Σιωπηλά όπλα για αθόρυβους πολέμους. Ο κορωνοϊός ένα “σιωπηλό όπλο” με στόχο τις ανθρώπινες μάζες

Ο Φιλόσοφος Ηράκλειτος έλεγε “πόλεμος πάντων με πατήρ έστι”.

Και ο ιστορικός Θουκυδίδης συμπλήρωνε “Οι Έλληνες είμαστε “θεατές” των λόγων και “ακροατές” των έργων. Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Αυτοί που κερδίζουν, αυτοί που χάνουν και αυτοί που καθορίζουν ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν”.

Ο Θουκυδίδης είχε προβλέψει τον 21ο αιώνα. Σήμερα το 1% των ανθρώπων κατέχει το 90% του Παγκόσμιου Πλούτου. Το 90% των ανθρώπων κατέχουν μόλις το 10% του Παγκόσμιου πλούτου και το 9% των ανθρώπων είναι υπάλληλοι και κοτζαμπάσηδες του ισχυρού 1% που ρυθμίζουν πως το 90% των ανθρώπων θα μεταφέρουν τον πλούτο τους στο 1%. 255 άνθρωποι κατέχουν πλούτο όσο οι 40 φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Ο πόλεμος υπάρχει από την εποχή του Κάιν.

Ο πόλεμος στηρίζει την τάξη. Τη τάξη που έχουν επιβάλλει οι κυβερνήσεις του πλανήτη. Ο πόλεμος στην εποχή μας έχει αλλάξει μορφή. Οι πόλεμοι σήμερα είναι αθόρυβοι, “σιωπηλοί” ενώ εξελίσσονται διαρκώς χωρίς οι κοινωνίες να το αντιλαμβάνονται.

Οι αντίπαλοι σ’ αυτόν τον “αθόρυβο πόλεμο” είναι οι εξουσιαστές και αυτοί που εξουσιάζονται, δηλαδή οι λαοί.

Οι αθόρυβοι πόλεμοι βασίζονται σε “σιωπηλά όπλα”. Τον λόγο (γλώσσα) και το νόμισμα (χρήμα). Τον λόγο προφορικό ή γραπτό που σήμερα υποστηρίζεται και από εικόνα (τηλεόραση). Έτσι γίνεται πιο άμεσος και διεισδυτικός στις μάζες.

Το νόμισμα λειτουργεί σαν μέσο εξουσίας από την αρχαιότητα.

Όμως το “σιωπηλό όπλο” νόμισμα άλλαξε μορφή το 1689. Έτσι άλλαξαν μορφή και οι “αθόρυβοι πόλεμοι”.

Το 1689 οι δανειστές του Αγγλικού θρόνου χρησιμοποιώντας δύο πιόνια τον Σερ Τζον Χουμπλεον και τον Ουίλιαμ Πάτερσον ιδιωτικοποίησαν την τράπεζα της Αγγλίας. Έτσι ο λαός της Αγγλίας οδηγήθηκε σε οικονομική δουλεία.

Είχαν προηγηθεί οι Χάζαροι και οι Ναΐτες ιππότες που δημιούργησαν τα θεμέλια του σύγχρονου τραπεζιτικού Συστήματος. Όποιος ελέγχει την έκδοση και την κυκλοφορία του νομίσματος ελέγχει και την κοινωνία. Έτσι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Αγγλίας ελέγχουν την έκδοση και την κυκλοφορία της Αγγλικής λίρας που την δανείζουν στον Αγγλικό λαό.

Το “σιωπηλό όπλο” της έκδοσης και του ελέγχου της κυκλοφορίας του νομίσματος αναβάθμισε σημαντικά ο ιδρυτής της δυναστείας των Ρότσιλντ Άμσελ Μάγιερ Μπάουερ όταν μόλις 16 χρονών το 1760 κατανόησε ότι ο Μαθηματικός επαγωγικός λογισμός μπορεί να εφαρμοστεί στην οικονομία και να σκλαβοποιήσει τους λαούς αν χρησιμοποιηθεί “σωστά”.

Πάντοτε το “όνειρο” των εξουσιαστών ήταν η Παγκόσμια Εξουσία.

Το νόμισμα ήταν απλώς το μέσον που θα οδηγούσε στην Παγκόσμια Εξουσία. Με την ιδιωτικοποίηση του νομίσματος σταμάτησε να υφίσταται η έννοια του ανεξάρτητου κράτους.

Η Κεντρική Εκδοτική Τράπεζα δανείζει το νόμισμα στους πολίτες οι οποίοι είναι πάντοτε χρεωμένοι. Δηλαδή δούλοι.

Ο πιο αρχαίος νομικός κώδικας είναι ο κώδικας του Χαμουραμπί που χρονολογείται από το 1754 π.Χ. Αποτελεί ένα νομικό σύστημα 282 νόμων. Ένας βασικός νόμος αναφέρει. “Αν κάποιος έχει χρέος και δεν μπορεί να το πληρώσει, έχει την δυνατότητα να πουλήσει τον ίδιο, την γυναίκα του και τα παιδιά του σαν σκλάβους για εργασία και να αποκτήσουν την ελευθερία τους μετά από τρία χρόνια”. Τα σύγχρονα κράτη και οι Τράπεζες έχουν προεκτείνει τον χρόνο δουλείας από τα τρία χρόνια στο άπειρο. Κρατώντας τους λαούς δούλους εσαεί.

Ταυτόχρονα έχουν εφεύρει μια τεράστια απάτη, τον τόκο. Ο τόκος είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη σε όλους τους αιώνες. Όμως οι εξουσιαστές έχουν “πείσει” τους λαούς να δεχθούν τον τόκο οικειοθελώς. Έτσι έχουμε ένα ακόμη “σιωπηλό όπλο” – και μάλιστα θανάσιμο – τον τόκο.

Στην Ελλάδα επειδή μετά την ίδρυση του σύγχρονου κράτους το νόμισμα το εκδίδει ιδιωτική τράπεζα – πρώτα η Εθνική Τράπεζα και από το 1927 η τράπεζα της Ελλάδος – η οποία ελέγχει και την κυκλοφορία του οι Έλληνες βρίσκονται υπό καθεστώς δουλείας.

Αφού το νόμισμα που χρησιμοποιούν είναι δανεικό (η εκδοτική τράπεζα το δανείζει στον ελληνικό λαό) είναι δανεικά και όλα τα αγαθά που αποκτούν με το νόμισμα (είτε ήταν η δραχμή είτε είναι το ευρώ). Έτσι νομίζουν ότι κατέχουν ακίνητα και κινητά αγαθά. Φυσικά δεν είναι αγαθά αλλά εμπορεύσιμα προϊόντα τα οποία η εκδοτική τράπεζα (η οποία είναι υπεράνω του κράτους), ελέγχοντας την έκδοση και την κυκλοφορία του νομίσματος μπορεί να τα κατάσχει λειτουργώντας με τον επαγωγικό λογισμό, μειώνοντας το εισόδημα και αυξάνοντας το χρέος. Το πρώτο “σιωπηλό όπλο” που δημιουργήθηκε στον πλανήτη (πριν την έκδοση του νομίσματος) είναι η γλώσσα. Ο λόγος προφορικός και γραπτός. Ο λόγος σε συνδυασμό με το ιδιωτικό νόμισμα είναι τα απόλυτα “σιωπηλά όπλα” που η χρήση τους δημιουργεί έλεγχο και υποταγή στις μάζες. Σήμερα τον πλανήτη τον κυβερνάει μια “εταιρική κυβέρνηση” που την αποτελούν οι μέτοχοι των εκδοτικών τραπεζών και οι μέτοχοι των 800 μεγαλύτερων εταιρειών που διαχειρίζονται τους πόρους. Ανθρώπινους και φυσικούς. Οι μέτοχοι των εκδοτικών τραπεζών είναι ταυτόχρονα και μέτοχοι των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών.

Για την οικονομία ου άρθρου θα τους ονομάζουμε “αόρατη αρχή” – όπως την ηγεσία της φιλικής εταιρείας – γιατί η δύναμή τους είναι η ανωνυμία τους. Η “αόρατη αρχή” έχει δημιουργήσει έναν έλεγχο στην γνώση και την πληροφορία – δηλαδή στον λόγο – και έχει εφεύρει διάφορες επιστημονικές θεωρίες και κανόνες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά της.

Η παιδεία είναι ένα ακόμη “σιωπηλό όπλο” αφού διαμορφώνει την συνείδηση και τον χαρακτήρα των πολιτών.

Για να λειτουργήσει η παιδεία σαν μοχλός σκλαβοποίησης πρέπει να παιδιά να φεύγουν από την επιρροή της οικογένειας από  πολύ μικρή ηλικία.

Έτσι έχει δημιουργηθεί ένα “παραγωγικό μοντέλο” στο οποίο και οι δύο γονείς πρέπει να εργάζονται για βιοποριστικούς λόγους. Έτσι τα παιδιά από ηλικίας 3 χρόνων μεταφέρονται από το σπίτι στα προνηπιακά ιδρύματα για “εκπαίδευση”. Κάθε χρόνο στα θέματα της λέσχης Μπίλντεμπεργκ υπάρχει ο όρος μέλλον. Το μέλλον της Ευρώπης, το μέλλον του πλανήτη κ.λπ. δηλαδή “η εκπαίδευση των νέων ανθρώπων” για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της “αόρατης αρχής”. Έτσι τα παιδιά θα παίρνουν μια “κατευθυντήρια” γνώση και θα μάθουν να λειτουργούν υποταγμένα. Για να καταλάβετε στην δύναμη του λόγου θα χρησιμοποιήσουμε σαν παράδειγμα την Ελλάδα η οποία είναι μια αποικία χρέους. Τα διάφορα κόμματα που κυβερνούν για να χειραγωγήσουν τον λαό χρησιμοποιούν απλές λέξεις όπως “Δημοκρατία”, “αλλαγή”, ”εκσυγχρονισμός”, ”επανίδρυση του κράτους”, ”πρώτη φορά αριστερά”, ”ανάπτυξη”, ”επενδύσεις” κ.λπ. εξαπατώντας τους πολίτες και κλέβοντας τις ψήφους τους αφού όλα εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς πολιτική.

Όλα πολιτικές χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη και για να ακριβολογήσω χωρίς καθόλου δικαιοσύνη. Αρκεί να δούμε τους νόμους που έχουν ψηφίσει διαχρονικά οι οποίοι εξαιρούν την πολιτική και την Αστική τάξη από υποχρεώσεις οι οποίες μεταφέρονται στην πλάτη της μεσαίας και χαμηλής εισοδηματικά τάξης.

Με την εισαγωγή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έπαψε να υπάρχει Εθνική κυριαρχία, δικαιοσύνη, πραγματική ελευθερία, εθνική οικονομία και ό,τι περιέχει τον όρο οικονομία και ότι περιέχει τον όρο “εθνικός” αφού η Ελλάδα στην ουσία έγινε επαρχία της Ενωμένης Ευρώπης σε ανθρώπους “κακορίζικους” όπως αναφέρει ο Μακρυγιάννης. Έτσι ούτε Δημοκρατία δεν υπάρχει αφού την Ευρωπαϊκή Ένωση την εξουσιάζουν πολυεθνικές εταιρείες.

Η Ελλάδα έγινε ένας “χώρος”, χωρίς νόμισμα (Δεν είχε ποτέ εθνικό νόμισμα εκτός της περιόδου 1829-1831), χωρίς δίκαιο, χωρίς ανεξαρτησία αφού όλες οι εντολές έρχονται από τις Βρυξέλλες και πρέπει α εφαρμοστούν υποχρεωτικά.

Οι κυβερνήσεις επιλέγονται με κριτήριο να είναι υπάκουες και επιβάλλονται δια ψήφου με την χειραγώγηση της κοινωνίας. Η κοινωνία αδυνατεί να καταλάβει ότι είναι χειραγωγημένη γιατί τα “σιωπηλά όπλα” είναι πολλά και εντελώς αθέατα. Η “αόρατη αρχή” έχει επιβάλλει την “παγκοσμιοποίηση”. Η παγκοσμιοποίηση είναι καλή όταν λειτουργεί προς όφελος των λαών και όχι των κεντρικών τραπεζών και των πολυεθνικών εταιρειών.

Παγκοσμιοποίηση σημαίνει κατάργηση των συνόρων, εμπορευματοποίηση όλων των αγαθών και εκμετάλλευση όλων των φυσικών και ανθρωπίνων πόρων από τις πολυεθνικές εταιρείες.

Οι λαϊκές εξουσίες έχουν μεταφερθεί σε οργανισμούς που ελέγχει απολύτως η “αόρατη αρχή”. Όπως ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, ο ΠΟΥ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, “οι ανεξάρτητες αρχές”, οι ΜΚΟ, οι Εκδοτικές Τράπεζες, τα διάφορα κέντρα εξουσίας (λέσχη Μπίλντενμπεργκ κ.λπ.) οι δεξαμενές σκέψεις, οι “επιτροπές ειδικών”, τα ελεγχόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι διάφορες ενώσεις κρατών κ.λπ.

Όλοι αυτοί οι Οργανισμοί και Οργανώσεις εκδίδουν εντολές τις οποίες πρέπει υποχρεωτικά να εφαρμόσουν οι λαοί έστω και αν στρέφονται εναντίον των λαών (π.χ. η Ευρωπαϊκή Αγροτική παραγωγή αναγκάζοντας την Ελλάδα να εισάγει πατάτες από  την Αίγυπτο και σκόρδα από το Ισραήλ).

Τα σύγχρονα “σιωπηλά όπλα” εμφανίσθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Αγγλία με τις Operations Research  (O.P.) Η έρευνα επιχειρήσεων.

Στόχος των O.P. ήταν με τη χρήση ελάχιστων πόρων να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ίδιες μέθοδοι του πολέμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην οικονομία και την κοινωνία έτσι ώστε να επιβληθεί ο απόλυτος έλεγχος μέσω του Μαθηματικού Επαγωγικού Λογισμού.

Ας δούμε ένα παράδειγμα επαγωγικού λογισμού. Οι Πετρελαϊκές Εταιρείες για να κερδοσκοπίσουν αυξάνουν την τιμή του πετρελαίου. Οι βιομηχανίες που λειτουργούν με πετρέλαιο αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων τους. Η αύξηση των τιμών των προϊόντων μειώνει την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών. Η μείωση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια. Τα νοικοκυριά παύουν να ελέγχουν τα οικονομικά τους.

Η οικονομική ανασφάλεια εκφράζεται με θυμό, επιθετικότητα, κατάθλιψη, άγχος κ.λπ. Έτσι οι μάζες γίνονται εύκολα διαχειρίσιμες αφού δεν έχουν καθαρή λογική κρίση και είναι σε σύγχυση. Έτσι η Αόρατη αρχή που κυβερνάει εταιρικά τον πλανήτη έριξε το βάρος στην Κοινωνική Μηχανική (κοινωνική Μηχανική, η επιστήμη που μελετά και αναλύει τα κοινωνικά φαινόμενα και την αυτοματοποίηση της κοινωνίας) και την τεχνολογική ανάπτυξη. Για να ελέγξεις μια κοινωνία αρκεί η οικονομική πληροφόρηση να είναι μεταβαλλόμενη και να προπορεύεται της κοινωνίας.

Για να ελέγχει την γνώση και την πληροφορία η ΕΛΙΤ ανέπτυξε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έτσι ελέγχει ένα τεράστιο όγκο και την ταχύτητα μετάδοσης των οικονομικών πληροφοριών.

Το 1948 το ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδότησε ένα 4ετές οικονομικό πρόγραμμα του κολεγίου Χάρβαρντ με στόχευση την μελέτη της δομής της οικονομίας των ΗΠΑ.

Σημαντικό ρόλο στην κατασκευή “σιωπηλών όπλων” έπαιξε η ανάπτυξη της τεχνολογίας. Έτσι ο έλεγχος των ΜΜΕ και κυρίως της τηλεόρασης έβαλε την ελεγχόμενη πληροφορία σε κάθε σπίτι. Η ανάπτυξη και συστηματοποίηση της χρήσης της ατομικής ενέργειας το 1954 σήμανε την έναρξη του 3ου “Αθόρυβου Παγκοσμίου πολέμου”.

Η ενέργεια είναι το κλειδί κάθε δραστηριότητας στη γη. Είναι απαραίτητο τον έλεγχο της ενέργειας α τον έχουν οι πολυεθνικές εταιρείες που θα κατανέμουν την ενέργεια στους πολίτες σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.

Μέσω της οικονομικής και κοινωνικής επιστήμης δημιουργήθηκε ο έλεγχος της κοινωνικής ενέργειας. Ο έλεγχος των επιστημών ήταν ένα νέο “σιωπηλό όπλο” επαγωγικά ή επιστήμη είναι το μέσο που δημιουργεί την γνώση. Αν το κοινό έχει άγνοια της γνώσης ελέγχει τις μάζες.

Η έλλειψη γνώσης κατεβάζει το επίπεδο της νοημοσύνης δηλαδή ο άνθρωπος κατεβαίνει στο επίπεδο του ζώου.

Έτσι εύκολα επιτυγχάνεται η μετατόπιση της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας (του πλούτου) σε μια ομάδα “πεφωτισμένων”.

Σπουδαίο ρόλο στον έλεγχο των μαζών παίζει ο έλεγχος του “σιωπηλού όπλου” της εκπαίδευσης. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα χάσμα (κενό) γνώσης ανάμεσα στην “ανώτερη” τάξη και στην χαμηλή μικρομεσαία τάξη. Έτσι ώστε η νεολαία της μικρομεσαίας τάξης να εκπαιδευτεί από μικρή ηλικία να αναλάβει καθήκοντα πριν αμφισβητήσει το σύστημα. Η ποιότητα της εκπαίδευσης πρέπει να είναι χαμηλού επιπέδου έτσι ώστε το κενό άγνοιας που χωρίζει την κατώτερη από την ανώτερη τάξη να μην καλυφθεί (γεφυρωθεί) ποτέ. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δημιούργησε νέα “σιωπηλά όπλα” όπως η ψηφιακή κοινωνία, η διαφήμιση, το μάρκετινγκ, η εξέλιξη των mind controls (ελέγχου του νου) κ.λπ. Όλα πρέπει να εμπορευματοποιηθούν. Τα αγαθά, οι άνθρωποι, οι συνειδήσεις, οι ιδεολογίες, τα οράματα κ.λπ.

Έτσι οι εκδότες του χρήματος θα μπορούν να τα αγοράσουν εύκολα. Οι επιστήμες είναι εμπορεύματα που βοηθούν δραστικά στην κατασκευή “σιωπηλών όπλων” και την υποταγή της κοινωνίας. Παράδειγμα. Ο κορωνοϊός. Αν θεωρήσουμε τον κορωνοϊό ένα οικονομικό project. Σαν ένα προϊόν των πολυεθνικών εταιρειών ώστε με ελάχιστους πόρους (κατασκευή ενός ιού)  θα επιτύχουμε μέσω του επαγωγικού λογισμού ένα κολοσιαίο αποτέλεσμα.

Κατασκευάζουμε έναν ιό σε ένα εργαστήριο. Μετά μέσω πολλών πηγών “εξάπλωσης” τον διαδίδουμε στον πλανήτη. Αυτό δημιουργεί (αν καλλιεργηθεί μέσω των ΜΜΕ) έναν “υγειονομικό τρόμο”. Έτσι δημιουργείται μια υγειονομική ανασφάλεια γιατί η υγεία (και η ασφάλεια) είναι το υπέρτατο αγαθό. Οι μάζες τρομοκρατούνται και αυτό παραλύει κάθε σκέψη για αντίδραση. Επαγωγικά έχουμε δημιουργήσει μια νέα κοινωνία έτοιμη να διαδεχθεί τα πάντα.

Έτσι δημιουργείται ένα πλήγμα παραγωγικών σχέσεων που θέλουμε. Αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις. Καταργείται το 8ωρο, καταργείται η Κυριακή αργία, απολύσεις χωρίς αποζημίωση, μείωση μισθών και συντάξεων, εργασία χωρίς ωράριο κ.λπ.

Όμως αλλάζουν και οι σχέσεις στην αγορά (δημιουργούμε μια νέα αγορά). Μέσω των Lockdowns διαλύουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις αντικαθιστούμε με Πολυεθνικές Εταιρείες.

Έτσι παραχωρούμε τις τουριστικές “μικρές” επιχειρήσεις στις πολυεθνικές. Επειδή δεν καταναλώνουμε το επιπλέον εισόδημα αυξάνει τις καταθέσεις των τραπεζών. Έτσι οι τράπεζες θα μας δανείσουν τις καταθέσεις μας για την ανόρθωση της οικονομίας μετά τον κορωνοϊό. Οι πολυεθνικές που θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση της ελληνικής οικονομίας θα ενισχυθούν με τραπεζικά δάνεια (δηλαδή τις δικές μας καταθέσεις).

Θα προσπορίσουν τεράστια κέρδη. Επίσης η ακίνητη περιουσία θα περάσει στα χέρια των πολυεθνικών αφού οι πτωχευμένοι από τον κορωνοϊό Έλληνες δεν θα έχουν την δυνατότητα να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Έχει δημιουργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο για την αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας από τη Βουλή. Οι μάζες είναι τόσο τρομοκρατημένες που υπακούουν τυφλά κάθε εντολή. Φοράνε μάσκες, έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους, δέχονται το Lockdown αλλά το κυριότερο είναι ότι πρέπει όλοι να εμβολιασθούν με εμβόλια αμφιβόλου ποιότητας.

Είναι πιθανόν πίσω από το Project του κορωνοϊού να κρύβονται οι τράπεζες και οι πολυεθνικές ου ελέγχουν τον ΟΗΕ.

Ο ΟΗΕ μέσω του ΠΟΥ των Φαρμακευτικών Εταιρειών, του πολιτικού προσωπικού, των επιτροπών των “ειδικών” των ΜΜΕ, είναι πιθανόν να διαχειρίζεται την επένδυση κορωνοϊός.

Πάντοτε ο επαγωγικός λογισμός ισχύει στην οικονομία και την κοινωνία. Μόνο που οι λαοί πληρώνουν πάντοτε τα πειράματα των εξουσιαστών και πεθαίνουν στα πεδία των μαχών που δημιουργούν οι πολυεθνικές και οι τράπεζες. Έτσι και τώρα πρέπει να εμβολιασθούν όλοι. Κάθε αντίρρηση στον εμβολιασμό θα αντιμετωπίζεται με μέτρα καταστολής. Το Αστυνομικό Οργουελικό κράτος είναι εδώ.

Θα κλείσω με μια ρήση “Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής εξέλιξης. Έναν αγώνα για την επικράτηση αλήθειας κατά του ψέματος της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας της αγάπης κατπά του μίσους αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας δυστυχώς πολύ ανθρώπινο πόνο. Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον”.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

2 Σχόλια

 1. Ευδοκια Ξενοπουλου

  Καλησπερα σας,
  Ακουγοντας σημερα την εκπομπη της κυριας Ευης Κιαγια και μετα το τηλεφωνημα σας,εμαθα για την απιστευτη σελιδα σας και θελω να σας ρωτησω αν μπορω να αναρτω αρθρα σας στις σελιδες μου.Ευχαριστω εκ των προτερων.

  • Καλησπέρα σας,
   Μπορείτε να αναδημοσιεύετε τα άρθρα μας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιστοσελίδα μας θα αναφέρεται ως πηγή και θα υπάρχει ενεργό link προς κάθε άρθρο.

   Με εκτίμηση,
   Τραπεζικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.