Η παγκόσμια επισιτιστική κρίση που θα δημιουργήσουν οι πολυεθνικές εταιρείες και η δολοφονία του 50% του πληθυσμού της Γης

Ο Αλέξης Καρέλ, γιατρός, Βιολόγος, που του έχει απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ, γράφει: «Είμαστε ότι τρώμε. Και αυτό που τρώμε καθορίζει τις σκέψεις, τη ζωή μας, το παρόν, το μέλλον και το πεπρωμένο μας».

Το 1960 ο πληθυσμός της Γης ήταν 3 δις άνθρωποι. Το 2025 ο πληθυσμός της Γης θα είναι 10 δις άνθρωποι. Ο Διευθυντήριο που εξουσιάζει τον κόσμο, ορίζει ότι τα 10 δις είναι υπερπληθυσμός και πρέπει να μειωθεί σε ποσοστό 50% ο Παγκόσμιος Πληθυσμός. Θα μπορούσε η τροφή να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο το οποίο θα σκλαβοποιήσει τις ανθρώπινες μάζες και θα αφανίσει δισεκατομμύρια ανθρώπους; Η πείνα είναι η χειρότερη μορφή βίας. Όποιος ελέγχει την τροφή, ελέγχει και τον πληθυσμό του πλανήτη, αφού η τροφή είναι το πιο απαραίτητο συστατικό για την ανθρώπινη ζωή.

Καλύπτει την πιο βασική ανθρώπινη ανάγκη. Σήμερα η ανθρωπότητα δέχεται μια πολύπλευρη επίθεση. Οι λαοί δέχονται μια επίθεση που έχει αρχίσει από το 1944 λίγο πριν τελειώσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος με την διάσκεψη του Bretton Woods με την οποία δημιουργήθηκε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Στόχος είναι η επιστροφή στην Φεουδαρχία και η αντικατάσταση των ανθρώπων με τους μετανθρώπους, μέσω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να φτωχοποιηθούν οι λαοί του πλανήτη και ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού να αφανισθεί, είτε με μια σειρά από ελεγχόμενες πανδημίες, είτε με εμβόλια, είτε με πολέμους, είτε με τον απόλυτο έλεγχο της τροφής.

Μέσω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παγιώθηκε η Παγκοσμιοποίηση και ιδρύθηκε η Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι έχουν επιβάλλει την εξουσία τους οι Τράπεζες και μια ομάδα 750 πολυεθνικών εταιρειών που αποτελούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Το 1933 οι Τράπεζες και οι πολυεθνικές ανέβασαν τον Χίτλερ που ήταν ένα υπάκουο πιόνι τους.

Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρέμειναν ουδέτερες η Ελβετία και η Ισπανία, έτσι ώστε όλες οι αντιμαχόμενες παρατάξεις να έχουν εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ τους.

Στην Βραζιλία και την Αργεντινή δημιουργήθηκαν δεκάδες μεικτές Αμερικανοναζιστικές επιχειρήσεις. Ενώ στο τέλος του 1944 η Γερμανία παρέδωσε έτοιμη την ατομική βόμβα στις ΗΠΑ με αντάλλαγμα την επιχείρηση συνδετήρα, έτσι ώστε να διασωθούν πολλά κορυφαία Ναζιστικά στελέχη.

Γι’ αυτό η ατομική βόμβα που έπεσε το 1945 στις 6 Αυγούστου 1944, βασίστηκε στην διάσπαση του ατόμου ουρανίου-που ήταν Γερμανικής κατασκευής. Ενώ η βόμβα που έπεσε στις 9 Αυγούστου 1944 στο Ναγκασάκι ήταν Αμερικάνικη και βασίστηκε στην διάσπαση του ατόμου πλουτωνίου. Ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αν δεν τον στήριζε η κολοσσιαία χημική βιομηχανία A.G. FARBEN. 5 ανώτερα στελέχη της A.G. FARBEN ήταν μερικοί από τους βασικούς χρηματοδότες και ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως εμφανίζονται στις επίσημες ιστοσελίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες.

Όλοι τους οι φανατικοί οπαδοί του Ναζισμού και του Χίτλερ, όπως α) Ο Walter Hollstein, νομικός σύμβουλος της A.G. FARBEN και ο απόλυτος ιδρυτής της Ε.Ε., β) ο Γερμανός Καγκελάριος Ludwig Erhard, γ) ο Ludger Westrick, επικεφαλής της Ναζιστικής Γερμανικής Καγκελαρίας, δ) o Karl Carsten, Γερμανός Υφυπουργός του Υπουργείου εξωτερικών, ε) Karl-Gunther von Hase, προϊστάμενος της Υπηρεσίας τύπου και πληροφοριών της Γερμανικής κυβέρνησης.

Το 1951 με νόμο, οι Ναζί επανήλθαν στον Γερμανικό κρατικό μηχανισμό. Η A.G. FARBEN τυπικά ιδρύθηκε το 1925, από τις εταιρείες Bayer, BASF, Hoechst και τις εταιρείες Kall, Cassella, Agta Ter Meer και Grisham. Το 1933 η Αμερικάνικη εταιρεία Standard Oil of New Jersey, ιδιοκτήτης Ροκφέλερ, αγόρασε 1.000.000 μετοχές της A.G. FARBEN. Έτσι δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία χημικών, φαρμάκων και πυρομαχικών στον πλανήτη.

Ο Bayer (ιδρυτής της Bayer) συνεργάσθηκε στενά με τους Gustav Krupp και τον Duisburg. Αν δεν υπήρχε η A.G. FARBEN και η Deutsche Bank, ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρόεδρος της A.G. FARBEN ορίζεται ο Frich te Meer.

Πρόεδρος της A.G. FARBEN ορίζεται ο Frich te Meer (μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από το 1956 έγινε Πρόεδρος της Bayer).

Η εταιρεία του te Meer κατασκεύαζε τα θανατηφόρα αέρια που χρησιμοποιήθηκαν στους θαλάμους αερίων των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Η Bayer είναι ο δημιουργός της ηρωίνης μέσω της επεξεργασίας του οπίου, ο te Meer επανάφερε στην επιφάνεια τον διατροφικό κώδικα Αλιμεντάριους (code Alimentarius).

Ο Code Alimentarius είναι ένα σύστημα κανόνων και οδηγιών για τον έλεγχο της διατροφικής αλυσίδας και των τροφίμων από τις μεγάλες πολυεθνικές και λειτουργεί εις βάρος των λαών του πλανήτη. Μετά τον πόλεμο η A.G. FARBEN διασπάστηκε στις εταιρείες από τις οποίες είχε δημιουργηθεί. 24 κορυφαία στελέχη της A.G. FARBEN καταδικάστηκαν στις δίκες της Νυρεμβέργης αλλά επανήλθαν σταδιακά στις παλιές τους θέσεις μέχρι το 1951.

Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιουργήθηκε ο ΟΗΕ, ένας ελεγχόμενος από τις πολυεθνικές οργανισμός. Το 1962 ο ΟΗΕ επανενεργοποίησε τον κώδικα Αλιμεντάριους με την ονομασία «Κώδικας διατροφής». Το 2002 οι μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων, τροφίμων, αγροτικών και χημικών προϊόντων, επέλεξαν να στηρίξουν τον κώδικα διατροφής (Code Alimentarius) για τον έλεγχο του Παγκοσμίου Πληθυσμού. Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, έχοντας την λογική λεόντειων νόμων, οι οποίοι είναι αντίθετοι στην διατροφική λογική.

Δηλαδή, αντί σ’ αυτούς τους νόμους να αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία τα οποία πρέπει να απαγορεύονται για την υγεία των ανθρώπων, αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία που επιτρέπεται να καταναλώνει ο άνθρωπος, καθιστώντας έτσι παράνομη την παραγωγή, κατοχή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού στοιχείου, δεν περιλαμβάνεται στις λίστες των τροφίμων που έχουν δημιουργήσει οι πολυεθνικές εταιρείες.

Θα επιτρέπεται δηλαδή να παράγουμε, να κατέχουμε, να εμπορευόμαστε και να καταναλώνουμε μόνο τις τροφές που θα μας επιβάλλουν οι πολυεθνικές τροφίμων, φαρμάκων και χημικών προϊόντων. Οι ίδιες εταιρείες ελέγχουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ο οποίος θα ασκεί εξουσία σε περίπτωση παγκόσμιας πανδημίας και θα δίνει εντολές στα κράτη οι οποίες θα εφαρμόζονται υποχρεωτικά. Όλα θα γίνονται υπό την εποπτεία του ΠΟΥ ο οποίος θα είναι ασκεί εξουσία πάνω στα κράτη.

Θα είναι ο επόπτης όλων των συστημάτων που έχουν σχέση με την υγεία των ανθρώπων χωρίς να τον περιορίζουν τα εθνικά νομικά συστήματα. Ο διατροφικός κώδικας θα επιβληθεί στην αρχή μέσω οδηγιών και στην συνέχεια μέσω υποχρεωτικών δεσμευτικών νόμων σε όλα τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ). Αν κάποιο κράτος-μέλος αρνηθεί να τηρήσει ή να επικυρώσει τους όρους του Κώδικα Διατροφής, χάνει αυτομάτως (δικαστικά) οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος. Ήδη οι προτάσεις που θα περιλαμβάνει ο κώδικας είναι αμετάκλητές.

Ο κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας χαρακτηρίζοντάς τας «τοξική δηλητηρίαση»). Κάθε είδους τροφή θα υποβάλλεται σε ακτινοβολία «για αποστείρωση προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα θρεπτικά στοιχεία».

Η οδηγία αυτή εφαρμόσθηκε στις ΗΠΑ το 2008 σε μαρούλια και σπανάκια, χωρίς ο Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων να ενημερώσει τον Αμερικάνικο λαό. Τα θρεπτικά στοιχεία των τροφίμων θα είναι περιορισμένα, ενώ θα επιτρέπεται η χρήση «ευεργετικών-καρκινογόνων-ουσιών», όπως το φθόριο, οι οποίες θα συλλέγονται από τα βιομηχανικά απόβλητα.

Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα ακόμα και αν υπάρχει συνταγή γιατρού.

Όλες οι αγελάδες στον πλανήτη που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με γενετικά τροποποιημένες αυξητικές ορμόνες. Θα επιτραπεί πάλι η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων, καρκινογόνων, εντομοκτόνων (η χρήση των οποίων έχει απαγορευθεί από την σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991). Ο Κώδικας θα επιτρέπει την συσσώρευση καρκινογόνων ουσιών στο γάλα.

Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υποχρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Βιταμίνες, μέταλλα και βότανα (π.χ. τσάι, χαμομήλι κ.λπ.) θα απαγορευθούν και θα χρειάζεται η άδεια φαρμακευτικών εταιρειών για να καταναλωθούν.

Η παγκόσμια επισιτιστική κρίση που θα δημιουργήσουν οι πολυεθνικές εταιρείες και η δολοφονία του 50% του πληθυσμού της Γης
Τα πηγάδια των αγροτικών εγκαταστάσεων θα φορολογηθούν. Ακόμη και οι μικροποσότητες των αγροτικών φυτών (π.χ. ντομάτες, μαρούλια κ.λπ.) που ο κάθε ιδιώτης θα φυτέψει στο κτήμα του ή στον κήπο του, θα θεωρείται εμπόρευμα και θα φορολογείται. Η έλλειψη βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων θα οδηγήσει σε μειωμένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Έτσι, οι άνθρωποι θα αφανίζονται με μια απλή αρρώστια.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Αμερικάνικου Οργανισμού Τροφίμων και Προϊόντων Γεωργικής Παραγωγής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) η οδηγία για την ελαχιστοποίηση της χρήσης βιταμινών και μετάλλων εκτιμάται ότι θα επιφέρει μέσα σε μια 10ετία τον θάνατο τουλάχιστον 3 δισεκατομμυρίων (3 δις) ανθρώπων. Το 1 δις θα πεθάνει απ’ ευθείας από την στέρηση της τροφής, ενώ τα άλλα 2/3 θα πεθάνουν από κακή ποιότητα διατροφής και εκφυλιστικές ασθένειες όπως είναι διάφορες μορφές καρκίνου.

Η χορήγηση τροφής αποστραγγισμένης από κάθε είδους θρεπτικές ουσίες, βομβαρδισμένη με ακτινοβολία και γεμάτη με τοξίνες, ορμόνες, φυτοφάρμακα και εντομοκτόνα, είναι πραγματικά ο ταχύτερος και πλέον επωφελής οικονομικά τρόπος για τη δημιουργία ενός κύματος κρουσμάτων από ασθένειες για τις οποίες η πλέον ενδεδειγμένη φράση είναι η (τοξική) φαρμακευτική αγωγή.

Η Παγκόσμια Φαρμακοβιομηχανία (η οποία έχει επιτάξει την ιατρική κοινότητα) περίμενε για την επικείμενη εναρμόνιση πολλά χρόνια, όλων των κρατών μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με τον κώδικα διατροφής (Codex Alimentarius). Η Pfizer, η οποία γνωρίζει τι ακριβώς πρόκειται να γίνει στο μέλλον με την υγεία και την διατροφή, έχει ανακοινώσει ότι κατασκευάζει εμβόλιο εναντίον της κάθε μορφής καρκίνου.

Ο Τόμας Τζέφερσον έγραψε: «Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση αν αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση, όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζουν σε καθεστώς τυραννίας». Λες και γνώριζε τι εφαρμόζεται σήμερα στην Ελλάδα, στην οποία ο πληθυσμός έχει γίνει πειραματόζωο των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με την βοήθεια του πολιτικού, του δικαστικού και του επιστημονικού προσωπικού του προτεκτοράτου. Τραπεζικός

Βιβλιογραφία
α) Η αποσιωπημένη ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
β) Μεταλλαγμένα και τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης του Χρήστου Ρίζου

Ελέγξτε επίσης

Προσομοιώσεις, ψεύτικα πλάνα και διαστρέβλωση της αλήθειας: Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός                                                       310x165

Προσομοιώσεις, ψεύτικα πλάνα και διαστρέβλωση της αλήθειας: Σερέτης Γρηγόρης, Τραπεζικός

5 Σχόλια

 1. Τραπεζικε μου τα είπες όλα!!!!
  Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
  Βάση των παρελθόντων γεγονότων οποίος πολιτικός είχε ελληνική ψυχή και το σθένος να βγάλει την Ελλάς από τον βούρκο τον έφαγε το μαύρο χώμα…..
  Υ.Γ Σε ακούω στοv focus που παραδιδεις μαθήματα γνώσης και αφύπνισης!!
  Γιάννης από Αλεξανδρούπολη!

 2. Σ ευχαριστώ Δημήτρη που μου δίνεις τσάμπα τροφή για σκέψη…. Μυαλά σαν εσένα χρειάζεται ο χώρος ( χώρα θα την προσφωνησω όταν σπάσει τα δεσμά της υποδούλωσης).
  Γιάννης από Αλεξανδρούπολη

 3. Βαγγέλης Γιαγκιοζης

  Συγχαρητήρια κύριε Δημήτρη.
  Σας έχω ακούσει πάρα πολλές φορές και μου έχουν φύγει τα υπόλοιπα μαλλιά που έχω στο κεφάλι.
  Βαγγέλης

 4. ορνιθοπουλος αλεξανδρος

  καλη χρονια κυριε δημητρη συχαρητηρια για ολα αυτα που μας λετε και μας ανοιγετε τα ματια σας παρακολουθω ανελλιπως
  θα ηθελα ομως αμα μπορειτε και αμα θελετε να με ενημερωσετε για κατι που κυκλοφορει για τα δανεια των τραπεζων
  θελω να σας στειλω και να μου πειτε αν αυτο που εχει κανει ο αδερφος μου μεσω τις δημηουργιας μιας ομαδος που λεγετε ανκληση ισχυει εχει 2 χρονια που τους εστειλε χαρτι και τους ζηταει τη συμβαση του δανειου και ποσα τους χρωσταει και τιποτα εκ τοτε δεν τον ενοχλουν αν θελετε να μου στειλετε το mail σας για να σας το στειλω ευχαριστω

  • Καλή χρονιά και σε εσας κε Ορνιθόπουλε,
   Από τη στιγμή που η τράπεζα δεν απαντά, ο αδερφός σας πρέπει να κοινοποιήσει στην τράπεζα εξώδικο και μέσω αυτού θα ζητά να του δώσουν τα στοιχεία του δανείου, δηλ. τα ποσά που έχει πληρώσει και αυτά που απομένουν. Έτσι, ο αδερφός σας θα είναι νομικώς κατοχυρωμένος για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

   Τραπεζικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.