά την άποψη των «ειδικών» είχε δείξει «θεαματικά αποτελέσματα» στην επιβίωση των ασθενών με AIDS.

Το AZT εγκρίθηκε από τον FDA και διαδόθηκε μέσω των «ειδικών» και των (ελεγχόμενων) ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη ότι ήταν «η μόνη σωτηρία». Το ΑΖΤ ήταν ένα εξαιρετικά τοξικό φάρμακο που είχε κατασκευασθεί για αντικαρκινική χρήση και εγκαταλείφθηκε λόγω της τοξικότητας και των θανάτων που προκαλούσε η χρήση του. «Ανασύρθηκε» χάρη σε ένα χυδαίο και απάνθρωπο υπολογισμό των «ειδικών» ότι οι ασθενείς του AIDS ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένοι σε θάνατο.

Συνεπώς η εκτεταμένη χρήση του δεν θα θεωρούταν αιτία θανάτου. Μεταξύ των 11 «ειδικών» ήταν και ο Δόκτωρ Φάουτσι, ο οποίος σήμερα κατευθύνει την Παγκόσμια κοινότητα στους καταναγκαστικούς εμβολιασμούς ως την «μόνη σωτηρία» για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Ο Δόκτωρ Φάουτσι έχει στενή συνεργασία και χρηματοδοτεί το Εργαστήριο Βιολογικού Πολέμου – από το οποίο προήλθε ο Κορονοϊός της Γιουχάν. Η φαρμακοβιομηχανία που το κατασκεύαζε ήταν η Burroughs Wellcome, η σημερινή Glaxo Smith Klein (G.S.K.).

Οι πωλήσεις του ΑΖΤ εκτοξεύθηκαν, ήταν μια τεράστια οικονομική επιτυχία για την GSK και μια μεγάλη φονική καταστροφή για όσους/όσες την πήραν με την καθοδήγηση της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητας – η οποία σχεδόν στο σύνολό της είναι επιταγμένη από τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Η GSK είναι η «αγαπημένη εταιρεία» του Ιδρύματος Γκέιτς. Έτσι το 2000 η GSK με την βοήθεια του Ιδρύματος Γκέιτς ανέλαβε να εμβολιάσει τον πληθυσμό της Ινδίας για την αντιμετώπιση την πολιομυελίτιδας. Μέχρι το 2017, 490.000 Ινδοί έμειναν παράλυτοι. Το 2017 η κυβέρνηση της Ινδίας έδιωξε την GSK από την Ινδία λόγω της μεγάλης αντίδρασης των Ινδών γιατρών. Στις αρχές του 2017 ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) ανακοίνωσε ότι τα εμβόλια της GSK, αντί να μειώσουν την πολιομυελίτιδα στην Ινδία, την εξάπλωσαν θεαματικά.

Μετά από την φυγή της GSK από την Ινδία, τα κρούσματα της πολιομυελίτιδας μειώθηκαν πολύ. Το 2015 η GSK εξαγόρασε το τμήμα εμβολίων της Novartis έναντι τιμήματος 13 δις δολαρίων. Μια εταιρεία κάνει μια τεράστια επένδυση μόνο αν έχει προπωλήσει τα εμβόλια που θα παραχθούν. Τον Αύγουστο του 2019 η GSK και η φαρμακοβιομηχανία Pfizer (αυτή που παράγει τα «σωτήρια» εμβόλια για τον Κορονοϊό) ιδρύουν μια κοινοπραξία για την παραγωγή εμβολίων. Την μεγαλύτερη στον πλανήτη. Με μερίδια 68% GSK και Pfizer 32%.

Λόγω του «τοξικού» παρελθόντος της GSK, εμφανίζεται σαν «βιτρίνα» η Pfizer που τον Μάρτη του 2020 συνεργάζεται με την Biotech η οποία από το 2018 είχε αρχίσει να κατασκευάζει πειραματικά εμβόλια mRNA για την αντιμετώπιση μιας πιθανής παγκόσμιας πανδημίας. Όλες οι τεράστιες πολυεθνικές ήξεραν για τον Κορονοϊό πολύ πριν εμφανισθεί.

Την περασμένη άνοιξη, υπό τις ευλογίες του ΠΟΥ, έγινε σε μεγάλη έκταση σε πολλά νοσοκομεία του κόσμου πειραματική χρήση διαφόρων φαρμάκων για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού. Τα φάρμακα αυτά δεν είχαν φτιαχτεί για τον Covid 19, ούτε είχαν εγκριθεί γι’ αυτή την περίπτωση. Είχαν δημιουργηθεί για άλλες ασθένειες, όπως ας πούμε για την ελονοσία. Είναι η περίφημη Off Label χρήση που όταν δεν έχει την ευλογία κάποιου Οργανισμού με κύρος (π.χ. του Π.Ο.Υ.), θεωρείται έως και εγκληματική.

Το μαζικό αυτό πείραμα προκάλεσε πολλές χιλιάδες θανάτους. Μια έρευνα του γνωστού Γιάννη Ιωαννίδη (του Πανεπιστημίου του Stanford) τους υπολόγισε σε 5.000 έως 100.000 μέσα σε ένα περίπου μήνα. Το πείραμα σταμάτησε εξ’ αιτίας των πολλών θανάτων.

Όποιος εξετάσει τους πίνακες με τους νεκρούς που αποδίδονται στον Covid 19 σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη (από το site του Euromomo) θα παρατηρήσει ότι μετά την έκρηξη θανάτων του Απρίλη 2020, οι αριθμοί έπεσαν κατακόρυφα. Σε αυτά τα πειράματα κυρίαρχο ρόλο έπαιξε ο Δρ. Φαούτσι. Ο «υπέρτατος ειδικός» στην αντιμετώπιση του Covid 19. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το τοξικό «αντιικό» ΑΖΤ (με το επιστημονικό όνομα αζιδοθυμιδίνη) παρατημένο σε κάποιες αποθήκες φαρμακοβιομηχανιών, ανασύρθηκε πέρυσι την άνοιξη για «πειραματικές θεραπείες» για τον Covid 19. Πόσους σκότωσε; Είναι άγνωστο. Αυτό πρέπει να γίνει αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Από ποιους όμως;

Όταν ένα θανατηφόρο πείραμα επαναλαμβάνεται, είναι δύσκολο να μιλήσει για «ιατρικό λάθος». Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις διασωληνώσεις. Πρόκειται για ιατρική πράξη «τελευταίας ελπίδας», καθώς προκαλεί σοβαρές παρενέργειες και συνεχούς θανάτους. Αυτό το ξέρουν όλοι οι εντατικολόγοι. Όταν η διασωλήνωση επιλέγεται για να αντιμετωπίσει χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο αίμα λόγω πνευμονίας (τυπικής ή άτυπης) οι συνέπειες ήταν αναμενόμενες. Περισσότεροι θάνατοι στις εντατικές (όχι μόνο στην Ελλάδα) εξ’ αιτίας της διασωλήνωσης κι όχι εξ’ αιτίας της ίωσης.

Όλα αυτά τα μαζικά «ιατρικά λάθη» που προκαλούν χιλιάδες θανάτους λειτουργούν ως ψυχολογικός εκβιασμός υπέρ των πλατφορμών γενετικής μηχανικής, που λανσάρονται σαν «εμβόλια». Το άλλοθι των ειδικών είναι η φράση «έκανα ότι μπορούσα». Για ποιους; Για τους ασθενείς ή για τις φαρμακοβιομηχανίες;

Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει το δεύτερο, γιατί οι «γραφειοκράτες» της υγείας ξέρουν ότι έχουν ασυλία. Οι τίμιες μειοψηφίες των γιατρών που εδώ και ένα χρόνο φωνάζουν ότι όλη η ιστορία του Covid 19, είναι από την αρχή μεθοδευμένη, φιμώνονται από τα κυρίαρχα media που ζουν χάρη στις κρατικές οικονομικές ενέσεις.

Αυτές οι τίμιες μειοψηφίες προσπάθησαν να σώσουν την αξιοπρέπεια του ιατρικού κλάδου, αλλά μάταια. Εδώ από το 2018 σέρνεται το σκάνδαλο Novartis για το οποίο ο Στέλιος Πέτσας στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 στην ΔΕΘ δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπήρχε σκάνδαλο Novartis, όπως χρηματισμός γιατρών και του συστήματος υγείας». Αλήθεια η κα Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά) και ο κος Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Πόσες έρευνες έχουν κάνει για τους γιατρούς που «λαδώθηκαν» από την Novartis και ανήκουν στην δικαιοδοσία τους; Αντί να κουνάνε το δάκτυλο στον Ελληνικό λαό θα πρέπει να απαντήσουν πόσοι γιατροί λαδώθηκαν (όπως αναφέρει ο κος Στέλιος Πέτσας) και ποιοι είναι αυτοί.

Περιμένουμε απαντήσεις εκτός αν πρέπει η υπόθεση να συγκαλυφθεί. Οι «ειδικοί» θα πρέπει να απαντήσουν στους πολίτες για τις συνέπειες που θα έχουν αν πρέπει να εμβολιασθούν με τις πλατφόρμες της Γενετικής Μηχανικής. Γνωρίζουν από την σύγχρονη βιοτεχνολογία ότι αυτό το κάνουν οι Γενετιστές; Πόσοι και ποιοι από τους “ειδικούς” είναι Γενετιστές και Μοριακοί Βιολόγοι; Όμως οι φαρμακοβιομηχανίες που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τα παρασκευάσματά τους, ξέρουν, όπως ήξερε η Glaxo για το ΑΖΤ. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα δίκτυα (με γιατρούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ΜΜΕ) της βιομηχανίας της υγείας είναι ασύλληπτα για το κοινό που μέσα στους φόβους του ή και την απελπισία του «να μην μολυνθεί» γίνεται όμηρος της «επιστημονικής γνώσης» την οποία δεν μπορεί να ελέγξει και αυτό είναι μια τεράστια αδυναμία για τους ανθρώπινους πληθυσμούς.

Τα φαντάσματα των δολοφονημένων από ΑΖΤ έχουν ξεχασθεί, όπως θα ξεχασθούν στο μέλλον και τα θύματα της γενετικής μηχανικής. Ίσως κάποτε οι έντιμοι ιστορικοί του μέλλοντος αποδείξουν ξανά ότι τα «ιατρικά λάθη» σκότωσαν κατά συρροή χιλιάδες ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανόν ο Κορονοϊός να είναι προϊόν συνεργασίας των κυβερνήσεων Κίνας και ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2021 ψηφίσθηκε τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στον Νόμο 4771/2021 απαλλάσσει τους «ειδικούς» των επιτροπών, Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας, Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων, Επιτροπή Εμβολιασμού από οποιαδήποτε ευθύνη.

Η τροπολογία αναφέρει: «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορονοϊού, Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπών». Δηλαδή, αν η γνώμη τους ή η ψήφος τους δημιουργούσαν καταστάσεις οι οποίες επέφεραν κατά συρροή θανάτους, δεν έχουν καμία ευθύνη;

Αν ο εμβολιασμός του πληθυσμού με πλατφόρμες γενετικής μηχανικής δημιουργήσουν παρενέργειες ή θανάτους, δεν έχουν καμία ευθύνη;

Αν χρησιμοποίησαν με εντολή των διεθνών οργανισμών πειραματικά φάρμακα που επέφεραν θανάτους, δεν έχουν καμία ευθύνη; Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δρ. Φάουτσι και ο ΠΟΥ του Τέντρος Γκεμπρεγέσους, που είναι υποχείρια των πολυεθνικών φαρμάκου, ενορχήστρωσαν όλες τις ενέργειες του Παγκόσμιου Ιατρικού Προσωπικού. Ο Φάουτσι νομιμοποίησε το τοξικό ΑΖΤ, τώρα πώς ενορχηστρώνει την Παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση του Covid 19;

Σε αυτά τα ερωτήματα μην περιμένετε απαντήσεις από τα συστημικά ΜΜΕ.

Το άρθρο βασίστηκε στο δελτίο Αντιπληροφόρησης του Απριλίου 2021 από τα Marroletti Rossi (Κόκκινα Μαντίλια). Ο όρος προήλθε από τις εργατικές κινητοποιήσεις την δεκαετία του 1970 στα εργοστάσια της Fiat όπου οι συμμετέχοντες εργάτες φορούσαν στο πρόσωπο ένα κόκκινο μαντήλι.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.