Οι 584 φωτιές σε 8 ημέρες

Η (εγ)κλιματική αλλαγή και η δημιουργία του «νέου φυσικού περιβάλλοντος» από τις πολυεθνικές εταιρείες.

Μια Αγγλική παροιμία λέει: «Η φωτιά είναι καλός υπηρέτης αλλά κακός αφέντης». Στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2021 μπήκαν 584 φωτιές σε 8 ημέρες. Γιατί όμως πυρπολήθηκε η Ελλάδα; Οι λόγοι είναι δύο (2):

α. Ο έλεγχος της ενέργειας στην πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης, στην Ελλάδα. Στις περιοχές που κάηκαν θα «φυτευτούν» ανεμογεννήτριες, έστω και αν γίνει αναδάσωση. Όμως οι περιοχές που κάηκαν έχουν και «στρατηγικό» ορυκτό πλούτο σε μεγάλες ποσότητες. Απαραίτητο πλούτο για την «πράσινη ανάπτυξη» που επιβάλλεται μέσω της (εγ)κλιματικής αλλαγής. Ορυκτό πλούτο όπως το νικέλιο, κοβάλτιο, χαλκό κ.λπ., υπάρχει άφθονος σε περιοχές όπως η Εύβοια (μεγάλη πυρκαγιά που έκαιγε 5 ημέρες), η Στερεά Ελλάδα (Βίλια, Βαρυμπόμπη, πυρκαγιά που έκαιγε 3 ημέρες), η Μακεδονία και κυρίως η Καστοριά. Για τον ίδιο λόγο οι ΗΠΑ, η Κίνα, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα επέβαλλαν στην εξουσία του Αφγανιστάν τους Ταλιμπάν. Για την εκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού πλούτου από τις πολυεθνικές (στην Ελλάδα άναψαν για τον ίδιο λόγο τις πυρκαγιές). Το Αφγανιστάν έχει πληθυσμό 36 εκ. πολίτες. Τα 12 εκατομμύρια δεν γνωρίζουν αν την επόμενη ημέρα θα έχουν ένα πιάτο φαγητό.

β. Ο δεύτερος λόγος είναι η αλλαγή του φυσικού περιβάλλοντος με ένα υβριδικό κλωνοποιημένο περιβάλλον. Σε ένα κόσμο που η ανθρώπινη ζωή είναι εμπόρευμα, μια ελίτ ανθρώπων για το κέρδος και την εξουσία. Μπορεί να κάνει τα χειρότερα εγκλήματα. Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε την αντικατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος με ένα τεχνητό κλωνοποιημένο περιβάλλον.

Καλοκαίρι, Ελλάδα 2021. Στο τέλος Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου το κλίμα γίνεται ιδιαίτερα θερμό στην Ελλάδα. Η θερμοκρασία σκαρφαλώνει στους 40 περίπου βαθμούς και παραμένει εκεί για περίπου 10 ημέρες. Εκείνες ακριβώς τις ημέρες ξεσπούν στην Ελλάδα εντελώς ξαφνικά και ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές 584 πυρκαγιές. Φαίνεται πως η (εγ)κλιματική αλλαγή, διαθέτει ημερολόγιο και επιλέγει τις ημέρες που θα ξεσπάσουν ταυτόχρονα ένα μεγάλο πλήθος πυρκαγιών σε ζωτικά παραγωγικά σημεία σ’ όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Το πλήθος των πυρκαγιών και η συγχρονισμένη εμφάνισή του τις ίδιες ημέρες αποκλείουν το «φυσικό φαινόμενο». Εκτός αν ο εμπρησμός θεωρείται από τους «ειδικούς» (είναι οι νέοι «ειδικοί» που θα εκφράζουν τώρα την άποψή τους, μετά τους «ειδικούς» των μνημονίων και του κορονοϊού) ένα φυσικό φαινόμενο.

Είναι σαν κάποιος να σκοτώνεται από πυροβολισμό και οι «ειδικοί» να λένε ότι πέθανε φυσιολογικά από βαθιά γεράματα. Γι’ αυτό ακριβώς ο Ανώτατος Δικαστικός λειτουργός (Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) κος Βασίλης Πλιώτας, εκδίδει την ακόλουθη οδηγία – εντολή. Η οδηγία – εντολή αναφέρει:

Προς Κ.Κ.

  1. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών (εποπτεύουσα την Δ/νση Ασφαλείας Αττικής σε θέματα οργανωμένου εγκλήματος).
  2. Διευθυντή Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Κοινοποίηση:

  1. Δ/ντη Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.
  2. Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Λάμπρο Σοφουλάκη.

Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ασυνήθιστης έντασης και έκτασης που εκδηλώθηκαν κατά τις τελευταίες ημέρες με συνέπεια να προκληθούν ανυπολόγιστες ζημιές στο φυσικό περιβάλλον (και ιδίως στον δασικό πλούτο της χώρας) σε κτίρια, εγκαταστάσεις, σε αγροτικές εκτάσεις και καλλιέργειες και σε τουριστικές υποδομές με κίνδυνο μάλιστα για τη ζωή μεγάλου αριθμού συνανθρώπων μας, καθώς και ο «συγχρονισμός» στην εκδήλωσή τους, δημιουργούν εύλογες υπόνοιες για σκόπιμα οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα και όχι μόνο για απλό τυχαίο φαινόμενο σύμπτωσης περιστατικών αμελούς συμπεριφοράς. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης προανάκρισης κατά το άρθρο 245, παράγραφος 2 ΚΠΔ παράλληλα βεβαίως και ανεξάρτητα από τον σχηματισμό των επί μέρους (κατά τόπο) δικογράφων από τις δικαστικές αρχές και τους ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος σε συνεργασία με την Δ/νση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων εμπρησμού Π.Σ., να συγκεντρώσουν όλα τα κεντρικά στοιχεία που παρέχουν ενδείξεις για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου και κεντρικού σχεδιασμού για ενιαία δράση εμπρηστών – μελών εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή για τέλεση του κακουργήματος του άρθρου 187 παράγραφος 1 και 2 ΠΚ, συγκρότηση – ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει την τέλεση κακουργημάτων εμπρησμού σε δάση και κοινών κακουργημάτων (άρθρα 264, παρ. 1 και 265, παρ. 1, στοιχ. Β, Γ, ΠΚ).

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί σε όλο το εύρος του το ποινικό δικονομικό οπλοστάσιο (άρση τηλεφωνικού απορρήτου, διενέργεια ειδικών ανακριτικών πράξεων κ.λπ.) για να ελεγχθεί και να αξιοποιηθεί κάθε χρήσιμη σχετική πληροφορία.

Για την πρόοδο της προανάκρισης κατά τον σχηματισμό της συναφούς ποινικής δικογραφίας η εποπτεύουσα εισαγγελέας εφετών θα ενημερώνει τον Αρμόδιο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Η. Πλιώτας.

Σε αυτή την οδηγία – εντολή αναφέρεται ευθέως ότι πιθανόν οι 584 ταυτόχρονες πυρκαγιές να είναι προϊόν εμπρησμού και μάλιστα από εγκληματική οργάνωση. Δηλαδή, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα θεωρηθεί «συνωμοσιολόγος και ψεκασμένος» γιατί εξέδωσε μια σωστότατη εντολή που καταρρίπτει τον μύθο της εμφάνισης πυρκαγιών λόγω κλιματικής αλλαγής;

Τα αστεία στοιχεία που προβάλλουν οι αρχές, όπως γκαζάκια (αχρησιμοποίητα γκαζάκια τα οποία δεν φέρουν ίχνη φωτιάς), μεγεθυντικοί φακοί, είναι αδύνατον να προκαλέσουν 584 πυρκαγιές ταυτόχρονα. Πιθανότατα να είναι «στημένα» στοιχεία εμπρησμού ώστε να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη. Σε πολλά βίντεο στο YouTube εμφανίζονται λάμψεις εκρήξεων και μετά ακολουθούν πυρκαγιές. Περίπου το ίδιο εμφανίζεται στο βίντεο που δείχνει την έναρξη της φωτιάς στο Μάτι.

Σε ένα πλάτωμα με πολύ χαμηλή βλάστηση και με σπίτια γύρω – γύρω ταυτόχρονα εκτινάσσονται δύο μεγάλες φλόγες (σαν προϊόντα εκρήξεων) σε δύο σημεία που απέχουν μεταξύ τους αρκετά μέτρα (περίπου 150 μέτρα η μια φλόγα από την άλλη, όπως δείχνει η δορυφορική ανάλυση της φωτιάς στο Μάτι. Την φωτιά κατέγραφαν 4 δορυφόροι).

Έχουν κοινά σημεία, η φωτιά στο Μάτι και οι φωτιές που άναψαν τον Αύγουστο του 2021; Για την (τραγωδία) φωτιά στο Μάτι είναι υπόδικοι για να δικαστούν 20 άτομα. Μεταξύ αυτών είναι και οι κ. κ. Στέφανος Κολοκούρης, ο κ. Χαράλαμπος Χιώνης και ο κ. Χρήστος Λαμπρής, Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Υπόδικος κ. Στέφανος Κολοκούρης ήταν το 2018 στην τραγωδία στο Μάτι Αντιπύραρχος Διοικητής της ΕΜΑΚ που ηγήθηκε στην κατάσβεση της φωτιάς. Παρ’ όλο που ήταν υπόδικος, στην συνέχεια πήρε 2 βαθμούς και έγινα Αντιστράτηγος και στη συνέχεια Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος (η δίκη για το Μάτι εκκρεμεί). Ο κύριος Χαράλαμπος Χιώνης, το 2018 και κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο Μάτι ήταν αντιπύραρχος και Διοικητής Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής. Έγινε Υποστράτηγος το 2020. Στη συνέχεια πήγε στο αρχηγείο του Σώματος ως Κλαδάρχης σε ανώτατη θέση ευθύνης, παρ’ ότι είναι υπόδικος για την τραγωδία στο Μάτι.

Ο κ. Χρήστος Λαμπρής ήταν το 2018 Αντιπύραρχος και εναέριος συντονιστής το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι. Το 2020 προήχθη σε Υποστράτηγο και τοποθετήθηκε Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών. Στις τελευταίες κρίσεις του 2021 έγινε «κλαδάρχης» επιχειρήσεων. Ο Ανακριτής που είχε αναλάβει την υπόθεση στο Μάτι, κ. Θανάσης Μαρνέρης, είχε επιβάλλει εγγύηση στον κ. Λαμπρή ύψους 2.000 Ευρώ μετά την απολογία του. Ο Εισαγγελέας όμως δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ανακριτή. Επίσης, ο Ανακριτής είχε προτείνει την κακουργηματική δίωξη των πιο πάνω αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Όμως, πάλι ο Εισαγγελέας την έκανε πλημμεληματική δίωξη. Εδώ υπάρχει ένα ερώτημα, πώς ενώ είναι υπόδικοι για την τραγωδία στο Μάτι κρίθηκαν και πήραν μεγαλύτερο βαθμό; 

Επίσης, ο κ. Κων/νος Τσουβάλας, αρχηγός της ΕΛΑΣ τότε (το 2018) αποπέμφθηκε από την τότε κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι. Τελικά επανήλθε από την τωρινή κυβέρνηση ως Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη. Ουδέποτε στην τραγωδία στο Μάτι έγινε έρευνα για οργανωμένο εμπρησμό από εγκληματική ομάδα, έστω και αν στην Κινέττα άναψαν 14 φωτιές διαδοχικά (σε ευθείες γραμμές) από τις 12μ.μ. έως τις 12:30μ.μ., για τις οποίες η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεφάνθη ότι: «Δεν βρέθηκαν ίχνη εμπρησμού». Πρόκειται για το μεγαλύτερο θαύμα στην σύγχρονη Ελλάδα. Τώρα τα ίδια πρόσωπα ανέλαβαν την προσπάθεια για την κατάσβεση και την έρευνα των 584 πυρκαγιών. Τι σύμπτωση.

Αν οι 584 πυρκαγιές είναι εμπρησμός, πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γιατί κανένας Οργανισμός, υπηρεσία ή ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να προγραμματίσει και να εκτελέσει τέτοιου μεγέθους καταστροφή, ούτε καν η Τούρκικη Μυστική Υπηρεσία ΜΙΤ.

Αν είναι οργανωμένο σχέδιο, όπως έχει σοβαρές ενδείξεις ο κ. Πλιώτας, τότε αυτό προϋποθέτει μακροχρόνιο σχεδιασμό, μελέτη του ανάγλυφου του εδάφους, ρύθμιση των καιρικών συνθηκών – ο καιρός μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ανεπτυγμένης τεχνολογίας, π.χ. HAARP – και εκτέλεση από εξαιρετικούς επαγγελματίες, ειδικευμένους σε δολιοφθορές ή «φυσικές καταστροφές» μέσω πυρκαγιών ή άλλων δήθεν φυσικών φαινομένων. Τις πυρκαγιές στην Ελλάδα τις κατέγραψε το σύστημα COPERNICUS που κάνει γεωσκόπηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ανήκει στον Οργανισμό Forest Fire Information System (FFIS). Δορυφόρος Sevi 21 Monitor 2. Άραγε θα ζητηθεί η συνδρομή του για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι ή θα συγκαλυφθεί ο εμπρησμός;

Όμως εκτός από την Ελλάδα, ταυτόχρονα άρχισαν να εμφανίζονται πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη. Με τον ίδιο τρόπο που εμφανίσθηκε ο Κορονοϊός, ξαφνικά σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εμφανίσθηκαν πυρκαγιές στην Ιταλία και την Ισπανία. Εν μέσω καύσωνα ξαφνικά εμφανίσθηκαν πυρκαγιές όπως και στην Ελλάδα. Συμπτωματικά εμφανίσθηκαν πυρκαγιές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε 3 Μεσογειακές χώρες.

Τυχαίο φαινόμενο; Όχι φυσικά. Γιατί όμως πρέπει να καταστραφεί ένα τεράστιο κομμάτι της φύσης σε παγκόσμιο επίπεδο;

Γιατί πρέπει να αντικατασταθεί το φυσικό περιβάλλον με «τεχνητό» περιβάλλον, με υβριδικά φυτά που δημιουργούν οι χημικές (φαρμακευτικές) πολυεθνικές εταιρείες. Η αντικατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Απλώς παρατήρησε πόσα υβριδικά τρόφιμα υπάρχουν στα Super Market. Τρόφιμα Φρανκενστάιν, μεταλλαγμένα.

Εντελώς παραπλανητικά, στρέφουν την κοινή γνώμη μόνο στις ανεμογεννήτριες. Όμως ο πραγματικός λόγος είναι ότι θέλουν να αλλάξουν το φυσικό περιβάλλον. Πώς; Με την αναδάσωση με υβριδικά (μεταλλαγμένα) δένδρα, χορτάρι και φυτά. Μέσω σπόρων που θα «προσφέρουν» στις υποταγμένες κυβερνήσεις οι πολυεθνικές τροφίμων και φαρμάκων. Όπως η Monsanto, η Bayer κ.λπ. Ο σπόρος των πολυεθνικών μπολιάζει το έδαφος και δεν μπορεί να δεχθεί άλλο σπόρο εκτός από αυτόν που παράγουν οι πολυεθνικές. Τα «νέα φυτά» είναι ήδη έτοιμα και οι «ειδικοί» άρχισαν το νέο παραμύθι ότι τα πεύκα είναι ακατάλληλα για αναδάσωση και πρέπει να φυτευτούν «νέες» ποικιλίες δένδρων και φυτών. Η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προγραμματίσει μέχρι το 2030 να αντικατασταθούν 3 δισεκατομμύρια δένδρα και φυτά με υβριδικά που θα τα «κατασκευάσουν» οι πολυεθνικές εταιρείες. Την ίδια στιγμή οι εταιρείες αυτοκινήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν προγραμματίσει ότι μέχρι το 2050 θα πρέπει να «κυκλοφορούν» στην Ευρώπη 200 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα που για να κινηθούν χρειάζονται μπαταρίες. Δηλαδή χρειάζονται λίθιο, νικέλιο και κοβάλτιο. Ποια περιοχή έχει μεγάλα αποθέματα νικελίου; Η Εύβοια. Και ποια χώρα έχει τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου στον πλανήτη; Το Αφγανιστάν. Αν ελέγχεις το φυσικό περιβάλλον, ελέγχεις και την τροφή.

Δηλαδή, ελέγχεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει. Ο έλεγχος των ανθρώπινων μαζών μέσω των μεταλλαγμένων τροφίμων προβλέπεται από την Ατζέντα 30. Αν ελέγχεις το φυσικό περιβάλλον, ελέγχεις και τη ζωή στον πλανήτη.

Οι πολυεθνικές θέλουν να μονοπωλήσουν όλη την διατροφική αλυσίδα και να μπολιάσουν το έδαφος με σπόρους που θα διαθέτουν μόνο αυτές. Έτσι η φύση θα γίνει κτήμα τους (μια παγκόσμια νεοφεουδαρχία) αφού θα ελέγχουν όλο το παγκόσμιο φυσικό περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους, όπως την τροφή, το οξυγόνο, τα καιρικά φαινόμενα κ.λπ. Θα μπορούσαν να επιβάλλουν τις φυσικές (καιρικές) συνθήκες που θέλουν. Όποιος δεν θα χρησιμοποιεί τους σπόρους των πολυεθνικών, το χωράφι του δε θα καρπίζει. Θα αντικατασταθούν όλα τα φυτά με κλωνοποιημένα υβριδικά φυτά. Έχουν ήδη σχεδιάσει το φυσικό περιβάλλον να αντικατασταθεί με ένα κλωνοποιημένο τεχνητό περιβάλλον. Αυτό θα γίνει με αργούς ρυθμούς, ώστε οι άνθρωποι να προσαρμοσθούν σιγά – σιγά και να ζουν μέσα σε ένα κλωνοποιημένο τεχνητό περιβάλλον. Αφού συνηθίσουν το τεχνητό περιβάλλον θα «εμφανισθούν» και οι κλωνοποιημένοι άνθρωποι. Οι μετάνθρωποι που θα αντικαταστήσουν ένα μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού.

Γι’ αυτό το 2014 ψήφισε η Ελληνική Βουλή τον «κώδικα Αλιμεντάριους». Ο «Κώδικας Αλιμεντάριους» είναι ο έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της τροφής.

Ο κώδικας αυτός ορίζει ότι δεν θα μπορεί ο πολίτης να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε φυσικό προϊόν (όπως χαμομήλι, τσάι, φλισκούνι, δίκταμο κ.λπ.) έστω και αν είναι άρρωστος, χωρίς την έγκριση των πολυεθνικών του φαρμάκου. Όποιος έχει πηγάδι στο κτήμα του θα φορολογείται. Όποιος καλλιεργεί ιδιωτικά για δική του κατανάλωση θα θεωρείται έμπορος και θα φορολογείται άγρια.

Το νομοθετικό πλαίσιο είναι σκληρό για τους πολίτες και ευνοϊκό για τις πολυεθνικές. Ο άνθρωπος είναι μέρος της φύσης, έτσι η αλληλεξάρτηση και αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ των φυσικών συστημάτων, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης του και τον τρόπο που παίρνει τις αποφάσεις του και τον τρόπο που ενεργεί.

Ο Βασίλης Πλιώτας «μίλησε» για εγκληματική οργάνωση που βάζει τις φωτιές στην Ελλάδα, όμως δεν συνέδεσε τις πυρκαγιές στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη.

Είναι πιθανόν οι εμπρηστές στην Καλιφόρνια, στην Τουρκία, στην Αφρική, στην Ελλάδα, στην Ισπανία και παντού σ’ όλο τον κόσμο να είναι οι ίδιοι. Και ίσως αυτοί οι παγκόσμιοι εμπρηστές να έχουν κατασκευάσει και εξαπλώσει και τον Κορονοϊό. Ο ΟΟΣΑ ο οποίος ελέγχεται από τις πολυεθνικές έχει ανακοινώσει ότι η Μεσόγειος είναι ένα hotspot πυρκαγιών. Όλα στημένα.

Αυτή είναι η (εγ)κλιματική αλλαγή, δηλαδή η αλλαγή με τεχνητά μέσα του φυσικού περιβάλλοντος και του κλίματος για να ελέγχουν απόλυτα τη ζωή και τη συμπεριφορά των λαών. Αν ελέγξεις την φύση τότε εύκολα σκλαβοποιείς τους λαούς, αφού οι λαοί είναι μέρος του φυσικού περιβάλλοντος. Η Ατζέντα 30 που ψήφισε ο ΟΗΕ περιλαμβάνει τα γεγονότα που θα γίνουν από το 2015 έως το 2030.

Όπως ο Παγκόσμιος Εμβολιασμός, ο έλεγχος του φυσικού περιβάλλοντος, ο έλεγχος της ενέργειας, ο έλεγχος του νερού κ.λπ. Οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν έχουν απόλυτα σχέση με την (εγ)κλιματική αλλαγή και συνέβησαν «τυχαία» αμέσως μετά τις πυρκαγιές, οι οποίες απλώθηκαν ταυτόχρονα σ’ όλο τον πλανήτη.

Το ερώτημα είναι, μήπως η εγκληματική οργάνωση που ψάχνει ο κ. Πλιώτας ονομάζεται ΟΗΕ;

Αλλά αυτό απλά είναι ένα ερώτημα.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.