Η ληστεία της Δημόσιας Περιουσίας και η Φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού

Ο Βίκτωρ Ουγκώ έγραψε: «Ακόμα και η πιο σκοτεινή νύχτα θα τελειώσει και ο ήλιος θα ανατείλει ξανά». Η λέξη Ελλάς είναι σύνθετη. Προέρχεται από το Ελ-Ήλιος και το λας-Πέτρα. Η Γη του ήλιου και της πέτρας. Η Ηλιόλουστη γη – πέτρα. Γι’ αυτό ακριβώς και τα 24 γράμματα του Ελληνικού Αλφαβήτου αποτελούν μια ωδή – προσευχή – στο Ήλιο που με τις ακτίνες του πρέπει να φωτίσει τη γη (πέτρα) ώστε να ζήσουν και να δημιουργήσουν οι ανθρώπινες υπάρξεις – τα ανθρώπινα εγώ. Έτσι οι Έλληνες είναι παιδιά του Ήλιου και της πέτρας. Οι ηλιόλουστοι πέτρινοι πολεμιστές που κατοικούν σε αυτή τη γη και είναι πολύ σκληροί για να υποταχθούν. Πολλοί κατακτητές πέρασαν απ’ αυτή την ηλιόλουστη γη και όμως όλοι αυτοί κατακτήθηκαν από τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τη δύναμη και το αίσθημα ελευθερίας και δικαιοσύνης που αποπνέει αυτός ο λαός.

Σύμφωνα με τον Άχμεντ Νταβούτογλου, οι λαοί με μεγάλο ιστορικό βάθος πάντα ανεβαίνουν ελεύθεροι στην επιφάνεια. Ας μην ξεχνάμε ότι όλος αυτός ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός που διαφώτισε τον Μεσαίωνα και φωτίζει σήμερα όλον τον πλανήτη, βασίσθηκε σε δύο αρχές, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.

Η θέση της Ελλάδας – της ηλιόλουστης πέτρας – βρίσκεται στο πιο κομβικό Γεωπολιτικό και Γεωστρατηγικό σημείο του πλανήτη.

Η Ελλάδα επίσης έχει τεράστιους φυσικούς πόρους που η εκμετάλλευσή τους μπορεί να παράξει ένα κολοσσιαίο πλούτο. Είναι ίσως η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης. Ο συνδυασμός κομβικού εμπορικού, οικονομικού, πολιτικού και στρατιωτικού σημείου με τον απέραντο δημόσιο πλούτο την έκαναν στόχο για τα αρπακτικά των παγκόσμιων κεφαλαίων.

Η Ελλάδα είναι τόσο πλούσια που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας άπορος, άνεργος ή άστεγος αν επικρατούσε κοινωνική δικαιοσύνη σ’ αυτή την πλούσια γη. Η Ελληνική κοινωνία δεν θα έπρεπε να χρωστάει στους τοκογλύφους δανειστές (χρωστάνε και τα αγέννητα παιδιά, μέχρι τέταρτης γενιάς) αλλά αντιθέτως κάθε Έλληνας να κατέχει μια μόνιμη ιδιόκτητη κατοικία, μια εξοχική ιδιόκτητη κατοικία, ένα ασφαλές αυτοκίνητο και καταθέσεις 100.000 Εθνικού Δημοσίου Νομίσματος σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, μέτοχος της οποίας θα ήταν ο Ελληνικός λαός.

Αν υπήρχε δημόσιο νόμισμα, τα ηλιόλουστα παιδιά θα γεννιόντουσαν ελεύθερα από τα δεσμά του χρέους, όχι σκλάβοι που θα χρωστούσαν σε όλη τους τη ζωή. Όλα τα νοικοκυριά θα ζούσαν αξιοπρεπώς χωρίς να χρωστάνε.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν πλούτο που θα επέστρεφε στην Ελληνική Κοινωνία σε μεγάλο ποσοστό.

Τα δημόσια αγαθά, ιδιοκτησία σπιτιού (η ιδιακατοίκηση καλύπτει την μεγαλύτερη ανθρώπινη ανάγκη, την ασφάλεια), νερό, ρεύμα, παιδεία, υγεία, κοινωνικό κράτος, συγκοινωνίες κ.λπ., θα ήταν πάμφθηνα και θα μπορούσε να τα χρησιμοποιεί όλη η κοινωνία χωρίς να αγχώνεται.

Όμως οι ξένοι δυνάστες τοκογλύφοι φρόντισαν πριν καν αρχίσει η Ελληνική επανάσταση του 1821 να ελέγξουν το πολιτικό και δικαστικό σύστημα. Έτσι το 1824 και το 1825, ελέγχοντας το πολιτικό σύστημα, υποχρέωσαν τους Έλληνες να δανειστούν 2.800.000 λίρες Αγγλικές από τους Οίκους Λόφναν και τους αδελφούς Ρικάρντο, μεσίτες της οικογένειας Ρότσιλντ.

Στην ουσία η επανάσταση τελείωσε το 1825, αφού η Ελλάδα πέρασε από τα δεσμά των Οθωμανών στα δεσμά των δανειστών.

Έτσι το 1827 οι τρεις Ναύαρχοι Κόρδιγκτον, Δερκύ και Χέυδεν, μασόνοι 33ου βαθμού (ο Κόρδιγκτον που ήταν και ο αρχηγός της αρμάδας, ήταν μασόνος 33ου βαθμού στη στοά της μεγάλης Ανατολής της Αγγλίας) στον κόλπο του Ναβαρίνου. Φρόντισαν ώστε η Ελλάδα να ελευθερωθεί από τον Τουρκοαιγυπτιακό ζυγό, αλλά να παραμείνει μια αποικία χρέους που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχεται από τους δανειστές.

Έτσι οι δανειστές θα δημιουργήσουν «τεχνητά» 5 πτωχεύσεις. Το 1827, το 1843, το 1893/97, το 1932 και το 2010.

Ο αναγνώστης πρέπει να ξέρει ότι ο Κων/νος Παλαιολόγος είχε 6.000 πολεμιστές βυζαντινούς και μισθοφόρους. Ο Μωάμεθ ο Β’ στην πολιορκία της Κωνσταντινούπολης είχε 150.000 πολεμιστές και μεγάλα τεχνικά μέσα (μπομπάρδες κ.λπ.) και όμως η Κωνσταντινούπολη, παρά την αναλογία αυτή, δεν θα έπεφτε αν δεν παραδινόταν από «μέσα». Έτσι οι δανειστές (στην ουσία οι Τράπεζες που ελέγχουν την έκδοση, την κυκλοφορία και τον όγκο του νομίσματος) φρόντισαν πάντοτε να ελέγχουν το πολιτικό και δικαστικό σύστημα από «μέσα» στην ηλιόλουστη γη.

Ήδη λίγο μετά την απελευθέρωση και μετά την έναρξη της 1ης Βιομηχανικής Επανάστασης, εκπόνησαν σχέδια ελέγχου της Ελληνικής Κοινωνίας και αρπαγής του Δημοσίου Πλούτου (στην ουσία των δημόσιων πόρων που η εκμετάλλευσή τους παράγει πλούτο).

Αν κάποιος ελέγχει την έκδοση, τον όγκο και την κυκλοφορία του νομίσματος, ελέγχει και την οικονομική, πολιτική, στρατιωτική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Για αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε σε κάθε χώρα ένα παρακράτος που ονομάζεται Τραπεζικό σύστημα. Χωρίς δημόσιο νόμισμα και χωρίς ο λαός να εκμεταλλευθεί τους πόρους που του ανήκουν, δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Ο στόχος του τραπεζικού συστήματος είναι να κρατάει υπόδουλο τον λαό και να εκμεταλλεύεται με την κυκλοφορία του νομίσματος τους δημόσιους πόρους κάθε χώρας αφού το χορηγεί όπου θέλει. Το κράτος δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε κανένα στάδιο κυκλοφορίας του νομίσματος. Απλώς το δανείζεται (αφού το νόμισμα είναι ιδιωτικό άρα δανεικό) για να καλύψει τις ανάγκες του και το επιστρέφει με τόκο στον εκδότη. Έτσι όλοι οι πολίτες ενός κράτους δανείζονται το νόμισμα που χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους συναλλαγές και μετά πρέπει να το επιστρέψουν έντοκα. Τα δάνεια είναι δουλεία και η φτώχεια φυλακή. Οι δανειστές φρόντισαν καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής της «ελεύθερης» Ελλάδας, οι Έλληνες πολιτικοί να υπογράφουν συμβάσεις παραχώρησης των Εθνικών πόρων.

Την ίδια πολιτική ξεπουλήματος ακολούθησαν οι κυβερνητικές χώρες χωρίς καμία εξαίρεση. Οι δανειστές φρόντιζαν να «κρατούν» τους Έλληνες πολιτικούς από πράξεις του παρελθόντος ή δεσμεύσεις. Στις 9 Μαΐου ο πλανήτης γιορτάζει δύο αντιφατικές γιορτές την ίδια μέρα. Την ήττα του Ναζισμού και την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως την Ευρωπαϊκή Ένωση την είχαν δημιουργήσει οι Ναζί πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Φον Ρίμπερντροπ, Υπουργού Εξωτερικών του Χίτλερ, η Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη να ενταχθεί στο 4ο Ράιχ – Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τον σχεδιασμό υλοποίησε το πολιτικό σύστημα της χώρας με την ένταξη της Ελλάδας στην τότε Ε.Ο.Κ. το 1979. Στην ουσία άλλαξαν οι συνθήκες προς το χειρότερο γιατί συνέχισαν να κυβερνάνε την Ευρωπαϊκή Ένωση οι ίδιες Πολυεθνικές Εταιρείες που ενίσχυαν τον Χίτλερ και επέβαλλαν το καθεστώς που ήθελαν στις Ευρωπαϊκές χώρες.

Οι Πολυεθνικές αυτές, όπως η Siemens, Deutsche Bank, Audi, BMW, VW, ITT, General Motors, Standard Oil, SKF (Σουηδική), Ford, Chase Bank, FED, Τράπεζα διεθνών διευθετήσεων, Bayer, Bast agta, IBM, Kodak (στο Kodak Theater στο Λος Άντζελες δίδονται βραβεία ΟΣΚΑΡ. Η αίθουσα ανήκει στην μασονική οργάνωση του τάγματος του Μυστικού Ιερού), Hugo Boss και πολλές άλλες είχαν κάνει διείσδυση στην Ευρώπη πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με τη βοήθεια της Deutsche Bank (που ενίσχυε συνεχώς τους Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) η Ελλάδα μπήκε στο Ευρώ με τη λογιστική απάτη των SWAPS. Η Ελλάδα ήταν η «νύφη» που έπρεπε να δωρίσει την προίκα της στον βιαστή της, την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό φρόντισαν οι ελεγχόμενες κυβερνήσεις να δημιουργήσουν μηχανισμούς ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, χωρίς οι «επενδυτές» (της πλάκας) να δώσουν ούτε ένα ευρώ ή να δώσουν ψίχουλα σε σχέση με την περιουσία που άρπαξαν και αρπάζουν. Η Δημόσια Περιουσία που ανήκει στον Ελληνικό λαό παραχωρήθηκε είτε κατ’ ευθείαν, είτε μέσω των Εταιρειών και Οργανισμών που δημιούργησε το Ελληνικό Δημόσιο!!!

Δημιουργήθηκε πρώτα ένα Νομοθετικό πλαίσιο της απάτης ώστε να δοθεί «νόμιμα» η Δημόσια Περιουσία. Το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε αυτό το αντισυνταγματικό πλαίσιο και το νομιμοποίησε.

Ταυτόχρονα όμως δεν αντέδρασε καθόλου στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας που ανήκει μόνο στον Ελληνικό λαό. Η Δημόσια Περιουσία και η Δημόσια Εκμετάλλευσή της, είναι το «παράθυρο» για να ξεφύγει ο Ελληνικός Λαός από τα δεσμά των μνημονίων. Αν δεν αντιδράσει τώρα στην κλοπή της Δημόσιας Περιουσίας, σε λίγο θα χάσει και την ιδιωτική του περιουσία, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς γίνεται το χυδαίο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε πώς οι «υπάκουες» κυβερνήσεις δημιούργησαν ένα αντισυνταγματικό μόρφωμα, γι’ αυτό ξεπούλημα του Δημοσίου Πλούτου. Αυτό το μόρφωμα ονομάζεται Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΕΣΥΠ Α.Ε.). Πολύ λίγοι πολίτες στην Ελλάδα έχουν καταλάβει τι είναι αυτή η εταιρεία και τι ακριβώς κάνει. Η Εταιρεία ιδρύθηκε με τον κωδικοποιημένο νόμο 4389/2016.

Η θέσπιση της εταιρείας δημιουργεί μια σταθερή θεσμική δομή που θα ενεργεί με επαγγελματισμό και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Προσέξτε πολύ το παρακάτω κεφάλαιο.

Στην ΕΕΣΥΠ Α.Ε. έχουν μεταβιβασθεί το σύνολο των μετοχών του ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΪΠΕΔ Α.Ε.) της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Αυτές είναι οι κύριες θυγατρικές της ΕΕΣΥΠ Α.Ε.

Το ΤΑΪΠΕΔ Α.Ε. διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαχειρίζεται και αξιοποιεί ένα μεγάλο και ευρύ χαρτοφυλάκιο της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου – Ιδιωτικής και Δημόσιας περιουσίας του Δημοσίου. Το ΤΧΣ συνεισφέρει στην διατήρηση της σταθερότητας του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.

Δηλαδή, ενώ οι δύο πρώτες θυγατρικές της ΕΕΣΥΠ Α.Ε. (ΤΑΪΠΕΔ Α.Ε. και ΕΤΑΔ Α.Ε.) διαχειρίζονται όλη σχεδόν την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, το ΤΧΣ φροντίζει ώστε οι «επενδυτές» να μην δώσουν ούτε ένα Ευρώ για την παραχώρηση και εκμετάλλευση της Δημόσιας Περιουσίας.

Αλλά η εκμετάλλευση αυτή να γίνει με δάνεια που θα χορηγήσουν οι Ελληνικές Τράπεζες στους «επενδυτές» αλλά και με επιδοτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου (όπως θα δούμε παρακάτω). Επειδή η εκμετάλλευση της Δημόσιας Περιουσίας θα παρράξει τεράστιο πλούτο, τα δάνεια θα εξοφληθούν εύκολα και θα περισσέψει και ένα κολοσσιαίο κέρδος για τους «επενδυτές». Επενδυτής που δεν θα δώσει ούτε ένα Ευρώ ή θα επενδύσει ελάχιστα από τα προσωπικά του κεφάλαια, θα μπορούσε να είναι ο κάθε αναγνώστης, αρκεί να πλαισιωνόταν από τους κατάλληλους «επαγγελματίες ειδικούς». Δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο δίνει στους επενδυτές (κερδοσκόπους) όλη την Δημόσια Περιουσία και αυτοί την εκμεταλλεύονται με τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, μια που οι Τράπεζες δανείζουν τις καταθέσεις των πελατών τους. Τι ευφυής απάτη.

Έτσι γίνονται οι τεράστιες περιουσίες. Εκτός όμως από την Δημόσια Περιουσία στην ΕΕΣΥΠ Α.Ε. εντάσσονται και συμμετέχοντες (δηλαδή χαρίζονται μετοχές ή εταιρικά μερίδια) του Δημοσίου σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κομβικούς τομείς της Εθνικής Οικονομίας, όπως όλες οι Εταιρείες Ενέργειας. Όπως όλες οι εταιρείες Ενέργειας (πετρελαϊκή, ηλεκτρική, ηλιακή, αιολική κ.λπ.), ύδρευση και αποχέτευση, υποδομές, μεταφορές (λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι κ.λπ.), π.χ. ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΚΑΑ, ΚΑΘ (Κεντρικές Αγορές Αθήνας, Θεσσαλονίκης), Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ), ΓΑΙΑ ΟΣΕ (η ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ), ΔΕΘ, ΕΛΕΞΠΟ, ΟΣΥ κ.λπ.

Βάσει του νόμου, η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα επέμβασης οποιασδήποτε μορφής στην ΕΕΣΥΠ Α.Ε. η οποία απολαμβάνει πλήρους ανεξαρτησίας. Δηλαδή το Ελληνικό Κράτος παραχωρεί όλη του την περιουσία σε κάποια Α.Ε. (Ανώνυμη Εταιρεία) ιδιωτικού δικαίου (της οποίας οι μετοχές θα μπορούν να μεταβιβαστούν σε οποιονδήποτε χωρίς το κράτος να μπορεί να επέμβει) την οποία απαγορεύεται να ελέγξει.

Δηλαδή αν μια Τουρκική Εταιρεία «λαγός» αγοράσει τις μετοχές της ΕΕΣΥΠ Α.Ε. θα ελέγχει όλον τον εθνικό πλούτο;!!!

Της εταιρείας ΕΕΣΥΠ Α.Ε. διοικεί το Εποπτικό Συμβούλιο το οποίο ορίζεται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, αλλά αφού πρώτα έχει πάρει ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

Έτσι τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου ελέγχονται από τους δανειστές. Το Εποπτικό Συμβούλιο (που ελέγχεται από τους δανειστές) εκλέγει πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία διοικούν την εταιρεία. Δηλαδή, οι δανειστές λειτουργούν σαν Γενική Συνέλευση των μετόχων η οποία εκλέγει το Δ.Σ. της εταιρείας. Τα μέλη του Δ.Σ. είναι τρεις Έλληνες και δύο ξένοι εκπρόσωποι των δανειστών. Για να παρθεί κάποια απόφαση χρειάζονται τα 4/5 του Δ.Σ. Άρα χωρίς την έγκριση των δανειστών δεν παίρνεται απόφαση. Το Δ.Σ. της εταιρείας αποφασίζει για την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου ακόμα και αν οι αποφάσεις του βλάπτουν το Δημόσιο Συμφέρον (το Συμφέρον του Ελληνικού λαού). Όμως, ο Νόμος 4389/2016 ξεκαθαρίζει: Τα μέλη του Δ.Σ. δεν υπέχουν αστική ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλήψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους παρά μόνο για δόλο ή βαριά αμέλεια.

Επίσης απαλλάσσονται από κάθε αστική ή ποινική ευθύνη τα μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνώμων ή μέλη άλλων γνωμοδοτικών οργάνων της Εταιρείας.

Απόλυτη ασυλία από κάθε αστική ή ποινική ευθύνη για τα μέλη της εταιρείας. Η διάρκεια ζωής της εταιρείας είναι 99 χρόνια. Γιατί όμως τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής;

Γιατί η ΕΕΣΥΠ Α.Ε. η οποία διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα την Δημόσια Περιουσία, είναι η εγγυήτρια για την πληρωμή των δανείων στους δανειστές. Αν το Ελληνικό Δημόσιο δηλώσει αδυναμία εξόφλησης των δανείων, η ΕΕΣΥΠ Α.Ε. καθίσταται πρωτοφειλέτης  και πρέπει να εξοφλήσει τα δάνεια μέχρι ύψους 25 Δις Ευρώ. Πώς; Ρευστοποιώντας την Δημόσια Περιουσία.

Η ΕΕΣΥΠ Α.Ε. θα μπορεί να χορηγεί προς εκμετάλλευση τις παραλίες, όπως π.χ. την παραλία των Πατρών. Η θυγατρική της ΕΕΣΥΠ Α.Ε., η ΕΤΑΔ Α.Ε. αξίωσε από τον Δήμο της Πάτρας την μεταβίβαση τριών λεωφόρων της Πάτρας (Ηρώων Πολυτεχνείου, Όθωνος και Αμαλίας, Ακτή Δημαίων). Αυτό το αίτημα το έκανε δεκτό το κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής μέσα σε 96 ώρες παρ’ όλο που υπήρχε χρονικό περιθώριο 2 μηνών. Αυτό σημαίνει δουλεία και υποτέλεια, μόλις οι δανειστές κουνήσουν το δακτυλάκι τους, οι κυβερνήσεις πέφτουν στα τέσσερα και εκτελούν τις εντολές.

Επίσης τα περισσότερα κτήρια των οδών Πανεπιστημίου και Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας, ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο ως Κληροδότημα (όπως το Οφθαλμιατρείο και το Νομισματικό μουσείο από τα οποία το Ελληνικό Δημόσιο θα προσπορίσει τεράστια κέρδη) τα οποία παραχώρησε στην ΕΕΣΥΠ Α.Ε. Ας ρίξουμε μια ματιά στον Νόμο 4336/2015 (ο Νόμος για το Τρίτο Μνημόνιο) στην σελίδα 1031 του ΦΕΚ 94/14-8-2015 αναφέρεται ότι: Σύμφωνα με τη Δήλωση της Συνόδου Κορυφής της Ζώνης του Ευρώ η ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου θα αποτελέσει μια από τις πηγές εξόφλησης του νέου δανείου του ΕΜΣ (του δανείου που πήραμε με το 3ο Μνημόνιο).

Η ρευστοποίηση θα αποδώσει 50 Δις Ευρώ.

Τα 25 Δις Ευρώ θα δοθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών. Τα 12,5 Δις Ευρώ για την μείωση του χρέους και τα υπόλοιπα 12,5 Δις Ευρώ ως επιδότησης στους «ξένους ιδιώτες επενδυτές» όχι που μόνο θα πάρουν δάνεια από τις τράπεζες, αλλά θα έχουν και επιδότηση 12,5 Δις Ευρώ ώστε να μην χρειασθεί να βάλουν ούτε 1 Ευρώ από την τσέπη τους. Έτι ακριβώς παραδώσαμε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» (πρώην Αεροδρόμιο) μόλις για 915 εκατομμύρια Ευρώ που θα τα πάρουμε λίγα – λίγα σε 10 χρόνια. Όμως θα επιδοτήσουμε τον «ξένο επενδυτή» (της πλάκας) με την ρευστοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας ώστε να μην δώσει ούτε ένα Ευρώ. Αυτές είναι οι «επενδύσεις» που θέλει να φέρει το πολιτικό σύστημα.

Αφού απέσπασαν την Δημόσια Περιουσία από τον Ελληνικό λαό, μέσω της ΕΕΣΥΠ Α.Ε., την παραδίδουν τώρα στα ξένα κοράκια, ενώ ταυτόχρονα τους πληρώνουν.

Το πολιτικό σύστημα εξαπατάει συνεχώς τον Ελληνικό λαό με «νομοθεσίες της απάτης» τις οποίες περνάνε μέσα στην νύχτα με «σφήνες» σε άσχετα νομοσχέδια, γιατί δεν ανήκουν στον λαό του Ήλιου. Έχουν αλλάξει ρίζες και θέλουν να φέρουν το σκοτάδι σ’ αυτή την ηλιόλουστη πέτρα, κλέβοντας και παραχωρώντας την Δημόσια Περιουσία που ανήκει μόνο στον Ελληνικό λαό. Όμως, όπως έλεγε και ο Βίκτωρ Ουγκώ «Ακόμα και η πιο σκοτεινή νύχτα θα τελειώσει και ο ήλιος θα ανατείλει ξανά».

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου          310x165

Η απάτη της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

Δεν είναι συνεκμετάλλευση, είναι διχοτόμηση του Αιγαίου Ο Προυντόν είχε γράψει “Ανταγωνισμός και κέρδη το …

Ένα σχόλιο

  1. Σας ευχαριστώ που υπαρχετε, η καλύτερη και λεπτομερεστερη ενημερωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.