Η φωτιά στο Μάτι και οι εκατό “πλημμεληματικές δολοφονίες”

Εκδόθηκε το πόρισμα για την φωτιά στο Μάτι στην οποία κάηκαν φρικτά 100 αθώοι άνθρωποι. Η ετυμηγορία ήταν ασυνεννοησία μεταξύ των κρατικών αρχών και τα αυθαίρετα που χτίστηκαν παράνομα. Δηλαδή όταν το κράτος έπαιρνε τα πρόστιμα για την διατήρηση δεν ήταν αυθαίρετα. Όσοι κάηκαν δεν είχαν όλοι αυθαίρετα, πολλοί είχαν πάει στο Μάτι για να κάνουν μπάνιο ή να φάνε. Και οι 14 φωτιές αντιπερισπασμού που άναψαν στην Κινέττα διαδοχικά από τις 12 έως τις 12:30 δεν ήταν εμπρησμός. Τέτοια  γελοία ανακοίνωση έβγαλε η Πυροσβεστική. Τι ήταν οι 14 διαδοχικές φωτιές, θαύμα; Αλλά και στο Νέο Βουτσά δεν άναψε μόνο μια φωτιά αλλά δύο. Η μία σε απόσταση 150 μ. από την άλλη. 5 Δορυφόροι κατέγραψαν τις φωτιές:

1) International Charte for Space and Major Disasters του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος.

2) Copernicus Emergency Managements Service.

3) Ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentine 2.

4) Fire Management System της NASA.

5) Το Γαλλικό Δορυφορικό σύστημα Pietades.

Μέσα στην δικογραφία υπάρχουν οι καταγραφές των δορυφόρων για το τι έγινε πριν και μετά; Οι συγγενείς των θυμάτων μήπως πρέπει να ζητήσουν τα στικάκια που δείχνουν τι έγινε πριν και μετά αφού όλα είναι καταγεγραμμένα στην μνήμη των δορυφόρων; Ο 65χρονος που “ομολόγησε”, ομολόγησε οικιοθελώς ή κατόπιν εντολών ξέροντας ότι όλοι θα κατηγορηθούν για πλημμέλημα; Η Αγγελική Νικολούλη που μίλησε για “δολοφόνους που κυκλοφορούν ελεύθεροι” ξέρει κάτι;

Υπάρχουν οι καταθέσεις των υπεύθυνων των κατασκηνώσεων για το ποιος τους ενημέρωσε και απομάκρυναν τα μέλη της;

Τα ΜΜΕ πάντως ενισχύουν με δημοσιεύματα τι πλημμέλημα και την τυχαία πυρκαγιά και αυτό είναι το περισσότερο ύποπτο απ’ όλα.

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.