Μπορεί το παγκόσμιο καταπίστευμα και ο νόμος N.E.S.A.R.A. (G.E.S.A.R.A.) να απελευθερώσουν τους λαούς από το χρέος (γιατί έγινε η επίθεση στους δίδυμους Πύργους την 11/9/2001)

Μέρος 2ο
Εκτός από το παγκόσμιο καταπίστευμα που θα μπορούσε να απελευθερώσει τους λαούς από τα χρέη υπάρχει ένα ακόμη εργαλείο για την απελευθέρωση των λαών. Ο νόμος N.E.S.A.R.A. δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1990 από τον Δρ. Χάρβεϊ Φράνσις Μπάρναρτντ ως ένα εναλλακτικό πιο ανθρώπινο πολιτικοοικονομικό σύστημα στις Η.Π.Α.

Είναι το ακρωνύμιο των λέξεων National Economic Security and Recovery act. Δηλαδή πράξη εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Ανόρθωσης και απευθύνονται στους πολίτες των Η.Π.Α. και μέσα στους πολίτες όλου του Πλανήτη. Αλλάζοντας μόνο το Αρχικό γράμμα Ν (Nation) με το G (Global). Πρόκειται για μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου η οποία θεσπίσθηκε στις Η.Π.Α. στις 9 Μαρτίου 2000. Μετά από πίεση ο Πρόεδρος Κλίντον αναγκάσθηκε να υπογράψει την εγκυρότητα του νόμου N.E.S.A.R.A. στις 10/10/2000.

Σαν έναρξη της εφαρμογής του νόμου ορίσθηκε η ημερομηνία εφαρμογής του στις11 Σεπτεμβρίου 2001 στις 10 το πρωί με πρώτο βήμα μια νέα κεντρική Τράπεζα στις Η.Π.Α. η οποία θα λειτουργούσε στον 1ο και τον 2ο όροφο του Βόρειου Πύργου των Δίδυμων Πύργων. Όμως στις 9 το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 εκδηλώθηκε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους με αποτέλεσμα να καταστραφούν (όλο περιέργως) τα λογισμικά της Νέας Κεντρικής Τράπεζας και έτσι η εφαρμογή του νόμου N.E.S.A.R.A. αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Ο Νόμος N.E.S.A.R.A. περιλαμβάνει 19 άρθρα.

1ο Άρθρο: Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες, ενυπόθηκα δάνεια και τραπεζικά χρέη διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκου. (Ο τόκος είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη. Οι Μουσουλμανικές τράπεζες δεν χρεώνουν τόκους).

2ο Άρθρο: Καταργείται ο φόρος εισοδήματος (Στην Ελλάδα το 70% των φόρων το καταβάλουν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Οι εφοπλιστές έχουν απαλλαγεί από φόρους. Ενώ οι τράπεζες δεν έχουν πληρώσει φόρους από το 2013-αναβαλλόμενος φόρος-και η Αστική τάξη της Ελλάδας έχει μια σειρά από φοροαπαλλαγές).

3ο Άρθρο: Κλείνουν οι εφορίες και μεταφέρονται στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο είναι υπεύθυνο για την συλλογή φόρου συναλλαγής Φ.Π.Α. (φόρος προστιθέμενης Αξίας).

(Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργεί η Α.Α.Δ.Ε.-Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων-η οποία ελέγχει τις εφορίες και τα τελωνεία και χαράσσει την φορολογική πολιτική στην Ελλάδα. Η Α.Α.Δ.Ε. είναι όργανο των Δανειστών οι οποίοι και την ελέγχουν) 4ο Άρθρο: Επιβολή φόρου ΦΠΑ 14% σε όλα τα αγαθά και προϊόντα. Όχι όμως στα παλιά.

Π.χ. Αν κάποιος πουλήσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό του δεν πληρώνει φόρο. Εάν αγοράσει καινούργιο πληρώνει Φ.Π.Α. 14%. Έχει υπολογιστεί από πολλά Πανεπιστήμια ότι η επιβολή φόρου Φ.Π.Α. 14% σε όλες τις πωλήσεις νέων προϊόντων είναι υπέρ αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες του κράτους.

5ο Άρθρο: Αυξάνονται όλες οι παροχές των Συνταξιούχων. (Στην Ελλάδα τα ταμεία των Συνταξιούχων κύριας και επικουρικής σύνταξης έχουν ληστευτεί το 2013 με το PSI. Ενώ το κράτος καταχράσθηκε αντισυνταγματικά τα αποθέματα ύψους 25 Δις ευρώ όταν κούρεψε (λήστεψε) τα ομόλογα των Ταμείων. Τα ομόλογα εκδόθηκαν με την εγγύηση του κράτους και τα ταμεία υποχρεώθηκαν να τα αγοράσουν. Ύστερα το κράτος “εγγύησης” των ομολόγων τα κούρεψε χωρίς να επέμβει η δικαιοσύνη για την πρωτοφανή αυτή απάτη ενώ εξόφλησε τα ομόλογα των κατοίκων εξωτερικού στο ακέραιο. Αποτέλεσμα ήταν τα ταμεία να μην έχουν ρευστότητα να πληρώσουν τις συντάξεις οι οποίες περικόπηκαν κατά 50%.

6ο Άρθρο: Καταργείται το Admiral Law. Ο νόμος που θέτει τις Η.Π.Α. σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.

7ο Άρθρο: Ενεργοποιείται το Amemdnent 13. Υπάρχει η αλλαγή του Συντάγματος που αναφέρει ότι απαγορεύεται στους Αμερικάνους πολίτες να φέρουν τίτλο ευγενείας.

8ο Άρθρο: Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η Βουλή, Η Γερουσία και ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. και να διεξάγουν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε “μεταβατικός πρόεδρος”. Έχει επιβληθεί στις Η.Π.Α. από τις 5 Δεκεμβρίου 2012. Ο πραγματικός Πρόεδρος είναι ο John Andrew Boehnez ο οποίος είναι πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων. Επελέγη ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε την συγκατάθεση του Boehnez για να επιτεθούν οι Η.Π.Α. στη Συρία.

9ο Άρθρο: Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. έτσι ώστε να μην υπάρχει νοθεία στις εκλογές των Η.Π.Α. και όχι μόνο (στην Ελλάδα τις εκλογές τι3ς ελέγχει η Singular Logic).

10ο Άρθρο: Δημιουργείται Νέο Υπουργείο Οικονομικών και νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζεται στην ισοτιμία χρυσού, αργυρού, πλατίνας ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα για να αποκλεισθεί μια πτώχευση των Η.Π.Α. Το νέο δολάριο είναι έτοιμο να εκτυπωθεί. Το άρθρο 10 πρέπει να αλλάξει. Το νέο νόμισμα πρέπει να έχει σαν βάση τον πλούτο των Η.Π.Α. και όχι τον χρυσό γιατί η οικογένεια Ροτσιλντ ελέγχει τα παγκόσμια αποθέματα χρυσού. Έτσι πάλι οι Ροτσιλντ θα ελέγχουν το νόμισμα μέσω του χρυσού. Στην Ελλάδα η Eldorado Gold που εκμεταλλεύονται τον χρυσό στην Χαλκιδική έχει βασικούς μετόχους κατά 55% τράπεζες τις οποίες ελέγχει η οικογένεια Ροτσιλντ.

11ο Άρθρο: Απαγορεύονται τα πιστοποιητικά γεννήσεων των Αμερικάνων Πολιτών και κατ’ επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα για να παράγουν πλούτο στους τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12ο Άρθρο: Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το αρχικό Σύνταγμα των Η.Π.Α.

13ο Άρθρο: Κλείνει η κεντρική τράπεζα που ονομάζεται Federal Resezve (Σύστημα Αποθεματικού Κεφαλαίου) και πτωχεύει Οριστικά κατά την διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Resezve θα επιτρέπεται να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών. (Αν κλείσει η Federal Resezve θα διαγραφούν τα χρέη των Η.Π.Α. προς αυτήν που σήμερα είναι 16 τρις δολάρια).

14ο Άρθρο: Επαναφορά στην μυστικότητα των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι αν το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την νομιμότητά τους δεν μπορεί να σε καταδικάσει σαν κλέφτη εξ’ ορισμού.

15ο Άρθρο: Επαναφορά της Συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς, δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό Δίκαιο.

16ο Άρθρο: Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση ή πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17ο Άρθρο: Επιβάλλεται Ειρήνη σε όλα τα Έθνη.

18ο Άρθρο: Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιοτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο αυτομάτως πιστώνεται από το παγκόσμιο καταπίστευμα. Ο Νόμος N.E.S.A.R.A αναγνωρίζει όχι μόνο την ύπαρξη του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος αλλά νομιμοποιεί το δικαίωμα κάθε κράτους να ζητήσει τα κεφάλαια που έχουν συγκεντρωθεί στον λογαριασμό του.

19ο Άρθρο: Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες τεχνολογίας οι οποίες είναι μυστικές και κρυμμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος από την δουλειά των τραπεζών και των πολυεθνικών.

Π.χ. Η ελεύθερη ενέργεια (του Νικολά Τέσλα) θα είναι προσβάσιμη σε όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γης..Με την χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων θα θεραπεύονται πολλές ασθένειες. Ο νόμος N.E.S.A.R.A. έχει δημιουργηθεί για τις Η.Π.Α. για να γίνει G.E.S.A.R.A. και να εφαρμοσθεί σε όλα τα κράτη του πλανήτη χρειάζεται να προσαρμοσθεί στις συνθήκες λειτουργίας του κάθε κράτους. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές θέλουν να σταματήσουν την εφαρμογή του και έτσι προβάλουν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα που αν επικρατήσει θα ακυρώσει τον νόμο N.E.S.A.R.A..

Η επίθεση στου δίδυμους πύργους έγινε για τρεις λόγους:

Οι 3 λόγοι είναι:

 1. Να μην εφαρμοστεί ο νόμος N.E.S.A.R.A.
 2. Να παραταθεί η εξόφληση του χρέους των Η.Π.Α. στην Κίνα. Σήμερα η Κίνα κατέχει Αμερικανικά Ομόλογα ύψους 1 τρις 300 δις δολάρια.
 3. Να δημιουργηθεί ένα Παγκόσμιο Αστυνομικό κράτος έτσι ώστε να πάψει να υπάρχει έστω και η σκέψη για την απελευθέρωση των λαών. Θα επιβληθεί μια Αστυνομική Υγειονομική Ψηφιακή Δικτατορία μέσω του κορονοϊού που είναι ένα Αμερικανοκινέζικο Βιολογικό όπλο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δίδυμοι πύργοι ανήκουν ο ένα στην Οικογένεια Morgan (Ροτσιλντ) και ο άλλος στην οικογένεια Ροκφέλερ. Η επίθεση ήταν απλός μια “εικονική” επίθεση για τους λόγους που αναφέρομαι πιο πάνω. Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους και για 48 ώρες η FEMA είχε αναλάβει τη διακυβέρνηση των Η.Π.Α. Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. και η Κυβέρνησή του είχαν απομονωθεί σε μυστική τοποθεσία. Ήδη ο Χαράρι δήλωσε ότι μας έχουν χακάρει όλους και ελέγχουν την συμπεριφορά μας. Για να σπάσει το Matrix χρειάζεται ανυπακοή και αλληλεγγύη. Δεν εφαρμόζουμε κανένα νόμο που μας δολοφονεί. Δεν υπακούμε σε καμία εντολή που δίνουν οι δολοφόνοι μας. Δημιουργούμε δεσμούς αλληλεγγύης με τους συνανθρώπους μας.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου     310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

3 Σχόλια

 1. Κύριε Δημήτρη μας λέτε ότι είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί ο νόμος γκεσαρα, αλλά δεν μας λέτε ότι ένα τελικά εφαρμοστεί και εάν εφαρμοστεί θα είναι όπως αναγράφεται στα 19 άρθρα..

  • Κάθε χώρα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, κτλ. Ο Νόμος N.E.S.A.R.A. δημιουργήθηκε για τα δεδομένα των ΗΠΑ. Για να ισχύσει σε άλλες χώρες, πρέπει να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε χώρας. Άλλες χώρες έχουν μόνο Βουλή, άλλες και Γερουσία, άλλες Άνω Βουλή και Κάτω Βουλή, άλλες αποτελούνται από ομοσπονδιακά κρατίδια/πολιτείες (π.χ. Γερμανία, Μαλαισία, Ινδία, κτλ.). Η βάση είναι στις Η.Π.Α. και σύμφωννα με αυτή -πάντα με τις κατάλληλες τροποποιήσεις- μπορεί να ισχύσει οπουδήποτε.

 2. Δημήτρης

  Και Μόνη η ημερομηνία εφαρμογής τους νόμου 11/9/2001 Είναι ύποπτη… για όσους γνωρίζουν + – 3 πανσέληνου
  11+3=14. / 14+3=17./ 14+14=28 ημέρες για κάθε φεγγάρι.
  Όπως 17 Νοέμβρη
  11 Σεπτέμβρη
  Καθόλου τυχαίες ημερο/ίες.
  Αν θες να πάει καλά κάτι Κάνε το 3 πριν η 3 μέρες μετά την πανσέληνο. Ακόμα και το κλάδεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.