Είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ένα «στημένο παιχνίδι»;

Ο Άγγλος συγγραφέας Άλντους Χάξλεϋ έχει γράψει: «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και την διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους». Ο Χάξλεϋ περιγράφει την Ελλάδα του μέλλοντος. Στην Ελλάδα το καθεστώς είναι ολοκληρωτικό, γιατί η Ελληνική Βουλή είναι μονοκομματική. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνούν απόλυτα όταν πρόκειται να υπακούσουν τυφλά τις τράπεζες και τις πολυεθνικές εταιρείες. Όλα τα κόμματα έχουν βουλευτές στην Ευρωβουλή. Δηλαδή έχουν αποδεχθεί την υποταγή στις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απλώς στην Ελληνική Βουλή παίζουν οι βουλευτές «θεατρικά», αλλάζοντας ρόλους, πάντοτε όμως υπακούοντας στα ίδια κέντρα εξουσίας.

Στο τέλος του 2019 η Κίνα ανακοίνωσε την εμφάνιση μιας επιδημίας πνευμονίας. Γι’ αυτό ο Κορονοϊός ονομάσθηκε Covid-19, παρόλο που επίσημα οι χώρες ανακοίνωσαν τα κρούσματα το 2020. Σαν μόνη πηγή της εξάπλωσης του Κορονοϊού ανακοινώθηκε η πόλη Γουχάν. Ο ιολογικό εργαστήριο της Γουχάν είναι στρατιωτικό εργαστήριο βιολογικού πολέμου. Συνδέεται στενά με το Δημόσιο Ινστιτούτο Ιολογίας του Καναδά και με τον στρατό των ΗΠΑ.

Πιθανότατα ο Κορονοϊός να είναι ένα Αμερικανοκινέζικο προϊόν εργαστηρίου. Κατεψυγμένες νυχτερίδες με Κορονοϊό υπάρχουν στα ψυγεία των εργαστηρίων από το 2010. Σύμφωνα, όμως, με τον τρόπο μετάδοσης του ιού, πρέπει να υπήρχαν και άλλες πηγές μετάδοσης (όχι μόνο η Γουχάν) στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν τα εμβόλια ήξεραν ήδη από το 2015 για την εμφάνιση του ιού. Γι’ αυτό άρχισαν να κάνουν επιχειρηματικές συμφωνίες μεταξύ τους από το 2015 για την παραγωγή εκατομμυρίων εμβολίων. Στην πραγματικότητα δεν είναι εμβόλια, είναι πειραματικές πλατφόρμες γενετικής μηχανικής.

Η φαρμακευτική Glaxo (αγαπημένη εταιρεία του ιδρύματος Γκέιτς, με προϋπηρεσία στα – δολοφονικά – εμβόλια) το 2015 εξαγόρασε το τμήμα εμβολίων της Novartis έναντι 13 δις δολαρίων. Τον Αύγουστο του 2019 η Glaxo και η Pfizer ίδρυσαν μια κοινοπραξία εμβολίων (Glaxo 68%, Pfizer 32%) την μεγαλύτερη στον πλανήτη.

Η Pfizer τον Μάιο του 2020 συνεργάσθηκε με την Biotech, η οποία από το 2018 (2 χρόνια πριν εμφανισθεί ο Κορονοϊός) είχε αρχίσει να κάνει πειράματα για την παραγωγή εμβολίων με την τεχνολογία m-RNA για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση παγκόσμιας πανδημίας. Στην Ελλάδα, στις 4/7/2019, δύο ημέρες πριν τις γενικές εκλογές, εκδίδεται η Υπουργική απόφαση 7282/ΦΕΚ/Β/4 η οποία αναφέρεται στους μαζικούς εμβολιασμούς του πληθυσμού σε περίπτωση πανδημίας. Δύο χρόνια πριν τους μαζικούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2020 (22 ημέρες πριν εμφανισθεί το πρώτο κρούσμα Κορονοϊού – εμφανίσθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2020) βγαίνει σε δημόσια διαβούλευση ο Νόμος 4675/ΦΕΚ54/Α/11-3-2020, ο οποίος όχι μόνο συμπληρώνει την Υπουργική Απόφαση 7282/4-7-2019 αλλά θεσμοθετεί και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Στις 25/2/2020 δημοσιεύεται η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλη η κυβέρνηση η οποία επιβάλλει υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις (υποχρεωτική νοσηλεία, υποχρεωτική φαρμακοθεραπεία, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κ.λπ.).

Όποιος δεν συμμορφώνεται με τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις θα τιμωρείται με 2 χρόνια φυλακή. Έτσι δημιουργείται ένα νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς πολύ πριν εμφανισθεί το πρώτο κρούσμα. Μάλιστα είχαν προδιαγράψει την πορεία της πανδημίας (βιολογικού όπλου) και είχαν νομοθετήσει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς πριν την εμφάνιση του Κορονοϊού.

Όλοι ήξεραν. Πολυεθνικές, φαρμακευτικές εταιρείες, Ελληνική Βουλή, πολιτικά κόμματα, επίσημοι θεσμοί (Πρωθυπουργός, Πρόεδρος της Δημοκρατίας) ότι θα εμφανισθεί ο Κορονοϊός, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα νομοθετικό πλαίσιο για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Ο μόνος που αγνοούσε τα πάντα ήταν ο Ελληνικός λαός. Το θύμα. Όμως όπως αναφέραμε στην αρχή, η Βουλή είναι μονοκομματική όταν πρόκειται να υπακούσει τις εντολές των τραπεζών (δανειστών) και των πολυεθνικών εταιρειών.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εμβολιάσθηκαν τηλεοπτικά για να πείσουν το «κομματικό κοπάδι» ότι πρέπει να εμβολιασθεί. Στις 27/1/2020 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε το ψήφισμα 2361, που απαγορεύει τους καταναγκαστικούς εμβολιασμούς και τις διακρίσεις ανάμεσα στους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

Το ψήφισμα αναφέρει επίσης ότι τα «εμβόλια» πρέπει να πληρούν τα «ελάχιστα πρότυπα» ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας, όχι τα μέγιστα πρότυπα, αλλά τα ελάχιστα. Πώς εμβολιάζεται ο Ελληνικός λαός με εμβόλια που πληρούν «τα ελάχιστα πρότυπα»; Γι’ αυτό κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι; Η διάρκεια κάλυψης των εμβολίων είναι ολιγόμηνη – 6 μήνες – υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση 15.750 θάνατοι και 1.800.000 παρενέργειες από την χρήση των εμβολίων και υπάρχουν ένα σωρό άλλες ατέλειες των εμβολίων (δεν γνωρίζουμε μακροπρόθεσμες παρενέργειες).

Ας «γνωρίσουμε» όμως και τις εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια:

α) Εταιρεία Johnson and Johnson.

Από το 1973 η εταιρεία Johnson and Johnson παράγει την πούδρα ΤΑΛΚ. Το ΤΑΛΚ χρησιμοποιείται από χιλιάδες γυναίκες για την περιποίηση των «ευαίσθητων περιοχών» τους. Όμως το ΤΑΛΚ περιέχει το καρκινογόνο συστατικό αμίαντο με αποτέλεσμα 26.000 γυναίκες να προσβληθούν από τον καρκίνο των ωοθηκών. Ο καρκίνος των ωοθηκών είναι θανατηφόρος, γιατί είναι δύσκολα ανιχνεύσιμος στα πρώτα στάδια. Δεκάδες γυναίκες έκαναν μήνυση στην Johnson and Johnson. Το δικαστήριο του Σεντ Λούις καταδίκασε (μετά από συμβιβασμό) την Johnson and Johnson να πληρώσει αποζημιώσεις 2,1 δις δολάρια. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνείται να συζητήσει την έφεση της εταιρείας και έτσι από πέρυσι (2020) η απόφαση είναι τελεσίδικη.

Τον Απρίλιο του 2021 η πολιτεία της Καλιφόρνιας και 5 ακόμη πολιτείες των ΗΠΑ ζητούν αποζημίωση από 5 φαρμακευτικές εταιρείες, ύψους περίπου 25 δις δολάρια γιατί τα οπιούχα (εθιστικά) παυσίπονα που προωθούσαν ήταν υπεύθυνα για τον θάνατο 500.000 ανθρώπων, μεταξύ του 1999 – 2019. Μεταξύ των εταιρειών ήταν και η Johnson and Johnson.

Στις 14 Απριλίου 2021 η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα κέντρα ελέγχου και πρόληψης λοιμώξεων ανακοίνωσαν την απόσυρση του εμβολίου της Johnson and Johnson γιατί 6 γυναίκες παρουσίασαν περιστατικά θρομβώσεων και τελικά «κατέληξαν» μετά τον εμβολιασμό τους με το εμβόλιο της εταιρείας, ενώ τονίσθηκε ότι όσοι είχαν ραντεβού για να εμβολιασθούν με το σκεύασμα της Johnson and Johnson θα λάβουν από άλλα εμβόλια.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal παρά την απαγόρευση και επειδή οι ΗΠΑ έχουν προμηθευτεί από την εταιρεία εκατομμύρια εμβόλια που πρόκειται να λήξουν, πάρθηκε η απόφαση τα εμβόλια αυτά να διανεμηθούν σε ξένες χώρες.

Ερώτηση:

Η Ελλάδα έχει λάβει μέρος των επικίνδυνων αυτών εμβολίων (με πίεση από τις ΗΠΑ) που έχουν απορρίψει ότι οι ΗΠΑ για τους πολίτες τους;

β) Η εταιρεία Pfizer.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η οργάνωση προστασίας Public Citizen Health Research Group κατηγόρησε την Pfizer για το ότι το φάρμακο για την αρθρίτιδα, Feldene, δημιουργούσε υψηλό κίνδυνο γαστρεντερικής αιμορραγίας στους ηλικιωμένους. Όμως, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρά τις αναφορές για θανάτους αρνήθηκε να θέσει περιορισμούς στη διάθεση του φαρμάκου. Για το θέμα αυτό τον Ιούνιο 1986 εμφανίσθηκε ένα άρθρο στο The Progressive about Feledence με τίτλο «Θάνατος με το Σύνταγμα». Το 1986 το τμήμα Shiley της Pfizer παρήγαγε ελλαττωματικές καρδιακές βαλβίδες με αποτέλεσμα ο αριθμός των θανάτων να φθάσει τους 126 από τη χρήση των καρδιακών βαλβίδων.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για τις αναφορές δεκάδων θανάτων. Η Pfizer βελτίωσε την ποιότητα όλων των μοντέλων βαλβίδων, όμως μέχρι τότε είχαν εμφυτευθεί βαλβίδες σε χιλιάδες ανθρώπους. Κανένας δεν ερεύνησε για τον ακριβή αριθμό των θανάτων από τις βαλβίδες της Pfizer. Η πολυεθνική πάνω από τη δικαιοσύνη. Η εταιρεία είχε αποκρύψει πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα ασφάλειας των βαλβίδων με αποτέλεσμα να πληρώσει 205 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετηθούν χιλιάδες αγωγές που είχαν κατατεθεί εναντίον της.

Το 2004 η Pfizer είχε φθάσει σε συμφωνία αποζημίωσης 60 εκατομμυρίων δολαρίων για μια αγωγή από τους χρήστες του Rezulin, ενός φαρμάκου για τον διαβήτη. Το φάρμακο αποσύρθηκε εσπευσμένα μετά τον θάνατο αρκετών ασθενών που πέθαναν από οξεία ηπατική διαταραχή που φέρεται να προήλθε από το φάρμακο. Το 2004 η Pfizer ανέστειλε την τηλεοπτική διαφήμιση για ένα φάρμακο που ονομαζόταν Celebrex, όταν διαπιστώθηκε ότι οι ηλικιωμένοι ασθενείς που έλαβαν το Celebrex παρουσίασαν αυξημένο κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων. Το 2005 απέσυρε το παυσίπονο Bextra γιατί δημιουργούσε καρδιαγγειακούς και γαστρεντερικούς κινδύνους σύμφωνα με το FDA. Το 2008 η Pfizer πλήρωσε 894 εκατομμύρια δολάρια για αγωγές που αφορούσαν το Bextra και το Celebrex.

Από το 1958 μέχρι σήμερα η Pfizer έχει καταδικαστεί δεκάδες φορές (χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο) σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων της, τις τιμές της, την μόλυνση του περιβάλλοντος, για αθέμιτες πρακτικές όσον αφορά τους αντιμονοπωλιακούς νόμους. Παραπλανητικές διαφημίσεις, επικίνδυνα πειράματα με φάρμακα (το 2000 η Washington Post δημοσίευσε μια μεγάλη έκθεση που κατηγορούσε την Pfizer ότι δοκίμασε ένα επικίνδυνο αντιβιοτικό που ονομαζόταν Trovan σε παιδιά στη Νιγηρία – οι πληθυσμοί της Αφρικής πάντοτε αθέλητα πειραματόζωα), ρίψη τοξικών αποβλήτων για παραγωγή τροποποιημένων ιών (είχε πληρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε εργαζόμενό της που μολύνθηκε από πειραματικούς ιούς) και ένα σωρό άλλες παράνομες ενέργειες. Στην ουσία έχει παραβεί κάθε ηθικό και ποινικό κώδικα.

Για το εμβόλιο που έχει αναπτύξει η Pfizer και η Biotech έχουν ανακοινωθεί ελάχιστες λεπτομέρειες. Η Pfizer έχει ανακοινώσει μέσω του Albert Bourla: «Η εταιρεία δεν θα υποβάλλει ποτέ κανένα εμβόλιο για έγκριση πριν πιστέψουμε ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Η τρίτη φάση της μελέτης θα είναι η μόνη που θα μας επιτρέψει να πούμε εάν έχουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο». Η έγκριση για το εμβόλιο θα δοθεί το 2023.

Ερώτηση:

Δηλαδή μέχρι τότε το εμβόλιο Pfizer δεν θα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό;

γ) Εταιρεία AstraZeneca.

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας της Γερμανίας υιοθέτησε τη σύσταση της Μόνιμης επιτροπής εμβολιασμού (Stiko) να χορηγήσει το εμβόλιο της AstraZeneca υπό 2 προϋποθέσεις: α) Να συμβουλευθούν τον γιατρό τους και β) να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη για παρενέργειες. Η απόφαση λήφθηκε μετά την εμφάνιση φλεβικών θρομβώσεων στον εγκέφαλο σε άτομα που είχαν εμβολιασθεί με το εμβόλιο της AstraZeneca. Πρόκειται για 31 περιπτώσεις ατόμων μεταξύ 20 και 63 ετών από τα οποία τα 29 ήταν γυναίκες. Ενώ σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και με πρόωρα στοιχεία που δημοσίευαν οι Financial Times το εμβόλιο παρουσιάζει μειωμένη αποτελεσματικότητα στο Νοτιοαφρικάνικο στέλεχος του ιού.

Στις 11/3/2021 οι χώρες Δανία, Νορβηγία, Αυστρία, Εσθονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία και Ισλανδία ανακοίνωσαν την αναστολή της χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca μετά τις καταγγελίες για «κρούσματα σοβαρών θρομβωτικών διαταραχών».

Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία στις 7/4/2021 εξέδωσε οδηγίες για το εμβόλιο της AstraZeneca. Οι οδηγίες αναφέρουν: «Η σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια που φαίνεται να σχετίζεται με εμφάνιση θρομβωτικών επεισοδίων αναφέρεται ως προθρομβωτική θρομβοπενία ανοσιολογικά επαγόμενη από εμβολιασμό (VIRIT)». Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για αυξημένη προσοχή για εμφάνιση VIRIT και την άμεση αντιμετώπισή της.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχαν διακοπεί οι δοκιμές του εμβολίου AstraZeneca γιατί κατά τη διάρκεια των δοκιμών παρουσιάσθηκαν κρούσματα εγκάρσιας μυελίτιδας (Δημοσίευμα των New York Times).

δ) Εταιρεία Moderna.

Η Moderna άρχισε να αναπτύσσει εμβόλια τεχνολογίας m-RNA πριν από μια δεκαετία. Η τεχνολογία m-RNA θα μπορούσε να μετατρέψει το κύτταρο του σώματος σε «εργοστάσιο φαρμάκων». Τι ακριβώς εργοστάσιο φαρμάκων, που θα επηρέαζε τι ακριβώς μέσα στον οργανισμό; Ίσως το DNA; Το εμβόλιο m-RNA αποτελείται από δύο συστατικά α) την αλληλουχία m-RNA και β) τον μηχανισμό χορήγησης. Η Moderna κατασκεύασε το πρώτο συστατικό, αλλά παραμένουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το δεύτερο. Μέχρι σήμερα κανένα εμβόλιο ή φάρμακο m-RNA δεν έχει εγκριθεί ποτέ από Αμερικάνικες ή Ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές. Γιατί άραγε;

Ερώτηση:

Τα προηγμένα εμβόλια νέας γενιάς m-RNA θα μπορούν να επηρεάσουν το κύτταρο και το ανθρώπινο DNA;

Όλα τα εμβόλια (πλατφόρμες γενετικής μηχανικής) είναι πειραματικά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό στο μέλλον. Τα εμβόλια θα πάρουν έγκριση το 2023. Μέχρι τότε θα πρόκειται για ένα πείραμα με πλατφόρμες γενετικής μηχανικής.

Το άρθρο προσπαθεί να αναδείξει πλευρές του θέματος εμβολιασμός, έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν μια ολιστική άποψη για τα εμβόλια.

Κάθε απόγευμα από τους επίσημους κρατικούς φορείς ανακοινώνονται επίσημα α) τα κρούσματα, β) οι διασωληνώσεις και γ) οι θάνατοι. Δεν ανακοινώνονται οι θάνατοι και οι παρενέργειες που προήλθαν από την χρήση των εμβολίων.

Έτσι η ενημέρωση είναι μεροληπτική, εσκεμμένα ελλιπής και δόλια. Έτσι ο Έλληνας πολίτης δεν έχει ενημέρωση για τα εμβόλια ώστε να αποφασίσει γνωρίζοντας όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τον αριθμό των παρενεργειών και των θανάτων που προήλθαν από τον εμβολιασμό. Αλλά όπως είπαμε και στην αρχή: «η τέλεια δικτατορία έχει εμφάνιση δημοκρατίας».

Τραπεζικός

Ελέγξτε επίσης

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν covid earth meta

Το Πείραμα εξουσίας του Covid-19 και η μετάβαση στο Μετασύμπαν

Ο Ρόμπερτ Οπενχαϊμερ Αμερικανός πυρηνικός Φυσικός έγραψε “Ξέραμε ότι ο κόσμος δεν θα ήταν πια …

Ένα σχόλιο

  1. Νικος Ρ.

    Φιλοι, φιλε Δ. συνεχιστε/ε την αφυπνιση του Νεοέλληνα για την ηλεκτρονικη φυλακη και την παγκοσμια δικτατορία. Δεν ξερω πως και αν θα καταφερουμε να ρίξουμε ολη αυτη την οργανωμενη εγκληματικη κινηση που εδω και αιωνες ετοιμαζεται. Ελπιζω το ΦΩΣ να κερδισει το ερεβος, το σκοταδι. Οι Θειες δυναμεις και η Θεια δικη του συμπαντος ευχομαι να παρακολουθει αυτα τα εγκλήματα κατα των αθωων ανθρωπων και να φερει την πυρινη ρομφαια της δικαιοσυνης στα κεφαλια τους..Ευχομαι υγεια, δυναμη και ελευθερια για να συνεχισετε το ιερο εργο σας.Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.