Η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Γ’ Ράιχ και την CIA

Ο Κώστας Βάρναλης γράφει: «Δεν ξέρεις καημένε την λαϊκή ψυχή. Οι λαοί πιστεύουν πιότερο στα αυτιά τους παρά στα μάτια τους. Πιότερο στον μύθο παρά στα γεγονότα. Πιότερα την φαντασία τους από την κρίση τους». Ο Λέων Τρότσκι το 1916 από την Νέα Υόρκη που εργάζεται σαν δημοσιογράφος αναγγέλλει: «Την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Είναι πλήρως εξακριβωμένο ιστορικά ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του μορφώματος που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλεται στο Γ’ Ράιχ και τις μυστικές υπηρεσίες.

Η Ευρωπαϊκή οικονομική και πολιτική ενοποίηση υπό την εξουσία της Γερμανίας είχε σχεδιασθεί από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ προ της ανόδου του πιονιού των πολυεθνικών Αδόλφου Χίτλερ. Από τα τέλη του 19ου αιώνα. Ο Χίτλερ, πιστό πιόνι των πολυεθνικών, ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ενοποίηση της Ευρώπης αποκαλύπτεται από τα συγγράμματα του Γερμανού πολιτικού και θεωρητικού, Φρειδερίκου Νάουμαν στο έργο του «Μεσευρώπη» (Mitteleuropa) και συγγράμματα των Wilhelm Grotpopp και Wilhelm Gürge, «Οικονομία του μείζονος χώρου, ο δρόμος προς την Ευρωπαϊκή Ενότητα». Εκεί αναλύεται μια τελωνειακή ένωση της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης με την διάλυση των συνόρων των διάφορων κρατών αλλά και την παραίτηση από ουσιαστικά πολιτικά και οικονομικά δικαιώματα και την πλήρη απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας.

Το δόγμα της «Ευρωπαϊκής Ενοποίησης» και η γεωστρατηγική και γεωοικονομική πολιτική θα στηρίζεται στην εθνικοσοσιαλιστική (Ναζιστική) ηγεμονία της Γερμανίας. Το δόγμα αυτό αποκρύπτεται δολίως στην Ελλάδα από το μπλοκ των οικονομικών και πολιτικών ελίτ της υποτέλειας στα ξένα συμφέροντα.

Στα περισσότερα επίσημα έγγραφα, εκθέσεις, υπομνήματα των Υπηρεσιών της Χιτλερικής Γερμανίας (Υπουργεία Εξωτερικών, Οικονομίας, Προπαγάνδας, Υπηρεσίες των SS, Εμπορικά και Τεχνικά Επιμελητήρια, δεξαμενών σκέψης – think tank – κ.λπ.) γίνεται λόγος για μια ενιαία και ειρηνική Ευρώπη. Ενός ενιαίου Ευρωπαϊκού χώρου (με την διάλυση των Εθνικών κρατών) υπό την εξουσία μιας οικονομικής Ναζιστικής Ελίτ. Όλα αυτά φυσικά ήταν γνωστά στις ΗΠΑ, την Βρετανία, την Ελβετία, την Δανία και σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, εκτός από την υπόδουλη Ελλάδα. Όλοι, πανεπιστημιακοί, «διανόηση», ΜΜΕ, μυστικές υπηρεσίες κ.λπ., γνώριζαν για την ίδρυση της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ένα προσχεδιασμένο κακοσκηνοθετημένο «θεατρικό» με σκοπό την εδραίωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ο πυλώνας «Ευρωπαϊκή Ένωση» και δολοφονήθηκαν 60.000.000 αθώοι άνθρωποι, ένοπλοι και άοπλοι.

Ο Γιόζεφ Γκάιμπελς έγραφε στις 8 Μαΐου 1943: «Η κακοφωνία των μικρών κρατών – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – στην Ευρώπη πρέπει να εξουδετερωθεί το ταχύτερο δυνατόν. Σκοπός του αγώνα μας είναι η δημιουργία μιας Ενωμένης Ευρώπης. Ο Φύρερ υπερασπίζεται την πολιτική του Καρλομάγνου» (ο Καρλομάγνος ήταν ο πρώτος Αυτοκράτορας – Φύρερ – της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο οποίος συνέλαβε την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης υπό Γερμανική κατοχή). Με το βραβείο «Καρλομάγνου» τιμώνται αυτοί οι οποίοι είναι υπέρ της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Γ’ Ράιχ είχε εκπονήσει «Σχεδιασμό κειμένου εργασίας για τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας», το οποίο ανέφερε ότι: «Η ενοποίηση της Ευρώπης είναι μια νομοτελειακή εξέλιξη». Οι Ναζί είχαν σχεδιάσει την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κάθε λεπτομέρεια, γι’ αυτό ανακοίνωσαν: «Οι ενδιαφερόμενες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πρέπει να υπογράψουν ιδρυτική πράξη που θα καθορίζει το σκοπό και τις καταστατικές αρχές της Ενώσεως. Τα Ευρωπαϊκά κράτη θα αποδέχονται εις τους αιώνας των αιώνων τη θεμελιώδη αρχή της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και θα υποχρεούνται στην ενιαία τάση εφ’ όλων των ζητημάτων». Ο Ναζί οικονομολόγος Ρίχαρντ Ρίντλ δημοσίευσε το πόνημά του: «Ο δρόμος προς την Ευρώπη. Σκέψεις περί μιας οικονομικής ενώσεως των Ευρωπαϊκών κρατών. Σημαιοφόρος της Ευρώπης οφείλει να είναι η Γερμανία. Τα κοινά όργανα της Ευρωπαϊκής οικονομικής ενώσεως θα είναι:

1) Το Ευρωπαϊκό Οικονομικό Συμβούλιο.
2) Η Προεδρεύουσα Επιτροπή – Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
3) Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα (Europabank).
4) Το Ευρωπαϊκό νόμισμα (γι’ αυτό οι Ναζί σχεδίασαν το Ράιχσμαρκ, που ήταν ο προπομπός του Ευρώ)».

Ο κορυφαίος ιθύνων νους της Εξωτερικής και Οικονομικής πολιτικής του Γ’ Ράιχ G. Claudins γράφει για μια «Τελωνειακή και νομισματική ένωση»:

«Η Νοτιοανατολική Ευρώπη θα εξακολουθήσει να παραμένει για τη Γερμανία μια σπουδαία βάση ενεργειακών πόρων και διατροφικών αγαθών, αλλά και μια σπουδαία αγορά για τα Γερμανικά βιομηχανικά προϊόντα». Γι’ αυτό η Ελλάδα απαγορεύεται να έχει «εθνική» βιομηχανική παραγωγή. Ο πρόεδρος του βιομηχανικού και εμπορικού επιμελητηρίου των Ναζί, Χανς Κάιρλ, γράφει στις 9 Σεπτεμβρίου 1940: «Οι ενεργειακοί και αγροτικοί πόροι της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα είναι στην διάθεσή μας πλήρως και αποκλειστικώς. Θα έχομεν μια απολύτως Νέα Οικονομία (γι’ αυτό το Ελληνικό πολιτικό σύστημα διέλυσε την Ελληνική Βιομηχανική και Αγροτική δομή της χώρας). Ο ενιαίος Ευρωπαϊκός χώρος θα προκύψει σταδιακώς, είτε το θέλουμε εμείς ή εκείνοι, είτε όχι».

Αυτές τις εντολές είχαν πάρει οι Ναζί από τις πολυεθνικές εταιρείες που ενίσχυσαν το Ναζιστικό καθεστώς καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το Ινστιτούτο της Δρέσδης το 1941 εξέδωσε μελέτη με τίτλο «Τα καρτέλ του μείζονος χώρου. Ένα εργαλείο διατάξεως της Βιομηχανικής Αγοράς της Νέας Ευρώπης». Όλα τα στελέχη των Ναζιστικών Κυβερνήσεων, με πρώτους τους Βάλτερ Φουνκ (Υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ, ο οποίος είχε συχνή επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ), Γιόαχιμ Φον Ρίμπεντροπ – Υπουργός Εξωτερικών των Ναζί (είχε στενές σχέσεις με το οικονομικό κατεστημένο της Αγγλίας. Διατηρούσε υποκατάστημα της επιχείρησής του παραγωγής οινοπνευματούχων ποτών στο Λονδίνο – Γιόζεφ Γκάιμπελς, Βάλτερ Χολστάιν – (διαπρεπής Ναζιστής Νομικός, ο ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώτος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) και άλλοι συνεχώς αναφέρονταν στην Ενωμένη Ευρώπη. Για να πραγματοποιηθεί όμως ο σχεδιασμός από τις πολυεθνικές εταιρείες της «Ευρωπαϊκής Ενοποίησης» έπρεπε να πεισθούν οι λαοί της Ευρώπης. Έτσι δημιουργήθηκε το «Ευρωπαϊκό Κίνημα». Έπρεπε και ιδεολογικά οι Ευρωπαίοι πολίτες να δεχθούν την ενοποίηση της Ευρώπης.

Η απάτη του «Ευρωπαϊκού Κινήματος» υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες «κεκαλυμμένες επιχειρήσεις» των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών και κυρίως της CIA. Είναι πολύ λογικό, αφού οι Αμερικάνικες τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες στήριξαν το Ναζιστικό καθεστώς καθ’ όλη την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εξ’ άλλου οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ χρηματοδοτούνται και ελέγχονται από τις πολυεθνικές εταιρείες. Η NSA, η CIA, η FEMA, το FBI είναι θυγατρικές των Αμερικάνικων πολυεθνικών και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Όπως φυσικά και οι Αμερικάνικες κυβερνήσεις. Το «Ευρωπαϊκό Κίνημα» ήταν ένα ιδεολογικό ρεύμα το οποίο λειτουργούσε κάτω από την ομπρέλα της CIA. Ο στόχος των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών ήταν η δημιουργία του «Συμβουλίου της Ευρώπης» και έτσι επένδυσαν σε εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Ουίνστων Τσόρτσιλ, ο Πωλ Χένρι Σπάακ, ο Κόνραντ Αντενάουερ, ο Λέον Μπλουμ και ο Αλσίντε ντε Γκασπέρι.

Οι κρυφές οικονομικές ενισχύσεις προς το «Ευρωπαϊκό Κίνημα» την περίοδο 1949 – 1960 έφθασαν το ποσόν των 3.000.000 (τριών εκατομμυρίων) δολαρίων. Ποσό τεράστιο για την τότε εποχή. Γι’ αυτό τον λόγο με νόμο το 1949 στην Ιταλία επανήλθε το 90% των φασιστών στον κρατικό μηχανισμό.

Το ίδιο έγινε με την Γερμανία το 1951, όπου με νόμο οι Ναζιστές επανήλθαν στον Γερμανικό κρατικό μηχανισμό. Εξ’ άλλου, ο άξονας Γερμανίας – Ιταλίας που δημιουργήθηκε το 1936 αυτόν τον τελικό στόχο είχε. Την ενοποίηση της Ευρώπης. Υπήρξε τεράστια προσπάθεια από τις μυστικές υπηρεσίες να χειραγωγηθεί Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Αυτό έγινε σταδιακά με μια σειρά σχεδίων που εμφανίσθηκαν στους Ευρωπαϊκούς λαούς σταδιακά. Έτσι εμφανίσθηκε το σχέδιο της ίδρυσης ενός «Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και το σχέδιο μιας «Ευρωπαϊκής Αμυντικής Κοινότητας». Φυσικά κανείς δεν είπε στους Ευρωπαϊκούς λαούς ποιος θα είχε τον έλεγχο αυτών των Οργανισμών. Έπρεπε να δημιουργηθεί γεωπολιτικά μια χερσαία δύναμη στην καρδιά του Παγκόσμιου Νησιού (Παγκόσμιο Νησί είναι η Ευρασία) σαν συνέχεια του Γ’ Ράιχ. Η δύναμη αυτή θα συνεργαζόταν στενά με τις Αγγλοσαξονικές ναυτικές δυνάμεις που ηγεμονεύουν τον «δακτύλιο της γης». Αυτή ήταν η απόφαση των τεράστιων πολυεθνικών και τραπεζών που διοικούν σήμερα τον πλανήτη. Η πρόσδεση του Ναζιστικού 4ου Ράιχ (σαν ηγεμονική δύναμη όλης της Ευρώπης) στο άρμα των Ναυτικών δυνάμεων ήταν απαραίτητη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έπρεπε να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε. Γι’ αυτό συγκροτήθηκε και η «Αμερικάνικη Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη» το 1948. Η επιτροπή ήταν υποχείριο των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών. Της Αμερικάνικης Επιτροπής για την «Ενωμένη Ευρώπη» η οποία συνεστήθη το καλοκαίρι του 1948, ηγείτο ο Άλεν Ντάλες ένας από τους ιδρυτές της CIA. Ο Ντάλες πήρε εντολή να συστήσει την επιτροπή από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (Συμπτωματικά και η CIA συνεστήθη το 1948).

Ο Ντάλες συνεργάσθηκε με έναν άλλο συνιδρυτή της CIA, τον Μπιλ Ντόνοβαν, ο οποίος ορίσθηκε σαν πρόεδρος της επιτροπής. Έτσι, η Αμερικάνικη επιτροπή για την «Ενωμένη Ευρώπη» στην ουσία ήταν μια θυγατρική της CIA. Τουλάχιστον 4 μέλη της CIA ευρίσκοντο μεταξύ των διευθυντών για την «Ενωμένη Ευρώπη».

Η επιτροπή ακολούθησε τον σχεδιασμό του Richard Coudenhove Kalergi όπως περιγράφεται στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» που εκδόθηκε το 1923. Ο Kalergi ήταν Αυστριακός κοσμοπολίτης και είχε στενές σχέσεις με την Ευρωπαϊκή ελίτ. Οικονομική και πολιτική. Ήταν ιδρυτής της «Πανευρωπαϊκής Ένωσης». Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση θα ήταν ένας απαραίτητος πυλώνας για την δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο Kalergi, μέλος της Ιουδαϊκής Μασονικής Στοάς B’nai B’zith και χρηματοδοτούμενος από τον υπερτραπεζίτη Max Warburg συνεργάσθηκε στενά με την CIA για να εφαρμοσθούν οι αρχές της «Πανευρώπης», οι οποίες προέβλεπαν ότι: «Οι κάτοικοι των μελλοντικών Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Δηλαδή, ξεκάθαρα να διασταυρωθούν με ασιατικές και αφρικανικές έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα «πολυεθνικό κοπάδι», χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την Παγκόσμια Άρχουσα Τάξη. Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μεικτής φυλετικής καταγωγής».

Την ίδια εποχή, μαζί με τον Kalergi, το 1923 και ο Αμαντέους Ντινά στο βιβλίο του «Η κοιλάδα των ρόδων» περιγράφει την εισβολή των προσφύγων μεταναστών στην Ευρώπη το 2018 και 2019 με απόλυτη ακρίβεια. Αυτό ακριβώς προωθεί και ο ελεγχόμενος ΟΗΕ. Η συνεργασία της CIA και του Kalergi ήταν καθοριστική για την δημιουργία της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, οι μυστικές υπηρεσίες έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην εξάπλωση του «Ευρωπαϊκού Κινήματος» και την δημιουργία ιδεολογικών πολιτικών ρευμάτων, όπως οι «σοσιοδημοκράτες» και οι εν γένει της «Δημοκρατικής Αριστεράς». Σύμφωνα με τον Peter Coleman, ο οποίος διατύπωσε τη θεωρία περί «Φιλελεύθερης Συνομωσίας», οι μυστικές υπηρεσίες έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο στην Αμερικάνικη σχεδίαση, καθοδήγηση και χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ενοποιητικού Εγχειρήματος.

«Παιδιά» των μυστικών υπηρεσιών είναι:

1) Το Ευρωπαϊκό Κίνημα
2) Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (όλοι οι σημαντικοί Έλληνες πολιτικοί, επιχειρηματίες και μέλη της Ελληνικής «διανόησης» έχουν δώσει υποχρεωτικά εξετάσεις υποτέλειας στην λέσχη).
3) Η Επιτροπή δράσεως για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης (δημιούργημα του συνεργάτη των Ναζί, Ζαν Μονέ και πρώτου προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης του χάλυβα και του άνθρακα).

Για να επιτευχθεί ο Ευρωπαϊκός «προσανατολισμός» των Ευρωπαϊκών λαών, έτσι ώστε να εισέλθουν «αυτοβούλως» στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες επικέντρωσαν τις «κεκαλυμμένες επιχειρήσεις» σε 5 στόχους:

1) Στα πολιτικά κόμματα (κυρίως στα κόμματα εξουσίας που χειραγωγούν μεγάλες μάζες). Η διάβρωση των πολιτικών κομμάτων μέσω οικονομικών ενισχύσεων και στρατολόγησης πολιτικών προσώπων που θα έβαζαν τις χώρες σε τροχιά Ευρωπαϊκής Ενοποίησης ήταν σημαντική.
2) Στα Συνδικάτα. Ο έλεγχος των Συνδικάτων μέσω των ελεγχόμενων πολιτικών κομμάτων, ιδίως των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Ιταλίας και της Γαλλίας ήταν απαραίτητη (ας μην ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ στους πρώτους που προσέφυγε για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν η Ιταλία και η Γαλλία). Έτσι ενισχύθηκε οικονομικά η «Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργατικών Ενώσεων» και η «Αμερικάνικη Ομοσπονδία Εργασίας».
3) Πολιτισμός, «διανόηση», τέχνες και τρόπος ζωής. Οι Αμερικάνικες Υπηρεσίες υποστήριζαν συστηματικά με τεράστια ποσά, ομάδες διανοούμενων, οργανώσεις, συνέδρια, εκδόσεις, καλλιτέχνες, ΜΜΕ κ.λπ. Έτσι, δημιούργησαν έναν «πολιτισμό» ενταγμένο στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Για τον λόγο αυτό η CIA δημιούργησε το 1951 την «Διεύθυνση Διεθνών Οργανώσεων» μέσω της οποίας μπορεί να ελέγχει ένα πλήθος «προοδευτικών διανοούμενων», ιδρυμάτων, δεξαμενών σκέψης και μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ). Ήταν μια ιδέα του Άλλεν Ντάλες, που ήταν πρόεδρος του πανίσχυρου «Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων» των ΗΠΑ και ταυτόχρονα συνιδρυτής της CIA.
4) Δημιουργία μηχανισμών προπαγάνδας όπως η επιτροπή «Ελεύθερης Ευρώπης», το ράδιο «Ελεύθερη Ευρώπη», η «Αντιπροσωπεία Αιχμαλοτισθέντων Ευρωπαϊκών Χωρών» και άλλοι οργανισμοί οι οποίοι λειτουργούσαν υπό την καθοδήγηση της CIA.
5) Δημιουργία οργανώσεων, όπως το δίκτυο CLADIO στην Ιταλία, το δίκτυο «Star Behind» και άλλα. Στην Ελλάδα η CIA δημιούργησε το Ελληνικό παρακράτος με την ονομασία «κόκκινη προβιά», την ΚΥΠ, την οποία χρηματοδοτούσε από το 1953 έως το 1964, την 17 Νοέμβρη κ.λπ. Η CIA και ο Kalergi συνεργάσθηκαν στενά ώστε να δημιουργηθεί η «Επιτροπή για μια ελεύθερη και ενωμένη Ευρώπη».

Ο Άλλεν Ντάλες (συνιδρυτής της CIA) προχώρησε σε λεπτομερή έλεγχο του Σχεδίου Μάρσαλ έτσι ώστε η Αμερικάνικη Οικονομική βοήθεια στις χώρες της Ευρώπης να είναι απολύτως ελεγχόμενη. Η συνδικαλιστική οργάνωση AFL – CIO, όπως και οι Arthur Goldberg και David Dubinsky διεκήρυξαν «το πρώτιστο καθήκον της Αμερικάνικης Επιτροπής για την Ενωμένη Ευρώπη είναι η χρηματική ενίσχυση των ανεπίσημων ομάδων και οργανώσεων που προωθούσαν την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Έπρεπε επίσης να αναστηλωθεί η Γερμανία έτσι ώστε να είναι ο ηγέτης της «Ενωμένης Ευρώπης» γι’ αυτό σημαντικά κεφάλαια κατευθύνθηκαν στην τότε Δυτική Γερμανία. Τόσο κρατικά από τις ΗΠΑ, όσο και ιδιωτικά κεφάλαια πολυεθνικών εταιρειών, έτσι ώστε η μελλοντική Ενωμένη Ευρώπη να γίνει η Ευρώπη των πολυεθνικών.

Εξ’ άλλου, με την «Επιχείρηση Συνδετήρα» πολλοί επιφανείς Γερμανοί Ναζιστές ενσωματώθηκαν στις κοινωνίες των «νικητών» του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως ο «Πατέρας του Διαστήματος», Βέρνερ Φον Μπράουν που ήταν αξιωματικός σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως κατά την διάρκεια του πολέμου.

Ένας από τους συνδέσμους του «Ευρωπαϊκού Κινήματος» ήταν ο Ουίνστων Τσώρτσιλ, που επισκέφθηκε τις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 1944 και ζήτησε τις τελικές λεπτομέρειες για την χρηματοδότηση του «Ευρωπαϊκού Κινήματος» με τον Ντόνοβαν και τον Ντάλες, δηλαδή με τους ιδρυτές της CIA. Ο Τσώρτσιλ ήταν ο σύνδεσμος της CIA με το «Ευρωπαϊκό Κίνημα». Ο Τσώρτσιλ στον λόγο του στις 29 Μαΐου 1949 διεκήρυξε «επίσημα» την δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Ξέχασε να πει ότι την «Ευρωπαϊκή Ένωση» είχαν σχεδιάσει και υλοποιήσει οι Ναζί κατά 90% στην διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Αμερικάνοι που αντικατέστησαν στρατιωτικά και πολιτικά την Βρετανική Αυτοκρατορία αναμείχθηκαν ενεργά στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι Βρετανοί κράτησαν τον έλεγχο (μαζί με τις Αμερικάνικες Τράπεζες) του Χρηματοπιστωτικού συστήματος παγκοσμίως μέσω του City του Λονδίνου.

Η Αμερικάνικη Οικονομική βοήθεια μοιράσθηκε στην Ευρώπη σε λίγες επιλεγμένες οικογένειες που πολλές από αυτές ήταν συνεργάτες των Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έτσι, δημιουργήθηκε η μεταπολεμική αστική τάξη στην Ευρώπη που κυβερνάει με τους πολιτικούς της υπαλλήλους την Ευρώπη.

Έτσι, οι Ναζί με την βοήθεια της CIA δημιούργησαν αυτό το υπερεθνικό υβριδικό υπερκρατικό μόρφωμα που εμφανίσθηκε στην κοινή γνώμη σαν πρωτοβουλία κάποιων «ιδεαλιστών» πολιτικών της Ευρώπης. Το 4ο Ράιχ αντικατέστησε το 3ο Ράιχ. Σήμερα, μετά από 75 χρόνια που ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης από τις πολυεθνικές εταιρείες και με την συμμετοχή του Γ’ Ράιχ και των μυστικών υπηρεσιών, οι λαοί της Ευρώπης αντιμετωπίζουν μια ευθεία επίθεση εναντίον της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας τους.

Στο όνομα της ολοκληρωτικής εξουσίας του 4ου Ράιχ χτίζεται μια κοινωνία νεωτερική, τεχνογραφειοκρατική, ανελεύθερη, πολυπολιτισμική, ψηφιακή, αστυνομοκρατούμενη, χωρίς ιδιωτική ζωή και ελευθερία. Οι λαοί της Ευρώπης με πράξεις καλούνται να αντιμετωπίσουν την επίθεση που δέχονται για να κρατήσουν τα δικαιώματά τους να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους και τα πεπρωμένα τους και όχι η Νεοναζιστική «Τάξη» που θέλουν να επιβάλλουν οι ΕΛΙΤ, οι μυστικές υπηρεσίες και οι πολυεθνικές εταιρείες. Η «Ευρώπη των λαών» είναι μια χοντροκομμένη απάτη.

Το δικαίωμα της Ελλάδας στην έκδοση και κυκλοφορία ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ νομίσματος που θα διανεμηθεί με κοινωνική δικαιοσύνη, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο βήμα για την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού, ο οποίος γιορτάζει τα 200 χρόνια της απελευθέρωσής του ενώ είναι σκλαβωμένος.

Τραπεζικός

Βιβλιογραφία:
1) Αμερικανονζιστική Συνομωσία
2) Ο Άγνωστος πόλεμος της Ευρώπης. Το παρασκήνιο των Μυστικών Υπηρεσιών και η κατασκευή της «Ενωμένης Ευρώπης» του Ηλία Ιωάννου Ηλιόπουλου.

Ελέγξτε επίσης

Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι: Εύκολο μέσο πληρωμών ή… κάτι άλλο;             310x165

Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι: Εύκολο μέσο πληρωμών ή… κάτι άλλο;

Πρακτική χρήση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πορτοφολιού: Στις 16/9/2020 η Ursula von der Leyen είχε αναφέρει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε αυτή τη σελίδα.